- 2024. 02. 16.
- 121
- 54
- V4 karakter
- -
- LV karakter
- Milton_Dray
- V2 karakter
- -
Jelentkezési formanyomtatvány
Teljes neve:
I. Szakasz: Személyes Információk
Carlos Trevino
Születési ideje:
12/13/1999
Születési helye:
Las Venturas Medical Center
Neme:
[X]
Férfi
[ ]
Nő
Telefonszáma:
+38-76-857-3903
Bejelentett lakcíme:
Las Venturas B05/02/02
E-mail címe:
Carlos7970@seemail.com
Állampolgársága:
U.S.
Beszélt nyelvek:
Angol
Mi a legmagasabb iskolai végzettsége?
II. Szakasz: Tanulmányok, munkatapasztalat
[X]
High School Degree (Középiskolai végzettség)
[ ]
Vocational School Certificate (Szakiskolai végzettség)
[ ]
Associate's Degree (Közösségi főiskolai végzettség)
[ ]
Bachelor's Degree (Főiskolai végzettség)
Korábbi munkahelye: U.S. Bureau of Labor Statistics
Betöltött pozíciója: Gazdasági asszisztens
Munkakör leírása: A gazdasági asszisztensek árakat és kapcsolódó statisztikai adatokat gyűjtenek az áruk, szolgáltatások és lakások széles skálájáról a BLS fogyasztói árindexhez.
Távozásának oka: Kevés bérezés,fejlesztetni szeretném magam.
Dolgozott már nyomozó hatósági szervezetnél, vagy rendelkezik ehhez hasonló tapasztalattal?
[ ]
Igen*
[X]
Nem
*Ha igen, hol, mikor és milyen pozícióban?
Nem még
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?
III. Szakasz: Általános kérdések
[X]
Igen
[ ]
Nem
Rendelkezik-e érvényes fegyvertartási engedéllyel?
[ ]
Igen
[X]
Nem
Használt-e valaha bármilyen illegális kábító- vagy tudatmódosító szert?
[ ]
Igen
[X]
Nem
Volt-e valaha büntetőeljárásban érintett?
[ ]
Igen*
[X]
Nem
*Ha igen, részletezze: -
Röviden fejtse ki saját szavaival, hogy Ön szerint mit jelent az igazságos adórendszer fogalma!
Szerintem az igazságos adórendszer azt jelenti, hogy mindenki képességeihez mérten járul hozzá a közös kiadásokhoz, úgy, hogy közben senkit nem terhel túlzottan, és biztosítja az esélyegyenlőséget a társadalomban.
Röviden fejtse ki saját szavaival, hogy Ön szerint mi a különbség a tételes és a proporcionális módon történő (egykulcsos) adózás között, valamint melyiket miért érdemes alkalmazni!
A tételes adózás fix összegű adót jelent, függetlenül a jövedelem nagyságától, míg a proporcionális (egykulcsos) adózásnál mindenki jövedelmének ugyanakkora százalékát fizeti be. A tételes adó egyszerű, de aránytalan lehet, mert a kisebb jövedelműeket jobban terheli. Az egykulcsos adó igazságosabb lehet, de nem veszi figyelembe a jövedelmi különbségeket. Attól függően érdemes választani, hogy az egyszerűség vagy a társadalmi igazságosság a fontosabb cél.
Hogyan szólíthatunk téged?
IV. Szakasz: Out of Character
Bálin
Mennyi idős vagy?
23
Mióta játszol a See Game System szerverein? Mióta játszol a Las Venturas szerverén?
2024. 01. 27-tól
Mennyi játszott perccel rendelkezel?
103 844 perc
Voltál már Adminjail-ben? Csatolj képet az UCP felületedről!
Voltál már kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP felületedről?
Milyen karakterekkel játszottál eddig a szerveren? Csatolj képet az UCP névváltási felületedről?
Voltál már frakcióban? Ha igen, hol, meddig és miért léptél ki?
2x Voltam Jesse Car durván 4hónapot voltam. Idő hiány végett léptem ki. Blagoevgard Mob Volam pár honapott voltam. közöség végett távoztam. LVPE 1hónapot voltam Nem tetszett igy ávoztam.
Szerinted mi a feladata az Internal Revenue Service frakciónak a szerveren?
Az Internal Revenue Service (IRS) az Amerikai Egyesült Államok adóhatósága, feladata az adóügyekkel kapcsolatos szabályozás végrehajtása, adóbevallások feldolgozása és az adóellenőrzések végrehajtása.
Miért szeretnél hozzánk jelentkezni? Mi a célod a frakcióban?
Mióta játszok az idő alatt sosem voltam IRS/NAV tagja, így szeretném kipróbálni, ezzel bővítve a tapasztalataimat
Milyen karaktert alkotnál a frakciób belül? Kérlek mutasd be nekünk pár mondatba!
Carlos Trevino egy texasi születésű mexikói-amerikai, aki pénzügyi jogot tanult az NYU-n, majd csatlakozott az IRS-hez, miután egy Wall Street-i pénzügyi csalást segített leleplezni gyakornokként. Munkáját mindig higgadtan, részletgazdagon és precízen végzi. Nem a fegyverekhez, hanem a táblázatokhoz ért – de ha kell, megjelenik a terepen is.
Carlos gyűlöli a korrupt embereket, de nem bízik vakon a rendszerben sem. Inkább „az igazság oldalán” áll, mintsem vakon szolgálja a hatalmat. A terepen néha visszafogott és taktikus, másszor provokatív és direkt, ha az ügy súlya azt kívánja. Van benne valami FBI-os mentalitás, de közben ő "csak egy adóellenőr" – ahogy gúnyosan szokta mondani.
Account ID:
34284
TANÚSÍTVÁNYA jelentkezésem beküldésével igazolom, hogy az általam megadott válaszaim igazak, legjobb tudásom és képességeim alapján lettek kitöltve. Általa megtévesztő és hamis válasz elegendő indoknak bizonyul ajelentkezési ciklusból való kizáráshoz. A jelentkezési lapom beküldésével elfogadom, hogy az Recruitment and Staffing Office munkatársai az adataimat bizalmasan kezelheti és esetenként ellenőrizheti azokat.
Aláírás: NÉV
Kelt: NN/HH/ÉÉÉÉ