- 2023. 11. 03.
- 73
- 160
- V4 karakter
- jaleel.nevis
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Milánnak hívnak, 16 éves vagyok. InGame: Hayden Ross
Hány játszott perccel rendelkezel?
12300
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Az SGH AdminSegéd feladata, játékosok kérdéseinek megválaszolása, szabályzat betartatása, kezdő játékos körbevezetése, betanítása. Adminisztrátoroknak való segítségnyújtás
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretném az Adminisztrátorok munkáját megkönnyíteni, kisebb kérdések megválaszolásával. Rendelkezésemre áll elengedő RolePlay tapasztalat, amivel ezt a feladatkört eltudom végezni.
Miért pont téged válasszunk?
Pozitívan állok a dolgokhoz, a rám bízott feladatot becsületesen tudom elvégezni. Többször kaptam lehetőséget bizonyítani Ideiglenes Adminsegédként. Rendelkezek elég türelemmel, és kitartással ami kell ehhez a feladatkörhöz.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétköznap 3-4 óra, hétvégente akár a duplája.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam még kitiltva.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
kettőször sajnos voltam (az egyikből kivettek.)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Pozitív tulajdonságaim: Gyorsan tanulok új dolgokat, kitartónak tartom magam, rengeteg türelemmel és intelligenciával rendelkezem.
Negatív tulajdonságaim: Néha túlgondolok kis dolgokat, néha lusta, hallgatag típus vagyok.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Természetesen igen, szeretnék segíteni játékos illetve adminisztrátor társaimnak, segítségnyújtásommal. Szeretnék új dolgokat is kipróbálni, illetve a Rám kiszabott feladatkört becsületesen, és tudásomhoz megfelelően elvégezni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elsőnek is felhívnám a neki megfelelő platformra. (Teamspeak, Discord) Amennyiben nem megfelelő neki egyik sem, OOC chatben kezdem elmagyarázni a dolgokat. Első sorban, megkérdezném hogy van-e főbb kérdése? Ha szükséges a teljes legelejéről vezetem be a RolePlay világába. Először a szabályzatok ismertetésével kezdeném a bevezetést, utána pedig a szerveren lévő fontosabb dolgokat, helyszíneket mondanám el neki. Elküldeném neki a Thommas által elkészített bevezető videót, hogy nézze végig figyelmesen őket, illetve a szerverszabályzatot is elküldöm neki, hogy olvassa át párszor.
Utoljára szerkesztve: