- 2020. 06. 08.
- 1
- 3
- V4 karakter
- ----------
- LV karakter
- Andrej Wjatscheslav
- V2 karakter
- ----------
Neved:
< Hector Cash >
A ban időpontja:
< 2020-06-03 02:22:28 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Jamie >
A ban oka:
< OOC kereskedelem >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szép napot kívánok! Amint beszéltem a bann napján TS-en Jamie-vel arról, hogy én kereskedtem, írtam neki, hogy feltörték a facebook profilom a volt haveromék, ők is SeeMTA-znak/ztak. Ahogy megkaptam a bant Jamie küldött egy képet amin a csoportban egy Call out posztot raktak ki, és én facebook profilommal kereskedtek a csoportokba. (Azóta már a tulajdonomban van a profil)
Igazából ennyi nagyon szeretnék vissza menni a szerverre nagyon hiányzik, és továbbiakban is támogatnám a szervert PP formájában. És vállalok akár milyen szankciót az örök bann feloldás ellentétében! Köszönöm ha
végig olvastad további nagyon szép napot! >
< Hector Cash >
A ban időpontja:
< 2020-06-03 02:22:28 >
A ban időtartama:
< 2030-01-01 01:00:00 >
Neve, aki bannolt:
< Jamie >
A ban oka:
< OOC kereskedelem >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szép napot kívánok! Amint beszéltem a bann napján TS-en Jamie-vel arról, hogy én kereskedtem, írtam neki, hogy feltörték a facebook profilom a volt haveromék, ők is SeeMTA-znak/ztak. Ahogy megkaptam a bant Jamie küldött egy képet amin a csoportban egy Call out posztot raktak ki, és én facebook profilommal kereskedtek a csoportokba. (Azóta már a tulajdonomban van a profil)
Igazából ennyi nagyon szeretnék vissza menni a szerverre nagyon hiányzik, és továbbiakban is támogatnám a szervert PP formájában. És vállalok akár milyen szankciót az örök bann feloldás ellentétében! Köszönöm ha
végig olvastad további nagyon szép napot! >