IC - In Character rész
- Teljes név
➭ Jessica Anna - Nem
➭ Nő - Telefonszám
➭ 36223050189 - Email cím
➭ Jessicaanna@seemail.com - Születési hely, idő
➭ Los Santos, 1997/10/17 - Lakcíme
➭ Fifth Avenue 14. - Legmagasabb iskolai végzettség
➭ Pszihológiai egyetem - Előző munkahelye, távozás oka
➭ Iskolapszichológus, az iskola bezárt. - Rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel?
➭ Igen - Követett már el szabálysértést/bűncselekményt?
➭ Nem.
OOC - Out Of Character rész
- Neved
➭ Bence - Életkorod
➭ 15 - Bemutatkozás
➭ Bencének hívnak, és Szlovákiában élek egy kis városban. Idén kezdtem a középiskolát, ami nagy változás az életemben. Szabadidőmben szeretek biciklizni, barátokkal találkozni, kimenni és jókat beszélgetni. A foci is közel áll hozzám, sokszor játszom, amikor csak tehetem. Emelett érdekelnek a harcművészetek, amelyek új kihívást és fejlődést jelentenek számomra. - Miért pont téged válasszunk?
➭ Véleményem szerint jól tudok csapatban dolgozni, jól tudom kezelni a bonyolult szituációkat és igazából szerintem jó tagja lennék ennek a csapatnak. - Rendvédelmi múlt (Ha van akkor írd a frakció nevét)
➭ NAV, kb. 2 évvel ezelőtt. - Névváltások, adminjailok, banok, játszott percek (UCP kép)
➭ Kép - Miért a TEK-et választod?
➭ Ki szeretném magam próbálni ebben a rendvédelmi irányzatban, és szeretnék jókat RP-zni, rendet tartani a városban és jól érezni magam a többiekkel. - Naponta átlagosan mennyi időt tudnál fordítani a frakcióra?
➭ Hétköznap 3-4 óra, Hétvégén 5-6 óra. - Rendelkezel TeamSpeak 3 és discordal, illetve mikrofonnal?
➭ Természetesen igen.