Ház-garázs jogosultságok.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Paxyyy

Zöldfülű
2019. 01. 16.
222
631
V4 karakter
Alex Quill
LV karakter
Sheldon Keiner
Szeva mindenki
Arra gondoltam, hogy meg lehetne azon az elven csinálni a házat, mint ahogy a farmok vannak. Ezalatt gondolok arra, hogy jogosultságot adunk egy játékos társunknak arra, hogy zárja/nyissa avagy szerkessze is, ha ez a lehetőséget meg engedtük neki.
Jöhetnek a ti véleményeitek, pozitív/negatív véleményt is várom, de kérlek mindet indokoljátok meg. :D
Legyen szép napotok!

Mogyikah

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
318
505
V4 karakter
Franklin_Lawrence
LV karakter
Qudamah_Aziza
+++, erre nagy szükség lenne, elég kellemetlen, hogy zárni kell a garázst, mert szétverik az autókat/kirabolnak AFK közben mikor online órán vagy. Kellemetlenséget okoz, ha a másik reggel már menne valamelyik autóval dolgára, de nem tud, mert a garázs tulajdonosa még nem elérhető.

tomeszLV

Írnok deák
2020. 06. 10.
587
1 272
Eger
LV karakter
Sebastian Nordammer
Maga az ötlettel nem lenne semmi baj, szerintem az is elég lenne, hogyha több kulcsot lehetne igényelni, csak az ingatlanokhoz... Szerintem ebből a rendezgetős dologból viszont lenne annyi félreértés, hogy csak na. Haverod átrendezi az ő ízlésére, utána neked nem tetszik. Ezt szerintem úgyis meglehet oldani (ahogy eddig) hogy átírod rá.

Paxyyy

Zöldfülű
2019. 01. 16.
222
631
V4 karakter
Alex Quill
LV karakter
Sheldon Keiner
Maga az ötlettel nem lenne semmi baj, szerintem az is elég lenne, hogyha több kulcsot lehetne igényelni, csak az ingatlanokhoz... Szerintem ebből a rendezgetős dologból viszont lenne annyi félreértés, hogy csak na. Haverod átrendezi az ő ízlésére, utána neked nem tetszik. Ezt szerintem úgyis meglehet oldani (ahogy eddig) hogy átírod rá.
Persze, de ha nem adsz jogosultságot arra, hogy át rendezgesse, akkor nem tudja át rendezni :D

TR11

Barangoló
2020. 12. 22.
101
24
LV karakter
tyrone_reid
Ha nem oldható meg a jogosultság rendszer akkor legalább kulcs igénylés lehessen mivel ezzel eltudjuk kerülni a rossz akarókat akik állandó rongálják az autókat illetve random emberkék bejönnek kirabolni akik bent alszanak a lakásban/házban.

Támogatom az ötletet!

• Tetszik
Reactions: glusy és Morozno

PontÁdám

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
465
395
LV karakter
Harvey Hampton
Jó kis ötlet. Az is igaz, hogy volt már ilyen ötlet, de nem igazán lett belőle semmi. Minden estre támogatom.

Hiroshiii

Barangoló
Támogató
2021. 02. 11.
99
137
24
Petersaurach
V4 karakter
Hiro Howell
LV karakter
Hiro S Hill
V2 karakter
Nincs
Kötelező az egy szónál hosszabb hozzászólás! -Paki
Támogatom!

Jake

legenda
2019. 01. 10.
754
1 038
V4 karakter
Darrell Blankenship
LV karakter
Angus Fern
Érdekes ötlet. Mondhatni, hogy ez egy fajta megoldás lenne pár szituációra viszont talán nem a legreálisabb.

• Tetszik
Reactions: trinton

AngyalÚR

Zöldfülű
2019. 05. 18.
195
380
V4 karakter
Owen Casper
LV karakter
Ron Voskamp
Ez szerintem egy baromi jó ötlet, ha már kulcsot nem lehet másoltatni, legalább így meglehetne oldani, hogy haverok, barátok belépjenek a garázsba, házba anélkül, hogy te fent lennél.

• Tetszik
Reactions: Vé Ügynök

Itsuki

Pairappuru?
Támogató
2020. 04. 12.
297
215
21
日本, 群馬県
V4 karakter
-
LV karakter
🇯🇵hatayekama.itsuki🇯🇵
V2 karakter
-
Szia, ez egy nagyon jó ötlet, hogyha már nem adatik meg az, hogy lehessen több kulcsot igényelni az ingatlanhoz, akkor ez kedvező is lenne, mivel gondolom van pár olyan player aki összepótolt egy házra/garázsra és nem tudják zárni, amiben az a gond ha betőrnek szétverik a kocsid, stb...
Szóval
Támogatom az ötleted!

• Tetszik
Reactions: Vé Ügynök

Bobi

goodbyes aren't forever
2019. 01. 10.
190
821
20
Budapest
V4 karakter
Francisco Valderas
LV karakter
Quincy Mercer
V2 karakter
Az nincs
gar-zs-tlet.png

Igazából csak ennyi probléma van az ötlettel.

ChrisB

Zöldfülű
2019. 02. 05.
174
213
24
Budapest
V4 karakter
Chris Johns
LV karakter
Rylan Milo
Volt már erre ötlet, az is lehet hogy én nyitottam anno, farm rendszer bekerülése után, de sajnos nem lesz ilyen lehetőség, mert akkor fele annyi interiort se vásárolnának az emberek mint most, és elkezdene a csillagos egekbe szállni azoknak a vagyona akiknek alapból sok van.

R.Raul

Zöldfülű
2019. 08. 26.
168
61
V4 karakter
Zakariya Gallagher
LV karakter
Raul De Rumfaldy
V2 karakter
-
Szerintem ez az ötlet nagyon hasznos lehet!
Támogatom!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.