Hi-FI drop detektorozásból.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kikapcsoljam

Thawne
2019. 05. 17.
448
1 212
V4 karakter
Nazar Altan
LV karakter
Aiden Reed
Sziasztok.
Szerintem a címből is kivehető, hogy mit szeretnék jelezni ezzel a topiccal.
Gondolom már mindenki megtapasztalta, hogy a detektorozásból kapni lehet HI-FI-t, amit nagy valószínűséggel le is raksz a földre. Feltételezzük hogy földútra, vagy esetlegesen a vicc kedvéért valaki autópályára rakja le.
Az ötletem az lenne, hogy detektorozásból ne lehessen kapni HI-FI-t, mivel pár mókás emberünk trollkodásra használja.
Mutatok is nektek kettő videót, hogy pontosabban miről is beszélek.

Ha esetleg támogatod a topicot hogy szedjék ki, kérlek jelezd egy like esetleg hozzászólás formájában.

Utoljára szerkesztve:

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Ennyi erővel a boltban is megvehetik, és lerakhatják. Felesleges

• Vicces
Reactions: azöreg

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
793
1 338
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Csáó!
Én az ötletet alapvetően támogatom, v3-n ilyenért kb. 1-2 hét bant adnak.
Ennyi erővel a boltban is megvehetik, és lerakhatják. Felesleges
Igen, meg tudod venni boltban, viszont legalább aki fémkeresőből szerez az nem szórja el.

• Tetszik
Reactions: Kikapcsoljam

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Nagyon jó ötlet, én akár hányszor járok kint detektorozni, mindig látok, de összeszedem őket. Valóban az lenne a legjobb, ha nem adna a detektorozásból Hifit.

• Tetszik

Kikapcsoljam

Thawne
2019. 05. 17.
448
1 212
V4 karakter
Nazar Altan
LV karakter
Aiden Reed
Csáó!
Én az ötletet alapvetően támogatom, v3-n ilyenért kb. 1-2 hét bant adnak.

Igen, meg tudod venni boltban, viszont legalább aki fémkeresőből szerez az nem szórja el.
Igen, itt is osztottak néhány embernek pár heteset, akár hónaposat.

Nagyon jó ötlet, én akár hányszor járok kint detektorozni, mindig látok, de összeszedem őket. Valóban az lenne a legjobb, ha nem adna a detektorozásból Hifit.
Igen, énis már vagy 20-at összeszedtem, köszi hogy támogatod a topicot!

• Tetszik
Reactions: Burn

Adamski

Barangoló
Támogató
2019. 11. 18.
109
75
26
Fehérvárcsurgó
V4 karakter
Max Mcfloyd
LV karakter
Justin Faraday
Szerintem nagyon jó ötlet lenne,hogy kivegyék. Az meg hogy a boltba vehető, szerintem nem összehasonlitható, azzal hogy kiszeded a földből és lerakod random helyekre.👌

lilmoslek

Barangoló
2020. 11. 26.
121
144
V4 karakter
quinten zane
LV karakter
quinten zane
szia! csak támogatni tudom az ötleted. ígyis minden autóm csomija tele van hifivel :/

• Tetszik

Kikapcsoljam

Thawne
2019. 05. 17.
448
1 212
V4 karakter
Nazar Altan
LV karakter
Aiden Reed
Ha az út közepére rakja le valaki a Hi-Fit akkor nyugodtan lehet hívni Admint, vissza tudják már nézni, hogy ki rakta le. Ezért egyébként elég súlyos szankciót osztunk.
Amiket a videóban láttál, az sajnos éjszaka történt. Nem volt fennt elérhető Admin, ezáltal pár percre rá tettem is egy panaszkönyvet Ismeretlen tettesre. Harry egy kicsi idővel rá intézni akarta az esetet, csak addigra már sajnos fel lettek véve a rádiók az út közepéről. ☹

• Tetszik

NotHorcsog

Zöldfülű
Támogató
2021. 05. 11.
159
116
V4 karakter
Kendal Trafford
LV karakter
Freddie Reyes
Az ötletet támogatom, én is szedtem már fel föld útról Hifit, amibe majdnem belementem, de az autópálya közepe már kicsit sok... Remélem a tettes megkapja a szankcióját ez ügyben... Aki meg akar szerezni Hifit az nem detektorozással fogja kezdeni, hanem vesz a boltban. Ígyis kidobálásra kerül e-remek készülék nagy része a normálisabb emberek által a detektorozás miatt.

dextervoq

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
105
92
V4 karakter
🚫
LV karakter
Duron Moss
V2 karakter
Grigory Ivan
Ha az Adminok könnyedén vissza tudják keresni ki mikor szórakoztatta ezzel magát, akkor szerintem felesleges belenyúlni.

Kikapcsoljam

Thawne
2019. 05. 17.
448
1 212
V4 karakter
Nazar Altan
LV karakter
Aiden Reed
Ha az Adminok könnyedén vissza tudják keresni ki mikor szórakoztatta ezzel magát, akkor szerintem felesleges belenyúlni.
Aha, csak hogyha felszedik akkor már nem tudják vissza nézetni.
Ha egyszerűen kivennék a detektorozásból a HI-Fi-t, akkor nem lennének ilyen esetek, mint amik a videóban láthaóak. Legalábbis személy szerint eddig nem történt ilyen a detektorozás előtt.
Ja, és szerintem kicsit sem reális hogy a föld alatt tudsz találni egy működő HI-Fi-t.

• Tetszik
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.