- 2019. 01. 10.
- 262
- 216
- V4 karakter
- Tyler Bush
- LV karakter
- Matthew Sanders
- V2 karakter
- Fernando Marshall
Udvozlok minden olvasot. Eloszor is le szeretnem szogezni hogy telefonrol irom az otletet ezert helyesirasi hibak meg ilyenekert elnezest. Masodszorra pedig beefelok es a tobbiek lapozzanak kerem tovabb mert nem kellenek ide. Normalis es korrekt velemenyt irjatok.
Bele is kezdenek:
1. Jelenlegi hatar ugy mukodik hogy oda mesz fizetsz 25$t es mesz tovabb. Velemenyem szerint rafer egy rancfelvarras. Lenyegeben ugy kepzeltem El hogy oda mesz a hatarra es az ottani NPCre ra kattintva elojonne egy ablak ahol kaphatnank egy kuponszeruseget (nem tudom hogy nevezik, remelem ertheto mire gondolok). A kupon egyertelmuen nem lenne ingyen ilyen 50$ korul (a Vezetoseg eldonti hogy legyen). Amint megvetted a kupont elorebb mesz es a hatar a kupon hasznalataval lenyilodna es mehetnenk tovabb.
Miert lenne jo?
A hatarnal levo NPCknek lenne funkcioja es nem csak ugy lennenek
Egyediseg velemenyem szerint, en nem lattam sehol sem ilyet.
Amerika RPn vagyunk, szerintem megallja a helyet.
Miert lenne rossz?
Rosszat nem tudok, maximum hogy uj script, uj Munka a fejlesztoknek.
2. Utlevel nelkul ne lehessen atmenni a hataron. Forgalmi nelkul nem tudtsz atmenni akkor igazabol utlevellel egyertelmu.
Bele is kezdenek:
1. Jelenlegi hatar ugy mukodik hogy oda mesz fizetsz 25$t es mesz tovabb. Velemenyem szerint rafer egy rancfelvarras. Lenyegeben ugy kepzeltem El hogy oda mesz a hatarra es az ottani NPCre ra kattintva elojonne egy ablak ahol kaphatnank egy kuponszeruseget (nem tudom hogy nevezik, remelem ertheto mire gondolok). A kupon egyertelmuen nem lenne ingyen ilyen 50$ korul (a Vezetoseg eldonti hogy legyen). Amint megvetted a kupont elorebb mesz es a hatar a kupon hasznalataval lenyilodna es mehetnenk tovabb.
Miert lenne jo?
A hatarnal levo NPCknek lenne funkcioja es nem csak ugy lennenek
Egyediseg velemenyem szerint, en nem lattam sehol sem ilyet.
Amerika RPn vagyunk, szerintem megallja a helyet.
Miert lenne rossz?
Rosszat nem tudok, maximum hogy uj script, uj Munka a fejlesztoknek.
2. Utlevel nelkul ne lehessen atmenni a hataron. Forgalmi nelkul nem tudtsz atmenni akkor igazabol utlevellel egyertelmu.
Utoljára szerkesztve: