Elutasítva (Helyette írom) Robert Williams --> Matteo

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kristyyy0

Újonc
2019. 01. 14.
48
49
19
V4 karakter
Saniyah Corbin
LV karakter
Dan Meadow
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Robert Williams >

Kitiltás időpontja:
<
2022.07.30. 13:29 >

Kitiltás időtartama:
<
Végleges- >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Matteo >

A kitiltás indoka:
<
AntiAFK. >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
<
Igazából az AntiAFK Bant arra kaptam hogy az egyik egérgombot kiakasztottam amíg elmentem a WC re (Nem auto klicker), amit azóta egy párszor megbántam. És amire visszaöttem a nagy dologról már 2 Admin várt, egy S:G.H és Matteo, ez a két admin. Azóta már sokszor volt az hogy suliból mentünk haza és a barátok hívtak LV-zni és én nem tudtam menni mivel egyszer elkövettem egy rossz hibát. Kívánkoztam fel a szerverre de nem tehettem meg, mert hülye voltam, és azt szerettem volna hogy teljen le a Jail-idő. Mivel még nem tudtam annyira hogy mit jelent a ,,BAN,, szó jelentése, így nem is törődtem vele. Azt hittem hogy csak egy Kick. De nem az volt. Amikor hazajöttem másnap az úszásról, akkor szembesültem vele, hogy mit is jelent, mivel az egyik barátom tudatta velem. És eléggé letört lettem. Mivel én bannolva lettem Fórumról-is, amit el is fogadtam, mert még új volt nekem a fórum, így nem tudtam hogy csak egyszer kell bejelentkeznem, így többször is bejelentkeztem. Ezért lettem kibannolva Multiaccount-ért. Ezért írattam meg az egyik közeli jóbarátommal ezt a topicot! Remélem hogy elbírálásra kerül, és elfogadják, mert már régóta szeretnék játszani ezen a szerveren egy tiszta lappal ismét. UI: Robert Williams // Kristóf. Üdvözletem a Főadminnak. >

Puporka

"A Mi szerződésünk egy életre szól" -Fradi B-Közép
Very Important Person
2019. 01. 12.
1 895
1 938
Várpalota
V4 karakter
Mark Sean
LV karakter
Mark Sean
Marad a kitiltás!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.