Hector Valadez Lugo jelentkezése SGH-nak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Herozin

Újonc
2020. 02. 29.
21
11
23
V4 karakter
Hector Valadez Lugo
LV karakter
Hector Valadez Lugo
V2 karakter
Hector Valadez Lugo
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Milánnak hívnak, IG nevem: Hector Valadez Lugo, Korom: 22 éves.
Hány játszott perccel rendelkezel?
19307 játszott percel rendelkezem.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az adminsegédek fogadhatnak és kezelhetnek reportokat, amelyek a játékosok által jelzett problémákról szólnak. Ez magában foglalhatja a viták megoldását és a szükséges intézkedések megtételét. Általában kissebb kérdések megválaszolásában foglalnak szerepet az SGH-k, illetve a segítségre szoruló kezdő játékosok helyes útra terelésében.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Mivel a volt munkámban dolgoztam 3,5 évet, mint börtönőr, ezért számtalan helyzet adódott, amikor a megfelelő és higgadt kommunikációt kellett alkalmaznom. Itt fejlesztettem tovább a problémamegoldó képességemet, ezáltal a legjobb tudásom szerint segítenék be az adminisztrátoroknak. IRL is, illetve játékban is szoktam szó nélkül a segítségemet nyújtani mindazok felé, akik nyitottak felém.
Miért pont téged válasszunk?
Saját tapasztalataim alapján, érett felfogású embernek tartom magam, aki minden helyzetben higgadt tud maradni. Jól kommunikálok mind írásban, mind szóban. Képes vagyok bonyolult gondolatokat érthetően megfogalmazni, és hatékonyan kommunikálni a csapat tagjaival és más érintettekkel.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Minden nap fent tudok lenni, ami órákba számítva 4-5 órát jelentene.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam. Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Nem voltam. Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.

1. Kommunikációs készség: Jól kommunikálok, mind írásban, mind szóban. Hatékonyan kifejezem magam, és képes vagyok másokkal tiszteletteljesen és egyértelműen kommunikálni.
  2. Proaktivitás: Szívesen veszem az irányítást és kezdeményező vagyok a munkámban. Gyorsan felismerem a feladatokat és kezdek hozzá megoldások kereséséhez, mielőtt azok sürgőséggé válhatnának.
  3. Rugalmasság: Rugalmasan alkalmazkodom a változó körülményekhez és kihívásokhoz. Nyitott vagyok az új ötletek elfogadására, és könnyen alkalmazkodom a változó munkakörnyezethez.
  4. Túlzott önkritika: Időnként hajlamos vagyok túlzottan kritikus lenni magammal szemben, ami esetleg gátolhatja a magabiztosságomat. Tudatosan dolgozom azon, hogy elfogadjam a saját erősségeimet és gyengeségeimet.
  5. Túlzott elköteleződés: Néha nehéz lehet számomra nemet mondani vagy határozottan meghúzni a határaimat, mivel szeretek segíteni. Tanulok az egyensúly megtalálásáról és az igényeim tiszteletben tartásáról a munka és a személyes élet területén.
  6. Érzékenység a kritikára: Néha nehezen kezelem a konstruktív kritikát, és hajlamos vagyok túlzottan személyesen venni. Jelenleg is fejlesztem a rugalmasságomat és azt, hogy a kritikát építő jellegű visszajelzésként fogadjam el.

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Igen, érdekelne az adminisztrátori pozíció a jövőben. Azért érzem, hogy alkalmas lennék erre a szerepre, mert szeretem a kihívásokat és a felelősségteljes feladatokat. Az elmúlt időszakban széles körű tapasztalatokat szereztem, és hiszem, hogy az adminisztrátori pozícióban meg tudnám valósítani a szervezet céljait és segíteni a közösséget. Rugalmasságomnak és problémamegoldó készségemnek köszönhetően hatékonyan tudom kezelni a változó helyzeteket, és mindig törekszem a pozitív eredmények elérésére. Fontosnak tartom a jó kommunikációt és a csapatmunkát, és hiszem, hogy ezek a tulajdonságok hozzájárulnának a szerverünk erős és harmonikus közösségének kialakításához.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
A megfelelő siker eléréséhez, Teamspeak, vagy Discord szerverre invitálnám fel, ahol tüzetesebben átbeszélnénk a szerver alapjait, viselkedési formát, szabályokat. Az alábbi dolgokról esne szó:
Szabályok megismertetése: Ahhoz, hogy valaki érvényesülni tudjon egy ilyen magas színvonalú rp szerveren, a szerver szabályzat tüzetes átolvasását és megértését tanácsolnám, hogy teljes magabiztossággal tudjon kezelni bizonyos rp szituációkat, és tisztában legyen a lehetséges következményekkel.
Segítség kérés: Ha elakadsz vagy kérdéseid vannak, ne habozz segítséget kérni. A szerveren való adminisztrátorok és játékosok általában szívesen segítenek.
Alapvető dolgok: Felhívnám a figyelmét az éhség, szomjúságra, mint a való életben erre is oda kell figyelni. Városházát bemutatnám, hol tudja kiváltani az iratait. Telefonon belüli funkciók, ha bármi rendellenességet észlel, tudjon segítséget kérni a megfelelő szervezetektől. Munkával kapcsolatos alapvető információk, persze amit IC kell hogy megtapasztaljon, azt nem sorolnám fel.

• Tetszik
Reactions: misty és Uzora.

Husi.

“Merj élni, meghalni bárki tud!”
2021. 03. 21.
80
260
Simontornya
V4 karakter
Steven Thornefield
LV karakter
Zwart Sander
V2 karakter
-
Szia!
Szép lapot írtál , de a fórumon tett megjegyzéseid alapján , hogy egyből minősíted a másikat NEM TÁMOGATOM!

• Tetszik
Reactions: Herozin

dxminik

titulus
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 648
9 859
20
V4 karakter
Killian Burns
A frakciótársaidra érkezett panaszkönyvedre adott hozzászólásod után egy jó ideig elfelejtheted, hogy ezen a szerveren bármilyen hasonló szerepet be fogsz tölteni.
Már csak az ott bemutatott stílusod miatt is, és amiatt is amiért utólag nem vállaltad fel - de az óvodásnak minősítés vitte a pálmát.

Legszívesebben ezt a jelentkezési lapod úgy töröltem volna, mint ahogyan Te a hozzászólásod, de szeretném, hogy legyen ennek nyoma.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.