Házban rablás tiltása. [Bírálásig zárva felesleges HSZ-ek miatt]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Sziasztok!
Az lenne az ötletem, hogy a házban tartózkodó emberek kirablását be lehetne tiltani. Egyáltalán nem reális az, hogy a házakba akkor mennek be, amikor tele vannak emberekkel, mert náluk van az érték, IRL a betöréseket általában akkor csinálják amikor a tulaj nincs otthon, vagy alszik, nem fegyverekkel berontanak. Szerintem jó lenne, ha csak üres házakba lehetne betörni, és azokat csak RP-vel lehetne kifosztani.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Támogatom az ötletet, sajnos IC elszaporodtak az efféle szituációk.

• Tetszik
Reactions: Termi

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Tudtommal kell róla elő RP, és nem hiszem hogy csak egy "- Menjünk rabolni házakba!, - Ja, menjünk." elég lenne rá. Illetve az olyanok, akik direkt végigfutnak az összes lentlévő intin, hátha valamelyikbe van valaki, azok szerintem ugyan úgy szankciót kapnak, mert NonRP-s.

• Tetszik
Reactions: Memfisz és Termi

Its lit

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 19.
384
1 598
V4 karakter
theo.byrdston
LV karakter
kostas.byrdston
Alapvetően nem a házban való rablással van a legnagyobb probléma,hanem akik ezt csinálják.Ezeknek 90% spontán felindulásból teszik,nem tartoznak szervezethez,nincs karakter story.Inkább szigorítani kéne,mintsem eltörölni.Tapasztaltam olyat is,akik betörés következtében meghaltak,és visszajöttek.

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Én még sosem láttam ilyen szanciót. Volt egy admin pk is, ahol ez a helyzet adta a vitát, de a biráló admin nem irta oda hogy ez a házban rablás ez tilos, pedg ők is civilek voltak.

Utoljára szerkesztve:

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Érdekes. Eddig nagyjából csak az támogatta aki az ég világon semmit se tett le RP téren. Nem tudom ismered e a vonat és busz rablós sztorikat a valóéletből. Táskáztatásnak hívják és a mai napig csinálják a szarabb környékeken. A házakat is ugyan így csinálják. Crack barlangokat rabolnak és a többi. Elő RP meg kell. A karakter storyt meg alapból nem szabályozzák eléggé.

Majd nyomsz egy K betűt amikor bemész a házba és ennyi. JAJ NE ELVESZIK A VIRTUÁLIS VAGYON???!!!

mich.

Zöldfülű
2019. 01. 12.
152
605
blkny
LV karakter
rion.gibbs
Egyáltalán nem a vagyonról van szó, mert nem érdekel szerintem sok mindenkit az az 5 ezer dollár amit elvesznek.
De megnézném te mit csinálnál, ha egymás után egy nap 3x-4x befutónak 3-an glockal a kezükben.
Erről nem nem is beszélnék, hogy aki hozzászólt nem tett le semmilyen RP-t az asztalra, biztosan tudod ki mit csinál.

3am

Barangoló
2019. 02. 09.
94
96
V4 karakter
Ed Hayes
LV karakter
Declan_Zamora
Miért kellene betiltani? Rengeteg rablás történik RL is ahol direkt olyan házakat néznek ki ahol tele vannak emberekkel, illetve rengeteg olyan bulikat szemelnek ki ahol ,,tehetősebb" emberek vannak, majd berontanak fegyverekkel elveszik az ékszereiket és hasonlók. Elő RP meg kell ugyebár.

• Vicces
Reactions: Memfisz

lottga

Zöldfülű
2019. 01. 10.
211
289
Budapest
V4 karakter
Jack A Drury
LV karakter
Paddy Gilmore
Csak halkan kérdezem , miért nem lehet bezárni az ajtót? Viszont némely esetben, elismerem bosszantó lehet mikor csak úgy bejönnek és rabolnak!

• Tetszik

peko

Pötyögtető
2019. 01. 10.
419
1 390
V4 karakter
Enrico Pierpaolo
Hali, mi a probléma azzal hogy be törnek hozzátok? szerintem benne van az RP keretein belül, és úgy tudom hogyha be zárod az ajtót akkor nem tudják ki nyitni ;) csak egy gomb az egész, ha meg nem sikerül ez a nehéz feladat akkor nincs miről beszélni

rhymes

Pötyögtető
2019. 10. 17.
520
5 651
Miskolc
V4 karakter
kwamie.burch
LV karakter
adelina.greek
Itt jön ki az, hogy ne vegyél olyan környéken házat ahol sok ilyen betöréses rablás történik, ha meg igen - akkor viseld el, hogy mondhatni te akkor, abban a pillanatban ha hárman fognak rád fegyvert.. vesztettél. - Nem érdekel senkit a vagyon leírva sose, de mégis az jön ki hogy " de hát frusztráló " - RP szerveren vagy, ha nem zárod be a házad - való életben is bármikor kirabolhatnak egy rosszabb környéken, vagy akár tehetősebb környéken is. - Menj bele az RP szituba, majd kérj egy logot arról - vagy kéress adminnal arról az elő RPről egy logot.

De röviden tömören ha nem akarod hogy megtörténjen, zárd be a házad. - ha meg nyitva marad, akkor alkalmazkodj a kialakult RP szituhoz.

Fölösleges mindent szerverszabályzatba foglalni. Értelmetlen.

• Vicces

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
És ha valaki a haverjaival lakik, és nincs fent a tulaj, akkor nem lehet bezárni az ajtót. Egyébként nem nagyon hallani arról hogy IRL ilyen formába történnének a rablások, főleg ezt nem a civilek végzik igy. Egyébként nem hiszem azt, hogy egy gazdagnegyedi, vagy egy városi házat igy kifosztanak. És itt nem rólam van szó, mert az én házam kicsi, és eldugott helyen van, arra nem járnak sokan, de mostanában egyre többen panaszkodnak erről, mert volt az a bizonyos admin pk, és gondolom azt sokan megnézték és szedték az ötleteket abból is. És itt buliról sincs szó meg semmi ilyenről, sokszor bent beszélgetnek a házba azt bemennek. Meg szerintem egy vonatrablást, ne hasonlitsunk össze egy betöréssel, azt nem lehet csendben csinálni, ezt meg igen, értem azt, hogy IRL is kifosztják a crackbarlangokat, stb, de itt házakról van szó. És IRL ezeket a rablásokat civilek végzik? Nem hiszem. És jönnek ezzel a virtuális vagyon dologgal, a rablóknak nem a virtuális vagyon számit? Nem nehéz egy RP-s betörést csinálni, keresni kell egy üres házat és kreativnak kell lenni, aki nem a virtuális vagyon megszerzéséért hanem az rp-ért akar rabolni, az valószinüleg igy csinálja ahogy leirtam, és nem civilként fegyverrel végigjár 20 házat egy nap.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Nyilvan nem megy el senki kirabolni minden nap egy ures hazat, mert akkor mi a jatek benne?

Real life is marha sok rablas van, ne mondd mar nekem hogy a varosokban meg a gazdagabb helyeken nincsenek
Raadaskepp ugyanugy civil aljanep is rabol a megelhetesert, vagy mert eppen nem lat mas kiutat.

Itt mar a jatekosok felfogasaval van a baj, ha azert megy el rabolni hogy a P1 szerelteteset allja, mintsem a karakteret fejlessze ( ami egyebkent a szerver lenyege kene legyen ).

• Tetszik
Reactions: blez és Termi

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
543
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Pedig a rablók nagyrészének nincs karaktertörténete erről meg semmi. És igen rabolnak a civilek is, azzal nincs bajom, de a ház kirablásának nem ez a módja, hiszen az felesleges kockázat, ha a ház tulaja látja a rablót. IRL meg nem a tulajnál vannak az értékek hanem lepakolva a házba, aki a karakterét akarja fejleszteni az valószinű eszerint rp-zik, bele is irtam az ötletbe, hogy jó lenne ha csak rp-vel lehetne rabolni.

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Vegyel egy szefet, rakd bele az ertekeid.
Tedd atmbe a penzed, es nem tud mit elvenni.

Nem felesleges kockazat, el se tudod kepzelni mennyi rablot nem tudnak azonositani, mivel nem sok esz kell ahhoz, hogy inkognitoba maradj.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.