hehexd vs bika

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

ibro

Újonc
2024. 08. 26.
26
321
✈tel-aviv×͜×
V4 karakter
YMIR FETT

b29e2f655014f42083dcf56ab051b09b.png

Neved:
hehexd

Panaszra tett moderátor neve:
Bika

Panasz oka:
szemelyes indittatasbol cselekszik, moderator joggal valo vissza eles, szereptevesztes

Bizonyíték(kép, log, videó stb...):
https://forum.see-game.com/threads/raketavetoe-rocket-launcher.459939/#post-2114258

Egyéb megjegyzés:
Sajat bevallasa szerint elkepzelhetetlennek tartja hogy rpg raketavetö legyen a szerveren, ezert zarja helyezi az otletet mondva csinalt indokkal mikor meg az otlet ki se tudott bontakozni
Masfelol forum moderatorkent nem az o reszortja eldonteni mi fer bele a realis keretekbe es mi nem
Hogy ne lenne reális mikor a realis eletbe is van rpg
Szerk. Ugy ervelt 11 ev alatt ha vezetoseg akart volna mar biztos lenne, de pancelos jarmuvek es rd se voltak mindig es plane nem ilyen intenzitasban Direkt rakerestem nem volt ilyen otlet meg, ezt gondoltam adhatunk neki egy eselyt de bika mashogy latta
Szerintem pont erre valo az otletek, nem irtam hulyeseget

Ily modom az otletben szereplo utolso mondatomra is raigazolt

Utoljára szerkesztve:

Bika

𓄋
Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
646
867
24
V4 karakter
Thomas Headaway
Szia.
Nem akarom bő lére ereszteni a mondanivalómat, privátban váltottunk pár üzenetet erről, amiket ott leírtam azokhoz tartom magam - irreálisnak tartom a felvetést.
Azokkal az indoklásokkal (és azon indokok megfogalmazásával/szóhasználatával), melyeket az ötletedben említettél, komolytalanná válik a gondolatmenet, amit a kapott reakciók jól tükröznek. Egyik mondatodban még arról írsz, Lenco mellett sorakozó rendvédelmisekre lehessen csak lőni a rakétavetővel, másikban már arról, tankokra/vadászgépekre/helikopterekre csak golyós lövedékkel (?) kell lőni, mert nincs más lehetőség - tehát, akkor végülis azokra is lehessen rakétavetővel lőni?
Leírtam a válaszomban, hogy ha lenne egy jobban kidolgozott ötleted erre a "problémára" kapcsolódóan, akkor nyiss egy új topicot - a lehetőség adott.
Arra vonatkozóan, hogy lezártam az ötleted, vállalom a felelősséget.
Szép napot.

Utoljára szerkesztve:

ibro

Újonc
2024. 08. 26.
26
321
✈tel-aviv×͜×
V4 karakter
YMIR FETT
Szia.

A panasz azért született mert te magad elkaszáltad az ötletet, és mert az általad privátban felsorolt dolgok végett hoztál egy ilyen lépést.

A te érveiddel, ha ma beírnám a rampaget az ötletek közé, hasonló sorsa jutna mint az rpg.

Egy szót nem ejtettél az ötlet formaiságáról, komolyságáról, vagy az előadás modról.
Az ötlet és gondolat menet egyszerű, rakétavetöt az illegálnak. Nem értem egy ilyen ötletet hova dolgozzak ki jobban, az ötlet megszületett és majd hozzászólásokban csiszolódik tovább, mikor a nálamnál okosabb emberek hozzá rakják a saját mondani valójukat.
Az hogy miként érveltem az ötlet mellett, vagy milyen kiegészítő szabályt gondoltam mellé, teljesen irreleváns. Én csak felhoztam ezt azt, hogy az olvasó ne gondolja azt hogy mindenkinek mindenhova rakétázás lesz.
Szigorú szabályozás kellene, hogy normális kereteken belül legyen használva. Nem éreztem szükségét hogy többet írjak bele, a lényeget le írtam. Amennyiben pedig valaki, aki jogosult arra, majd eldönti hogy az ötletnek van-e létjogosultsága vagy sem, max oda írja hogy hülyeség, ilyen nem lesz. Fáradt voltam és más tényezők is befolyásolták az ötlet megszületését és alá írom hogy kicsit viccesre sikeredett, ezzel valóban veszítve a komolyságábol. Olvasva és a reakciókat nézve lehet kicsit másként írnám meg, vagy akkori állapot szerint egyáltalán nem. Ugyan akkor ugy gondolom a panaszom továbbra is megállja a helyét. Másfelől lehetett volna másképp is kezelni, akár ki is töröltem volna ha úgy adódik és megírtam volna más köntösbe, esetleg te is felhívhattad volna a figyelmemet az ötlet hiányosságára, vagy még hozzá adhattad volna a saját gondolataidat is hisz szerintem az a forum észleg pont erre való.

Aki azt mondja hogy az rpgnek nincs létjogosultsága, azt még nem üldözte a tömegoszlató és lenco egyszerre miközben menekül gyalogszerrel, vagy nem bámulta a bearcatet 1 órán keresztül, amint az elállja az egyetlen nyitott bank ajtót.

Bika

𓄋
Globális Moderátor
v4
2019. 01. 10.
646
867
24
V4 karakter
Thomas Headaway
Hogy másképpen is lehetett volna kezelni, azt én is írhatnám, hisz mind a topicodban, mind PÜ-ben, majd ezek után a panaszkönyvben is leírtam, hogy nyiss egy új topicot, mivel abban a formában nevetség tárgyává válik az ötleted. Erre neked mégis az jelenti a legnagyobb problémát, hogy egy fórum moderátor zárta le és helyezte, nem pedig egy vezetőségi személy - azért gondolom ezt, mivel te is beláttad, hogy kicsit másként, vagy egyáltalán nem írtad volna meg az ötleted. Sajnálom, hogy a megfogalmazásod módjának átgondolása nem jutott eszedbe a topic írása közben - hiszen emiatt lett lezárva.
Nyilvánvalóan nem fogják a kezemet egy-egy döntéshozatalomnál a fő gmodok, ezért is jeleztem fentebb, hogy ha hibás döntést hoztam, állok elébe.
Várom a bírálatot.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.