Hill Carter Fix & Drive jelentkezési lapja.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Hill Carter

Újonc
2020. 12. 24.
2
0
V4 karakter
Nincs
LV karakter
Nincs
V2 karakter
Hill Carter

UsDWLpV.png

OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza ahol, mint játékos válaszolsz az általunk feltett kérdésekre.
Kérjük, mindenhol egész, jól megfogalmazott mondatokkal válaszolj! Ügyelj a helyesírásra!

Hogyan szólíthatunk? Hány éves vagy?
~ Ádó és 14 éves vagyok. ~

Mióta játszol a SeeMTA V2 szerverén? Mennyi játszott perccel rendelkezel?

~ 540 játszott perc. De 1,5 éve rpzek. ~

Voltál-e már AdminJail-ben, kitiltva a szerverről? (UCP kép kötelező, NÉVVÁLTÁSOKRÓL is!)

~ Nem voltam. Képet nem tudtam megoldani :( de Discordon vagy Messengeren megoldható. ~

Rendelkezel-e TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?

~ Igen rendelkezem. ~

Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni? Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt elvártakat?

~ Szünetekbe/hétvégente: Minimum 1-3 órát.
Hétköznaponként: 1 vagy 2 órát. ~

Mesélj magadról pár mondat erejéig! (min. 7 kerek, egész mondat)

~ Ádám vagyok becenevemen Ádó. Imádom az autókat annyira hogy a szobámba tele van velük egy szekrény. Szeretek olvasni is az ilyen krimi féléket. Kedvenc autóm a Nissan GTR de mégis egy Wolsvagen Mk 2-es Golfora pályázom. Egyik rossz tulajdonságom közé tartozik hogy nem birok várni de ha kell bármit IS kivárok. Például egyik jó tulajdonságom az hogy bárkivel kedves tudok lenni. Van egy öcsém akit nagyon szeretek bárhova és bármiért elmennék érte néha rosszcsont de azért szeretem. Igazából otthon szeretek barkácsolgatni szerelgetni. Remélem neked ennyi elég lessz. :) ~

IC RÉSZ

A jelentkezési lap utolsó részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész, jól megfogalmazott mondatokkal válaszolj! Ügyelj a helyesírásra!

Teljes neve:
~ Hill Carter ~

Születési helye, ideje:

~ Hely: Los Santos Idő: 1992. agusztus. 25. ~

Legmagasabb iskolai végzettség:

~ Szak közép iskola (Szerelő + Érettségi) ~

Miért szeretne a Fix&Drive csapatához tartozni?

~ Imádom az autókat és szerelni is szeretek és ez a kettő kombózva egy kitartó fiatal embert alkot. ~

Csatolja szakmai önéletrajzát (10-15 mondat)!

~ Hill Carter vagyok 1992. augusztus. 25. én születtem magas fiatal ember vagyok. Egyszerűen el nem tudnám mesélni hogy menyire imádok szerelni és vezetni. Kedves vagyok az emberekkel akik velem se bunkók. Kedvenc színem a fekete és a kék. Nyelvismereteim: Angol és Magyar. Jelenlegi autóm egy Wolfsvagen Golf 1 állom autóm pedig egy Nissan GTR. Nehéz sorsú családba nőttem fel egyik hónapban még hajléktalanok is voltunk. Szeretek a tenger parton sörözgetni. Az egyik hobbim a horgászat. Magabiztos erős, magas ember vagyok. ~

Aláírás:

Hill.Carton

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.