Háttérben/másik monitoron futó videók/liveok

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Kőváriii

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 27.
154
115
Bora-Bora
V4 karakter
Lars B Hallstein
LV karakter
Lion Keenway
V2 karakter
Layla Scarlett
Nem hiszem, hogy csak nálam adódik a probléma. A kérdés adott, V3-on fent vagyok (akár LS vagy SF ugyanúgy) és megy egy videó mondjuk 1080p-ben akkor le droppol az FPS-em 20-30 környékére. Processzorom ugyanúgy nem pörög jobban, se memória, se videókártya. Ha prio-t rakok MTA-ra ugyan úgy megmarad a probléma, Google Chrome és Microsoft Edgenél is. Ötlet? Edit: amióta Win. 11-em van azóta csinálja.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: Stephen

Fótsirk apu

Pötyögtető
2019. 08. 10.
438
1 415
V4 karakter
Altus Bronkhorst
Helló, ez nálam is ilyen.
Illetve én unblock szaggatok valamiért, amióta lassan Szeptember óta nincs megoldás, hogy miért vannak droppok a játékomba és üldözéseken, meg satöbbi az FPS-em 20-30-ra korlátozódik.
Körbe - körbe kamera forgatásnál is ez van.
Nekem I5 10600K-m és 16GB ramom van.

• Tetszik
Reactions: Stephen

Heepsz

Újonc
2022. 06. 17.
29
20
V4 karakter
Pol Juan Pablo
Helló,nálam semmilyen részben sem áll fenn a probléma,egy Ryzen 5 1600 procim és 16 gb ramom van,bravet használok,próbáld használni a Bravet(Chrome bővítmények ugyanúgy használhatók),ha fenn áll a probléma,akkor lehetséges hogy processzorfüggő.

Kőváriii

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 27.
154
115
Bora-Bora
V4 karakter
Lars B Hallstein
LV karakter
Lion Keenway
V2 karakter
Layla Scarlett
Maradnék a Chrome-nál, ha lehetséges.

Mars

Írnok deák
Támogató
2022. 01. 11.
549
296
Slovensko
LV karakter
Rupert_Gainsborough👨🏻‍⚖️
Szia! Mint, ahogy te is leírtad, a win11 óta csinálja ezeket az fps droppokat. Részemről az lehet a probléma, hogy 8gb ramod van abból a win11 2-4gb ramot használ el. Az mta 512mb-1gb ramot is el tud venni. A google, nem fogyaszt hú de sokat, de az is olykor 1-2gb ramot használ. Amit tudok most neked ajánlani, az az hogy telepítsd fel a win10-t.

Kőváriii

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 27.
154
115
Bora-Bora
V4 karakter
Lars B Hallstein
LV karakter
Lion Keenway
V2 karakter
Layla Scarlett
Tervezgetek már egy ideje ramot bővíteni. Csak akkor már fel akarok menni egy i7-re. Mivel sok minden van jelen állapotban a gépen, és nem akarok mentegetni stb, nem lenne elég csak a ram bővítés? Bár nem hiszem, hogy javulna, mivel max 6gb-ig megy fel a használata, még a maradék mondjuk 1,5gb-ot se eszi meg..

Mars

Írnok deák
Támogató
2022. 01. 11.
549
296
Slovensko
LV karakter
Rupert_Gainsborough👨🏻‍⚖️
A win11 egyenlőre nem a legjobb választás. Én idén 5x raktam fel a win10, win11. És valahogy úgy éreztem hogy a win11 lassabb. A win11ben egyenlőre ami jó, a kinézet. Én még mindig annál maradok hogy a win11 egyenlőre nem annyira kedvező a játékok számára. A win10nek lehet hogy "rosszabb" a kinézete, de viszont sokkal jobban teljesíts a játékokban.

Természetesen, ez az én véleményem!

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
396
1 035
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Szia! SSD vagy HDD alatt fut a játék?

Nekem is 8GB RAM és Win 11 kombóval megy a játék és semmi ilyet nem tapasztalok, szóval én nem ebben a kettőben keresném a hibát.
Interneted milyen? Nem lehetséges esetleg, hogy a sávszélességet nem elég a kettőhöz egyszerre?
Illetve induló alkalmazások levannak kapcsolva?

makszi

Lelkes fórumhasználó
2020. 06. 22.
388
814
Erdély
V4 karakter
Bruno Crane
LV karakter
Connor Graves
Maradnék a Chrome-nál, ha lehetséges.
ezzel az a baj, hogy valamiért a Chrome az en gépemet úgy megeszi ahogy van, nem értem miért, mivel nagyon sokáig használtam. Mostmár Opera GX-et használok, azzal sokkal-sokkal jobb. Ha gondolod egy próbát megér.

Kőváriii

Zöldfülű
Támogató
2019. 04. 27.
154
115
Bora-Bora
V4 karakter
Lars B Hallstein
LV karakter
Lion Keenway
V2 karakter
Layla Scarlett
ezzel az a baj, hogy valamiért a Chrome az en gépemet úgy megeszi ahogy van, nem értem miért, mivel nagyon sokáig használtam. Mostmár Opera GX-et használok, azzal sokkal-sokkal jobb. Ha gondolod egy próbát megér.
Egyszer meet közben nekem is fullba megette a Chrome a gépem, ott Edge-n megjavult, de ez a videós cuccmók ez nem annyira. De amikor kevesebben vannak fent akkor elnézhető. Szerver szinkronnal esetleg valami lehet összefüggésben?

Benz

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 05. 04.
396
1 035
Győr ⭐ Stuttgard
V4 karakter
⭐ Mason Benz
LV karakter
⭐ Mason Benz
V2 karakter
⭐ Mason Benz
Az új Microsoft Edge a Chromiumon alapul, és 2020. január 15-én jelent meg.

Teljesen mindegy melyiket használod mert már ugyanaz a motor hajtja mindkettőt egy ideje

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.