Szia,
Ügy során elmondtam, hogy hogyan is gondolom a te helyzetedet, de akkor leírom ide is.
Egy Illegális társaság, frakció RP-t folytat melynek következtében lövöldözés alakúlt ki, ha a realiást nézzük ti bünözők vagytok a szerveren akik ebből élnek és nem szórakozásképpen csináljátok azt amit csináltok a szerveren, ez mind in characterre vonatkozik, nem tudom milyen RP-t folytattok a társaságotokban, hogyan beszéltek egymással a nap bármelyik szakaszában, de nem érzem azt, hogy egy lövöldözés közben ahol a Rendvédelem teljes állománya azon van, hogy titeket elkapjon likvidáljon, ti meg szintén azon vagytok, hogy elmeneküljetek vagy likvidáljatok mindenkit egy "gg" beleférne.
"gg" -good game, legtöbbször játékokban használják eredeti használata játék végén sportszerüség szlengje, mostanság ami jelen esetben is volt szerintem, egy toxikus megnyilvánulás, hogy mi jobban vagyunk mert megöltünk pár rendőrt.
Állításod szerint társadnak szólt, mivel megölt pár rendőrt,ezt nehéz elhinni ez inkább a rendvédelemnek szólt részedről, de tegyük fel az van amit te mondasz , oké ügyes volt, erre számtalan reakció van amit tehetsz, a mostani amit tettél maximum privátban egymásnak állja meg helyét, semmiképpen sem a karaktered számára, teljes mértékben irreális eféle hozzászólások használata.
[2025-05-04 21:56:47] [Output] : Belo Svit mondja: Gg
Megnézném azt a szituációt rendvédelem illegál között IRL amikor az illegál részéről így beszélnek egymással, legyen az bank, atm, vagy egy sima rablás, lövöldözés.
300 Percet arra kaptad, hogy ez már a hatodik NonRP jailed az UCP-den.
Biztos ami biztos alapon megkérdeztem más adminisztrátort is a helyzetről, ő még azt mondta jól jártál 300 percel ilyen UCP-re.
Tekintve, hogy volt már probléma veled amire csak egy figyelmeztetést kaptál, nem ez az első helytelen, nem reális megszólalásod IC.
Panasztevő InGame neve: ► Carly Shaffer ◄ Panaszra tett személy InGame neve: ► Belo Svit és Sven Lagerfeld ◄ Panasz oka, leírása, kifejtése: ► [2025-05-03 17:12:07] [Output] : Belo Svit mondja: Botok [2025-05-03 17:12:10] [Output] : *** Sven Lagerfeld szakad a röhögéstől Ez a két sor...
forum.see-game.com
A mellékelt képen Star adminisztrátor látható, ezért arról adminügy során is mondtam véleményt nem alkotok, ő részét eldöntik a Főadminok ha rá van panaszod, panasz rám érkező részét bővebben kifejtettem fent.