Elutasítva Heider Lena->Jake

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ric

Újonc
2021. 03. 07.
46
87
V4 karakter
yrjö vova
LV karakter
anna.tate
V2 karakter
marita.kenza
zoldlogo.png

Neved:
< Heider Lena >

A ban időpontja:
< 2021-07-31 23:33:06 >

A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >

Neve, aki bannolt:
< @Jake >

A ban oka:
< Farmmal való átverés [PK] ~ [40.000$] >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Üdvözlet kedves olvasó!
Kezdeném az egész sztorit az elejéről, egy srácnak ki adtam a farmom pár hónapja 40.000$-ért kértem ooc tőle valami elérhetőséget(Discord, facebook), de ő azt irta, hogy nem kell...(Régen volt, pontosan nem tudom) más see-game szerveren is
játszottam akkoriban és még mindig aktiv játékosa vagy a SeeMTA V3-om szereverének, ott is farmoztam és egyéb galibák, dolgok elkerülése végett mindig kértem egy elérhetőséget, hogy ha netán elutazok vagy bármi közbe adódna, pontosan ez volt
a célom ezzel is mivel közbe jött, hogy el kelett utaznom, próbáltam a hátra lévő pár napban megkeresni, de sajnos sikertelenül. El utaztam majd nem tudtam nézni a forumot estleges panaszkönyveket, és sajnos nem jutott el a hír
hozzám, hogy érkezett rám egy panaszkönyv, mi után jöttem volna fel láttam, hogy ki vagyok bannolva, akkor fel mentem az Las Venturas Team Speak szerverére, majd utánna kérdeztem a moderátoroktól, hogy ez után mire számitsak-mit tehetek ellene
inen is szertném megköszönni a biztatásokat. Miután az estet megtörtént nem nagyon foglalkoztam vele, pihentetem az egészet, mivel Szeptember lett igy új iskolába kerültem ahol új osztálytársak is vártak rám, és meglepően
sokan játszanak az LV szerveren és én is szertnék újra játszani egy új eséllyel, ezért el nézést szertnék kérni a sértettől és az elvesztegetett időkből. Céllom nem az volt, hogy farmmal való átveréssel ki bannoltassam magamat.
>

Jake

legenda
2019. 01. 10.
757
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
Elegendő összeg nem áll rendelkezésre nálad.
Nem tudok unbant adni.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.