Henry C Cooper jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Harry13

Újonc
2019. 04. 06.
3
1
V4 karakter
Fynn Wagner
LV karakter
Harry J Brown
W-TAXI.png

>> IC RÉSZ<<

Jelentkező teljes neve:

Henry C Cooper

Édesanyja leánykori neve:
Elisabeth Brown

Születési helye,ideje:
1994.03.01,London

Lakcíme:
Commerce, 16

Telefonszáma:
38761120155280

Rendelkezik érvényes B-kategóriás jogosítvánnyal?:
Igen, rendelkezem B-kategóriás jogositvánnyal.

Van tapasztalata a munka terén?:
Londonban, ahol születtem ott voltam fuvaros. Ilyen egyéni vállalkozó

Önéletrajz (5-10 mondat):
Henry C Cooper vagyok 25 éves, Londonban születtem 1994. Mácius. 1.-jén. Édesanyám Elisabeth Cooper Lány kori neve Elisabeth Brown. Édesapám George Cooper. Mikor 12 éves voltam szüleim elváltak. Apukámmal maradtam és ideig Londonban. Neki volt egy magánvállalata, amolyan fuvarozó cég. Mikor megszereztem a jogsit beálltam hozzá mint munkás. De elkellett költöznöm See Citybe, pénzügyi gondok miatt. Ezért keresek munkát, busz vezető voltam egy ideig, de tegnap előtt kirúgtak.

>> OOC RÉSZ<<

Teljes neved:

Diószegi Csongor

Hány éves vagy?:
13

Játszott perceid száma?:
112 perc

Jailek Bannok (UCP képpel):

Mesélj magadról (5-10 mondat):
Diószegi Csongor vagyok, 1 hónapja töltöttem 13. életévemet. 6 éves korom óta néptáncolok, illetve 2 éve kézilabdázok. Pár éve elkezdtem futóversenyekre járni, nyertem egy versenyt is itt Romániában ahol élek, 1. helyezett lettem. Jártam már Debrecenben is futni (ez a két versenyem volt csak :D), ott 7. helyezett lettem. kb 3 éve Mtazok, ebből 1 éve seemta, vagyis 1 éve regisztráltam és kissebb nagyobb kihagyásokkal játszottam. Más játékokkal is játszom btw, mint pl.: CS:GO, GTA V.

Elolvastad a szabályzatot és elfogadod azt?:
Igen, elolvastam és elfogadom

Jelentkező aláírása: Henry C Cooper

Snoobee

Zöldfülű
2019. 01. 19.
152
113
V4 karakter
Vo Giap Nguyen
LV karakter
Loading...
V2 karakter
Loading...
A W-Taxi vezetősége megkapta, és átolvasta jelentkezését. Örömmel értesítjük hogy lapja ELFOGADÁSRA került. További információkkal kapcsolatban e-mailben értesítjük!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.