- 2022. 07. 15.
- 37
- 51
- 28
- V4 karakter
- Henry Shapiro
- V2 karakter
- Henry Salvador
Panasztevő InGame neve:
► Henry Shapiro ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Kees Venturas ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Sziasztok, Azért nyitom a panaszt, mert véleményem szerint nem lett megfelelően rendezve egy szituácíó. Korábban egy legális karaktert alakítottam és céget vezettem, több alkalmazottal. Idővel egy frakcióba csatlakoztam és illegál karaktert kezdtem el építeni, ezen okból kifolyólag előtte nevet váltottam. Az új karakteremet jogtalanul büntették az előző karakterem cselekedetei miatt. Az új karakternek semmi köze a régi karakterhez, és mégis megbírságoltak az adócsalás indokával. Mivel még soha nem tapasztaltam ilyen helyzetet, nem vagyok biztos abban, hogy mi a teendő ilyenkor. Szeretném kérni a helyzet felülvizsgálatát és egy tisztességes megoldást. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► Bíráló adminak küldeném a napi logomat. ◄
Megjegyzés:
► [2023-10-18 22:55:10] [Output] : Kees Venturas: (( Akkor mint mondtam IC ebből nem tudunk értemles RPt kihozni így maximum OOC tudjuk megbeszélni és elrendezi a bírságokat. )) - Fő az, hogy OOC megbeszéljük a bírságot, de BTK szerint járt el,óvadékot nem kaptam és még 1,2 milliót kellett fizetnem összesen az előző cégeim törlésével. Előre is köszönöm. ◄
Moderátor által szerkesztve, ekkor: