- 2019. 01. 10.
- 59
- 53
- V4 karakter
- Gino Toscana
- LV karakter
- Hector Valadez Lugo
- V2 karakter
- Hector Valadez Lugo
I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Neved:
~ Antal Milán! ~
[#2] Korod:
~ 18 éves vagyok! ~
[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ Több mint 2 éve, és jelenleg 16.400 játszott percem van.! ~
[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~ Utoljára, 2 éve voltam admin jailban, bannolva még soha sem. https://imgur.com/a/1Qxrni2 ! ~
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Szeretnék egy értelmes, normális közösségbe tartozni, ahol mennek a folyamatos RP-k, illetve maga a közösség miatt is. Szeretnék végre egy komoly frakció tagja lenni, és mindent beleadni, hogy a munkámat teljes mértékbe jól végezzem el. Szeretnék teljesíteni, és küzdeni, így lennének is céljaim. ! ~
[#6] Miért téged válasszunk?
~ Tudom jól, hogy a kor nem döntő kérdés, de magamat ismerve, ennyi idősen az ember már megtanulja kezelni a nehéz, idegesítő szituációkat. Normális, segítőkész, odaadó embernek tartom magamat, illetve egy nagyon aktív tagja lennék a frakción belül.! ~
[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Antal Milán a teljes nevem, jelenleg 18 éves vagyok. Befejeztem már a középiskolát és letettem sikeresen a villanyszerelői szakmát, csak még nem sietem el a munkát Heves megyében élek egy kis faluban Andornaktályán. Aktivitásommal nem lenne gond szerintem, mert nem játszom semmivel, még nem is dolgozom inkább csak mta-ok, RP-etek, és ha ez össze jönne egy elég aktív tag lennék. Röviden így ennyi ami fontos magamról ! ~
II. PARAGRAFUS
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei
A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!
[#1] Jelentkező neve:
~ Hector Valadez Lugo! ~
[#2] Születési helye, ideje:
~ Los Santos, 1999.03.28! ~
[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ A nemzeti adó- és vámhivatal feladata alá tartozik a határon túli intézkedések, adott esetben határ lezárása, ellenőrzése, szintén ide tartozik, hogy igazoltatás, illegális tárgyak átcsempészésének megakadályoztatása. A nemzeti adó- és vámhivatalnak azonban van egy bevetési szakaszuk, a MERKÚR bevetési egység. Ők intézik a nagyobb ügyeket, a többi rendvédelmis szervek segítségével. ! ~
[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~ Meglátom a gyanús járművet, szólok neki megaphone-ba. ((Minimum 3x)) Miután megállt a járművel, és végre hajtotta, amit utasításra adtam, az operátorom addig lerádiózza az igazoltatás pontos szakaszait. Miután ez megvan, kiszállok mint sofőr, odalépek az ablakához, és felsorolom, hogy mi indokkal álíítottam félre az illetőt. Mihent elmondtam, elkérem az iratait, ellenőriztetem az operátorral, és ha minde egyezik vissza adom az iratokat. Azután a csomagteret is átnézem, és ha minden megtalálható, és semmi illegális tárgyat nem találok, útjára engedem tovább az illetőt.! ~
[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ Nincsen sajnos! ~
[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Pozitiv, nyugodt ember vagyok, jó és szép a beszédem és mivel a családom más országban lakik ezért sokat tudnék szollgálatban lenni. ! ~
[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ A NAV hátsköre SanFierró. Los Santosba csak engedélyel jöhet át, vagy üldözés közben. ! ~
[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ Olyan esetben, ha veszélyeztetve érzem magamat vagy a társam életét, illetve netán ha éles fegyverrel lőnek rám.! ~
[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Tiszteletem! Teljes becses nevem Hector Valadez Lugo, jelenlegi korom: 20 éves. Las Venturas-ba születtem 1999.03.28-án. Édes anyám leánykori neve Annabell Valadez Lugo, Édes apám neve, Felix Valadez Lugo. Egy testvérem van, ő Las Ventuas-ban él, feleségével, illetve gyermekével. Szeretnék jelentkezni honvédnek, szeretném teljes szívemből, minden akaratommal szolgálni hazámat, illetve biztonságba tudni szeretteimet. ! ~