HDD kérdés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Heavygamer18

Újonc
2019. 01. 10.
8
2
30
Mindenhol is
www.youtube.com
V4 karakter
Pedro Martins Ribeiro
LV karakter
Pedro Martins Ribeiro
V2 karakter
David Johns
Halihó, nemrég vettem egy HDD-t a gépbe, SSD-t még régebben, SSD-n van a Windows 10, HDD-re pedig cuccokat szerettem volna rakni, be is raktam minden oksa volt, csak arra nem jöttem rá hogy nem ismeri fel a windows, eszközkezelőbe láttam, gondoltam minden jó, aztán valahogyan sikerült csinálnom valami Microsoft Storage Space Device-t a HDD helyett, és mostanáig azthittem hogy a HDD műkódik, mert különösképpen nem áldoztam rá figyelmet hogy most mi van odaírva, viszont most elkezdett érdekelni, hogy minek van benne a HDD ha nem is használom? valaki tudna segíteni, lépésről lépésre leírni hogy hogyan tudnám megjeleníteni a HDD-t és működésre bírni? illetve a cuccaim kellenének rá a Microsoft Storage cuccról. Előre is köszi.

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
Nem tudom, hogy ezt a storage space cuccot, hogy sikerült, de ha az a probléma, hogy nem látod a meghajtót a fájlkezelőben, akkor menj be oda, ahol csináltad a képet, kattints jobb klikkel a hdd-re és menj rá, hogy meghajtóbetűjel és elérési út módosítása. Megjelenik egy kis ablak, ott menj rá, hogy "Add". Válassz egy betűjelet és nyomkodd tovább. Utána már látnod kell fájlkezelőben is.

Heavygamer18

Újonc
2019. 01. 10.
8
2
30
Mindenhol is
www.youtube.com
V4 karakter
Pedro Martins Ribeiro
LV karakter
Pedro Martins Ribeiro
V2 karakter
David Johns
A lemezkezelésnél nem látom a HDD-t így nem tudom megváltoztatni a meghajtóbetűjelet, csak a (C:)-t, Rendszer számára fenntartott helyet, és a Tárolóhely (D:)-t ami a Microsoft Strogaget látom, esetleg más ötlet? jó lenne működésre bírni..

Mower

╭⚈¬⚈╮
2019. 01. 09.
333
853
V4 karakter
Aage Nil
LV karakter
Abe Neal
De a Microsoft Storage akkor maga a HDD-d... Arra kattints és csináld meg, amit leírtam.

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 426
1 263
22
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
Szia ha kiszeded hdd-t azt a storage cuccot tudod használni?
Mert ha nem akkor az a HDD.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.