Elutasítva [Helyette] Ryan Z Petrico ---> Jamie

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

wimpythegod

Újonc
2019. 05. 31.
13
33
V4 karakter
Dusty G Avram
LV karakter
Viktor Avram
V2 karakter
Strent Viktor
zoldlogo.png

Neved:
< Ryan Z Petrico >

A ban időpontja:
< 2018-08-15 18:06:13 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Szotyi >

A ban oka:
< OOC kereskedelem, TS-en tisztázhatod magad ~Royal, Szotyi >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Hali! Az eset 2 éve történt, amikor is meghirdettem egy kocsit, majd egy srác SMS-ben megkeresett, hogy érdekelnek e cserébe CS:GO skinek, itt már tudtam mi lesz, felmentem TS-re és vagy Szotyival vagy Royallal beszéltem, már nem tudom mert több, mint 2 éve történt, hogy a srác OOC kerezni akar, csak a telefonszámát tudtam, így kérték, hogy hivjam fel TS-re és kiderítjük ki az. Röviden, tömören a srác lebukott, kapta a szankciót, majd reklamált, hogy én miért nem kapok bant, teljesen alaptalanul, Szotyi pedig úgy döntött, hogy akkor én is megkapom a szankciót. Tegnap előtt, ha jól emlékszek, felmentem TS-re (mivel a banban az áll, hogy ott tisztázhatom magam, ami akkor úgy sült el, hogy 2-en úgy döntöttek, én is hibás vagyok, lentebb kitérek rá, hogy szerintem miért nem) TheSzotyii várójába, behúzott és megkérdeztem ő e Szotyi mert nem tudtam, mi lehet a neve a játékban, beszéltünk, kiderült, hogy Szotyi már nem admin se Royal és azt mondta szerinte írjam le FA-nak ami történt egy kérelem keretein belül, ő sem értette miért kaptam erre bant, ha közben az egyikőjükkel beszéltem TS-en. Ezzel úgy akkor éppen nem foglalkoztam, de hiányzik már a szerver és haverokkal vissza mennék, ha lehetséges. Köszönöm, hogy elolvastad, további szép napot! >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Erre az indokra nem tudok unbant adni.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.