Herold Newston - Burt Tobias [Munyoz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

skripe

Újonc
2024. 08. 07.
18
224
V4 karakter
Demirhan Yildirim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Herold Newston

Panaszra tett személy InGame neve:
Burt Tobias

Panasz oka, leírása, kifejtése:
ForceRP kisérlete, NonRP
Szeretnék panaszt tenni Burt Tobias játékos ellen, mivel egy olyan RP szituációt próbált rám erőltetni, amelynek nyilván azlett volna a kimenetele hogy én rácsesszek, és amelyet nem szabadott volna megvalósítania. Az NNI egy sikeres buktatást hajtott rajtam végre amivel semmi probléma nincsen, sőtt nagyon ügyesen rpztek. A lényegre térve motozás során találtak nállam kettő autókulcsot, az eggyiket kibírták velem nyittatni mert ottvolt a közelben.. Viszont a másiknak a tartózkodási helyét nemvoltam hajlandó elmondani, ezért volt egy rp hogy tudtommal AMP-snél hagytam, elrepültünk oda a rendőr helikopterrel és az rp úgy folytatódott hogy azt álítottam hogy otthagytam és már nemtudom holvan, erre Tobias egy olyan rpt lecsapott hogy kiszedi a telefont a zsebemből és annak segítségével bejelöli az autómnak a helyszinét.. Na most felmerül bennem a kérdés hogy az olvasók közül kinek a telefonja tudja megadni azt hogy hol van épp az autója? Szerintem ez teljesen unreális egy rpmozdulat volt tőlle.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

[2024-08-12 21:33:24] [Output] : Burt Tobias mondja: Herold.
[2024-08-12 21:33:27] [Output] : Burt Tobias mondja: Hol van a kocsi?!
[2024-08-12 21:33:32] [Output] : Herold Newston mondja (járműben): Itthagytam uram.
[2024-08-12 21:33:36] [Output] : *** Burt Tobias kirángatta a járműből: Herold Newston.
[2024-08-12 21:33:41] [Output] : Burt Tobias mondja: Hol van a kocsi?
[2024-08-12 21:33:49] [Output] : Herold Newston mondja: Itthagytam uram, esküszöm az életemre.
[2024-08-12 21:33:56] [Output] : Burt Tobias mondja: Oké, hát megnézzük akkor hol van.
[2024-08-12 21:34:07] [Output] : Burt Tobias mondja: Nem lenne egyszerűbb abbahagyni a hazudozást?
[2024-08-12 21:34:13] [Output] : Herold Newston mondja: Nemhazudok.
[2024-08-12 21:34:14] [Output] : Burt Tobias mondja: Nem látod, hogy kurvára nem jártál túl senki eszén?
[2024-08-12 21:34:21] [Output] : Burt Tobias mondja: Beálltál oda mellénk, mintha gecire megcsináltad volna.
[2024-08-12 21:34:37] [Output] : Burt Tobias mondja: Szóval jó lenne, ha megkönnyítenéd a dolgomat és sajátodat is.
[2024-08-12 21:34:49] [Output] : Herold Newston mondja: Hát szépen mondom hogy gecire nem emlékszem.
[2024-08-12 21:34:51] [Output] : Herold Newston mondja: Nem értesz?
[2024-08-12 21:34:55] [Output] : Burt Tobias mondja: Oké, megnézzük a telefonon akkor.
[2024-08-12 21:34:59] [Output] : *** Bonez Leichtenstein többiekre néz, kérdő tekintettel.
[2024-08-12 21:35:00] [Output] : Burt Tobias mondja: Helikoptert csókold meg.
[2024-08-12 21:35:08] [Output] : Burt Tobias mondja: Gyerünk.
[2024-08-12 21:35:12] [Output] : [SeeMTA - AdminDuty]: Markoo adminszolgálatba lépett.
[2024-08-12 21:35:18] [Output] : *** Burt Tobias odanyomja Heroldot egy kicsit, kutatja a telefonját.
[2024-08-12 21:35:20] [Output] : *Hol van az? ((Burt Tobias))
[2024-08-12 21:35:25] [Output] : Burt Tobias mondja: Hihetetlen, bazdmeg..
[2024-08-12 21:35:26] [Output] : *Jobb zseb. ((Herold Newston))
[2024-08-12 21:35:30] [Output] : *** Burt Tobias kihúzza a telefonját.
[2024-08-12 21:35:38] [Output] : *** Burt Tobias bejelöli a másik kocsi lokációját.
[2024-08-12 21:35:50] [Output] : *Nincs a telefon csatlakoztatva az autóhoz. ((Herold Newston))
[2024-08-12 21:36:47] [Output] : Burt Tobias mondja: Ez sem nyert.
[2024-08-12 21:36:58] [Output] : Burt Tobias mondja: Rendben van, akkor kirakjuk rá a körözést és le lesz foglalva.

Megjegyzés:

Ez a viselkedés nemcsak az RP szerver szabályzatával ütközik, hanem az RP közösség alapvető tiszteletét is sérti. Az ilyen jellegű erőltetett szituációk rombolják a játékélményt, és sértik a játékosok közötti kölcsönös megértést és tiszteletet.

phillip

Barangoló
2019. 01. 20.
122
857
22
Rotterdam
V4 karakter
trevelyan_cyprian
LV karakter
phillip_monroe
V2 karakter
jc_neil
erre nincs script, mikor én voltam illegálos velem ezt pontosan így csinálták és amióta a frakcióban vagyok szinten láttam már erre példát - egyébként rpztel rá egy sort hogy nincs összekapcsolva es kesz semmiféle hatranyod nem szuletett ebbol várom a biralatot

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
663
2 461
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Hali, hogyha nem született meg magában ez az rp, hogy a te telefonod segítségével megtalálja Tobias az autód, akkor milyen kölcsönös tisztelet nem valósult meg? Tény, hogy itt volt egy kis "erőltetett" rp részéről, de ahogy írtad *Nincs a telefon csatlakoztatva az autóhoz. ((Herold Newston)) utána már ő is a te rpd szerint alakította a szálat, ami szerintem önmagában egy korrekt lépés részéről mert nem a saját rpjét hajtotta, hanem a tiedhez alakította.

skripe

Újonc
2024. 08. 07.
18
224
V4 karakter
Demirhan Yildirim
Helló, Tobi válaszára nincs hozzáfűzni valóm mivel semmi értemle és kerüli a Panaszkönyv lényegét.
Munyoz válaszára viszont; Amint saját magad is bevallotad hogy ténylegesen volt egy erőltetett rp szituáció akkor mi a további kérdés? - Szerintem túlsokat enged meg magának a rendőrség frakció csak azért hogy végül lecsukják az adott elkövetőt és már az rp szabályait is megszegi. Amit említettétek hogy az én ügyemben miért nemtörtént kölcsönös tisztelet? - Az csakis azért van mert én felismertem gyorsan a szituációt és tudtam egy meggondolt ellenrpt nyújtani, de mivan ha ez megtörténik egy újjab játékossal és ő aztgondolja hogy tényleg neki van igaza és egy ilyen tett létrejöhet? Akor belesz víve és bezárva egy olyan rp után ami nemtörténhetett volna meg.. Eléggé egy meggondolatlan és másra ráerőltetett rp tőle hogy ő magától előveszi a telefonomat és bejelöli azon hogy holvan az autóm, főleg úgy hogy nemtudja hogy milyen egy telefonom van, mik vannak rajta, milyen funkciókkal felszerelt, és mint említve hogy hozzá e van csatolva egy autó ( ami magában vicces mert senkinek sincs az autója egy telefonhoz csatolva ). A /do előtt ő már előre bejelöli az autót abban reménykedve hogy én ebbe belejátszok.

Munyoz.

𝕮𝖆𝖗 𝖙𝖊𝖑 𝖊𝖘𝖙 𝖓𝖔𝖙𝖗𝖊 𝖇𝖔𝖓 𝖕𝖑𝖆𝖎𝖘
2019. 09. 22.
663
2 461
24
Szolnok
V4 karakter
Ernesto Chambley
LV karakter
Ernesto Muñoz.
V2 karakter
🇫🇷🇲🇽
Ez már teljesen szőrszálhasogatás amiket itt taglalsz mivan ha, milesz akkor ha, stb stb stb., viszont valóban abban egyettudok érteni, hogy miért lenne a telódon az autód holléte meg rá alkalmazásod, de mivel jelenleg script szerint is már mdcvel rátudnak keresni az autódra és kihelyezni a megfelelő körözést abba nem tudok belekötni, neveden van minden.
Itt ami egészében el lett rontva az ez a minimális rád erőltetett rp a telóval, (de ha már akkor problémád volt ezzel nem értem miért nem írtad be és állítottad meg az rpt itt és tetted szóvá avagy hívtál volna admint) csak tudod azt nem értem, teljes mértékben pozitívan tünteted fel a srácok rpjét és semmi bajod nem volt az egésszel, csak ezzel az egy kicsi részlettel, miért kell akkor ezt pk-ra vinni? Nem lehetett volna ott helyben megbeszélni velük, vagy esetleg privátban rá kérdezni, hogy ugyan srácok lehet-e ilyet vagy most ez hogy van, ahogy látom ez este fél 10kor történt és megírtad majdnem reggel 6kor ezt a pk-t bármikor tudtál volna velük beszélni de akkor tisztába rakjuk itt most ezt.

Lényegében jogos a panaszod azon része, hogy rád szerette volna erőltetni az RP-jét de nem erőltette rád, mivel úgy reagált egyből arra ahogy leírtad az rpdet, és nem folytatta, nem kötötte az ebet a karóhoz, de még te sem mentél bele, úgyhogy lényegében nem történt meg mivel te is megakadályoztad ennek lehetőségét meg ő se folytatta.

Panaszt ezzel együtt következmények nélkül le is zárnám, végszónak annyi, hogy Burt_Tobias légyszives legközelebb ügyelj arra, hogy egy ilyen szituációt milyen mértékben és hogyan teszed fel RP-vel a kérdést/dolgot , ne forduljon elő mégegyszer ilyen hasonló kellemetlen helyzet mint például most. Inkább kérdezzünk többször, mint egyszer, azzal nem lehet mellé lőni.

Szép napot nektek.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.