[HCO-8-007] Trevor Lowe

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bamci

Újonc
2021. 12. 26.
40
99
V4 karakter
❌
LV karakter
Trevor Lowe

I. Szakasz: Személyes Információk​

Teljes neve: Trevor Lowe
Születési ideje: 25/06/1999
Születési helye: Kalifornia, Amerikai Egyesült Államok
Neme:
[x] Férfi
[-] Nő

Telefonszáma: +38-76-981-8787
Bejelentett lakcíme: Tierro Robada, Benjamin Franklin street 62.
E-mail címe: trevor.lowe@seemail.com

Állampolgársága: Amerikai
Beszélt nyelvek: Angol, Magyar.

II. Szakasz: Tanulmányok, munkatapasztalat​

Mi a legmagasabb iskolai végzettsége?
[-] High School Degree (Középiskolai végzettség)
[-] Vocational School Certificate (Szakiskolai végzettség)
[-] Associate's Degree (Közösségi főiskolai végzettség)
[x] Bachelor's Degree (Főiskolai végzettség)

Korábbi munkahelye: -
Betöltött pozíciója: -
Munkakör leírása: -
Távozásának oka: -

Dolgozott már nyomozó hatósági szervezetnél, vagy rendelkezik ehhez hasonló tapasztalattal?
[-] Igen*
[x] Nem

*Ha igen, hol, mikor és milyen pozícióban?
-

III. Szakasz: Általános kérdések​

Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?
[x] Igen
[-] Nem

Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?
[-] Igen
[x] Nem

Használt-e valaha bármilyen illegális kábító- vagy tudatmódosító szert?
[-] Igen
[x] Nem

Volt-e valaha büntetőeljárásban érintett?
[-] Igen*
[x] Nem
*Ha igen, részletezze: -

Röviden fejtse ki saját szavaival, hogy Ön szerint mit jelent az igazságos adórendszer fogalma!
Az igazságos adórendszer olyan rendszert jelent, amely arányosan osztja el az adóterheket, figyelembe véve az adófizetők jövedelmét és teherbíró képességét. Célja, hogy a közszolgáltatások fenntartásához mindenki hozzájáruljon, de úgy, hogy a tehetősebbek nagyobb mértékben vegyék ki részüket, míg a szociálisan rászorulók kevesebb adóterhet viseljenek.

Röviden fejtse ki saját szavaival, hogy Ön szerint mi a különbség a tételes és a proporcionális módon történő (egykulcsos) adózás között, valamint melyiket miért érdemes alkalmazni!
A tételes adózás egy fix összegű adót jelent, függetlenül a jövedelem nagyságától, míg a proporcionális, egykulcsos adózás minden jövedelemre ugyanazt az adókulcsot alkalmazza. A tételes adó előnye az egyszerűség, de aránytalan terhet jelent az alacsonyabb jövedelműeknek. Az egykulcsos adó igazságosabbnak tűnik, mivel arányosan nő a jövedelemmel, ám nem veszi figyelembe a jövedelmi különbségeket. Az alkalmazásuk attól függ, milyen társadalmi igazságosságot és gazdasági hatékonyságot kíván elérni az adórendszer.

IV. Szakasz: Out of Character​

Hogyan szólíthatunk téged?
Gergő vagy Bamci, ahogyan könyebb.

Mennyi idős vagy?
17

Mióta játszol a See Game System szerverein? Mióta játszol a Las Venturas szerverén?
A karrieremet v3-ba kezdtem, ott rengeteget játszottam, több mint 150k percem van ha nem tévedek. LV-n viszont sokkal kevesebb, Halloween event alkalmával kezdtem játszani.

Mennyi játszott perccel rendelkezel?
1.324 de ez gyarapodni fog.

Voltál már Adminjail-ben? Csatolj képet az UCP felületedről!

Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP felületedről!

Milyen karakterekkel játszottál eddig a szerveren? Csatolj képet az UCP névváltási felületedről!

Voltál már frakcióban? Ha igen, hol, meddig és miért léptél ki?
Igen voltam. V3-ba kezdtem, ott voltam PD-be, főtörzsőrmesterig vittem el, kb 3 hónapot töltöttem el, azért léptem ki a frakcióból, mivel átjelentkeztem TEK-be. Ott össz-vissz 7-8 hónapot töltöttem el. Így összeségében 1 évet voltam rendvédelembe, ezek mellett 1 hónapot voltam illegálba, Irish Mob

Szerinted mi a feladata az Internal Revenue Service frakciónak a szerveren?
A feladata az Internal Revenue Service (IRS) frakciónak, nem más mint a cégek ügyintézése, (Cég adóztatása, cég bejelentése) ezek mellett az adócsalás kiszűrésével foglalkozik.

Miért szeretnél hozzánk jelentkezni? Mi a célod a frakcióban?
Kiszeretném próbálni magam ilyen téren is, érdekesnek találom ezt a koncepciót. A célom az egy új baráti kör kialakítása, a társaimmal való fejlődés, jó RP szituációk kialakítása.

Milyen karaktert alkotnál a frakción belül? Kérlek mutasd be nekünk!
Szigorú, amibicióval teli személyiséget alkotnék, ezek mellett egy kedves, jó humorérzékű személy, aki az erejét a munkájába fekteti.

Account ID:
7900

TANUSÍTVÁNY

A jelentkezésem beküldésével igazolom, hogy az általam megadott válaszaim igazak, legjobb tudásom és képességeim alapján lettek kitöltve. Általam megtévesztő és hamis válasz elegendő indoknak bizonyul a jelentkezési ciklusból való kizáráshoz. A jelentkezési lapom beküldésével elfogadom, hogy a Recruitment and Staffing Office munkatársai az adataimat bizalmasan kezelheti és esetenként ellenőrízheti azokat.

Aláírás: T. Lowe
Kelt: 31/10/2024

• Fire
  • Imádom
Reactions: zet és Jacob23

Gracia

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
357
40
V4 karakter
Ferro Luchese
LV karakter
Jack Cavataio

Internal Revenue ServiceHuman Capital Office

Tisztelt Mr. Trevor Lowe!

Az Internal Revenue Service - Human Capital Office megkapta és megkezdte a [HCO-8-007] számmal ellátott jelentkezési lap feldolgozását, mely 72 órát is igénybe vehet!

Üdvözlettel,
Zakari James
Recruiter
Human Capital Office, Internal Revenue Service

• Tetszik
Reactions: bamci
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.