[helyette] Belo Svit-Anomyle

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Pingween

Zöldfülű
2021. 03. 06.
221
476
Erdély
V4 karakter
Arnt_Fonn
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
f1faa379e7c9391044487a98d7aa4614.png

Panasztevő InGame neve:
Belo Svit

Panaszra tett Adminisztrátor neve:
Anomyle

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Jogtalan szankció. Szerintem az, hogy én azzal reagálom le azt, hogy a társaim lelőnek pár rendőrt, hogy "gg", nem egy 2 soros köszönő monológot az teljes mértékben IC ügy. Ellenpélda, hogy a rendvédelem részéről, pontosaban Star adminisztrátor is TEK-es léttére olyanokat ír az illegálosok likvidálása után, hogy "ezek jó bénák voltak". Szerintem teljesen nonszensz, hogy egy ilyenre NONRP jail van osztva, mindenki máshogy reagálja le az adott esetet.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/TumDYZdm /

Megjegyzés:
-

Anomyle

I never asked for this.
SzerverAdmin
v4
2019. 02. 18.
351
237
20
V4 karakter
Adelynn Rose
Szia,
Ügy során elmondtam, hogy hogyan is gondolom a te helyzetedet, de akkor leírom ide is.

Egy Illegális társaság, frakció RP-t folytat melynek következtében lövöldözés alakúlt ki, ha a realiást nézzük ti bünözők vagytok a szerveren akik ebből élnek és nem szórakozásképpen csináljátok azt amit csináltok a szerveren, ez mind in characterre vonatkozik, nem tudom milyen RP-t folytattok a társaságotokban, hogyan beszéltek egymással a nap bármelyik szakaszában, de nem érzem azt, hogy egy lövöldözés közben ahol a Rendvédelem teljes állománya azon van, hogy titeket elkapjon likvidáljon, ti meg szintén azon vagytok, hogy elmeneküljetek vagy likvidáljatok mindenkit egy "gg" beleférne.
"gg" -good game, legtöbbször játékokban használják eredeti használata játék végén sportszerüség szlengje, mostanság ami jelen esetben is volt szerintem, egy toxikus megnyilvánulás, hogy mi jobban vagyunk mert megöltünk pár rendőrt.
Állításod szerint társadnak szólt, mivel megölt pár rendőrt,ezt nehéz elhinni ez inkább a rendvédelemnek szólt részedről, de tegyük fel az van amit te mondasz , oké ügyes volt, erre számtalan reakció van amit tehetsz, a mostani amit tettél maximum privátban egymásnak állja meg helyét, semmiképpen sem a karaktered számára, teljes mértékben irreális eféle hozzászólások használata.
[2025-05-04 21:56:47] [Output] : Belo Svit mondja: Gg
Megnézném azt a szituációt rendvédelem illegál között IRL amikor az illegál részéről így beszélnek egymással, legyen az bank, atm, vagy egy sima rablás, lövöldözés.

300 Percet arra kaptad, hogy ez már a hatodik NonRP jailed az UCP-den.
Biztos ami biztos alapon megkérdeztem más adminisztrátort is a helyzetről, ő még azt mondta jól jártál 300 percel ilyen UCP-re.

Tekintve, hogy volt már probléma veled amire csak egy figyelmeztetést kaptál, nem ez az első helytelen, nem reális megszólalásod IC.

A mellékelt képen Star adminisztrátor látható, ezért arról adminügy során is mondtam véleményt nem alkotok, ő részét eldöntik a Főadminok ha rá van panaszod, panasz rám érkező részét bővebben kifejtettem fent.

Utoljára szerkesztve:

Star.

London Shooters
SzerverAdmin
v4
2020. 09. 23.
508
1 253
Budapest
V4 karakter
Jade Atiyeh
LV karakter
Estela Ayerbe
Helló, ha már megemlítettél akkor ideírok. Igazából egyértelmű rosszindulat jön le abból, hogy beleraktál egy kb 2 hónapos képet rólam, hiszen idáig semmi bajod nem volt vele, sőt még a daravideódba is belevágtad ezt a képet, most hogy kaptál egy jailt valahogy zavar téged.

Pingween

Zöldfülű
2021. 03. 06.
221
476
Erdély
V4 karakter
Arnt_Fonn
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
[helyette]
nincs semmi rosszindulat bennem, szimplán csak ellenpéldának hoztam fel, hogy ha a legál részről ez elfogadott, akkor az illegál részről miért van belekötve egy "gg" rövidítésbe. most sincs bajom azzal amit írtál, csak erről volt hirtelen egy bizonyítékom, amivel tudom bizonyítani, hogy ugyanezeket csinálja kb mindenki a szerveren még sincs semmi szankció osztva rá, mert nincs vele semmi gond.

marcy.

Fórum Mester
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 592
20 150
V4 karakter
Lydia Nicolati
Legál részről sem elfogadott, de ha inkább panaszkodtál volna időben amikor még Star admin sem volt és nem youtube videóba rakod bele mert milyen hahotás, lehetett volna valamit kezdeni vele. Nem akkor kell elkezdeni vakarozni ezen és példálozni mással amikor már beüt a rossz. -Mindenesetre megtörtént Starral a beszélgetés erről, jövőben nem fordul ilyen elő.
Egyértelmű, hogy nem IC kell a GG, EZ és egyéb szlengetek használni és főleg nem olyan környezetben ahol lövöldözés volt, a másik fél földig lett "alázva". Competetive és egyéb játékokban megállja a helyét, de egy olyan játéknál ahol IRL-re alapul a dolog nem valami reális. Egy panaszkönyvnél lettél figyelmeztetve, megcsináltad újra, megkaptad érte a szankciódat.

Egyetértek Anomylével, jogtalan a panaszkönyv.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.