Elfogadva [HELYETTE] Horacio Castro - Lucii

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Mate699

Újonc
2020. 12. 11.
16
16
V4 karakter
-
LV karakter
Aissa Zahid
V2 karakter
-
zoldlogo.png

Neved:
< Horacio Castro >

A ban időpontja:
< 2020-05-22 20:47:46 >

A ban időtartama:
< 2020-05-22 20:47:46 - 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< Lucii >

A ban oka:
<

Súlyos NonRP, OOC stílus adminügy alatt, Adminügy közbeni DM.[UB esetén FK itemek leadása(Redline)
>

Amiért szeretnéd az unbant:

< Sziasztok, szép estét/napot mindenkinek. Elszeretném mesélni első sorba, hogy mi történt. Kedves barátommal voltunk horgászni, és ki alakult egy kis konfliktus én és a barátom + egy kisebb társaság között. Tömegverekedés volt, volt minden. Kutya, baseball uto, ökölharc. Én, szerelőként elővettem a pisztolyomat (engedélyes), megakartam őket ijeszteni, de ugyan úgy ütöttek. Leadtam pár figyelmeztető lövést, és az egyik elkapta a srácot, animba esett és elvérzett. Mi leléptünk egyből barátommal, utána félre állított a sheriffség, csináltuk azt amit kértek. Elvették az engedélyem, fegyverem. Én itt már kezdtem kiégni... Bevittek a fegyházba, én nagyon de nagyon ideges voltam, mivel a fél vagyonomat arra a fegyverre és engedélyre költöttem,amit elvettek tőlem. (Pisztolyt csak RP-vel vették el, az nálam maradt.) RP-vel barátommal megvertünk egy Őrt/Sheriff-et, és abból lett egy nagyobb adminügy. Mivel ideges voltam, sajnálatos módon elég flegma stílust képviseltem. Oda jött egy srác, aki nem is volt ott, de elkezdett jobbra-balra okoskodni, kioktatni. Nekem ebből elegem lett, fejbe lőttem. Lucii felszedte, és újra fejbe lőttem mivel folytatta. Ilyenkor kaptam a szankciót. Bannom után ki írtam egy nagyon nagy hülyeséget Redline csoportba, amit nem kellett volna. Nagyon sajnálom, ha megbántottam valakit, elnézést szeretnék kérni a hülyeségeimért, és egy utolsó esélyt szeretnék kapni. Leszerettem volna írni, hogy mi történt röviden és tömören. ( Ha valamit rosszul tudok, nyugodtan kijavíthatnak azok akik ott voltak az adminügy alatt.) Tényleg nagyon sajnálom, egy utolsó esélyt szeretnék kapni.... Elfogadok bármit az unbannért cserébe, lehet az több száz, akár több ezer perc. Még 1x nagyon sajnálom, szeretnék vissza menni ahhoz a kevés ismerősömhöz, szeretnék velük RP-zni a jövőbe. Kedves bíráló, remélem elnyerte tetszésed az unban kérelmem, és adsz nekem egy esélyt. Köszönöm szépen, aki végig olvasta. További szép napot/estét, boldog újévet mindenkinek. (Horacio Castro, 2021.01.09 20:46) >

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Várlak TS-en.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 270
11 190
25
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.