Használtuató piac.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Isaacos

Fórum Császár
Támogató
2021. 03. 27.
1 713
2 141
25
Erdély
LV karakter
Roel Selman
Használtautó piac!

Sziasztok! Úgy vélem, hasznos lenne a szerveren egy használtautó piac.

Úgy gondoltam, hogy egy adott parkolót kissé át módosítani (Pl a gazdagnegyedi, amit senki - semmire nem használ) - Egy nagyobb hangárt mappolni, akár csak a fényező műhely, és egy interiorban legyen mindez, lagg problémát elkerülve a helyszínen.

Személy szerint elsőre egy egyszerű kis rendszer jutott eszembe. Az üres helyeken egy CP jelenjen meg. Ide az eladó begurul az autóval majd ugorjon be egy panel. Ahol megadja az autó árát, egy kisebb leírás az autóról, tuningok listája. Ha valaki meg szeretné venni, bele pattan és egy adott parancsal (pl /buycar) megvegye azt. Ekkor az eladó számlájára kerül a pénz.

- Úgy lenne a legjobb, ha az eladó a helyet bérelni tudja, akár csak egy farm bérlést.

Bárkinek bármi módosítási ötlete van a dologgal kapcsolatosan, ne tartsa magában.

• Fájdalmas
Reactions: benec

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
664
1 023
Győr
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Szerintem nagyon fasza ötlet, viszont "szerintem' néhány player irreális áron rakni ki az autóját.

Ezerforint

Never give up
Támogató
2019. 01. 10.
738
711
22
Budapest
LV karakter
Sultan Bayar
Szia! Megmondom őszintén én nem látom ennek a dolognak sok értelmét. Annyi fajta mód létezik a kereskedésre a szerveren.[fórum,tuningtalálkozó, Zacisnál elpasszolod akár.] Ezeken a helyeken pénzé tudod tenni az autóidat. Felesleges bővíteni a palettát ennyire. Továbbá ezzel még, az a kevés ic is elveszne ami ilyenkor szokott lenni.

• Tetszik
Reactions: Jack

Isaacos

Fórum Császár
Támogató
2021. 03. 27.
1 713
2 141
25
Erdély
LV karakter
Roel Selman
Szia! Megmondom őszintén én nem látom ennek a dolognak sok értelmét. Annyi fajta mód létezik a kereskedésre a szerveren.[fórum,tuningtalálkozó, Zacisnál elpasszolod akár.] Ezeken a helyeken pénzé tudod tenni az autóidat. Felesleges bővíteni a palettát ennyire szerintem. Továbbá ezzel még, az a kevés ic is elveszne ami ilyenkor szokott lenni.

Hidd el, egy ilyen helyen össze járnának az emberek. És lenne lehetőség itt is RP-zni, sőt.

Matyivagyokahegyről

Írnok deák
2020. 04. 13.
594
649
V4 karakter
Alisha Ehrmantraut
LV karakter
Marcus Francisco
Szerintem nem kellene ide egy AKK, ha el akarod passzolni a kocsit akkor itt a fórum, vagy hirdetés. Aki kereskedik tudja, hogy simán meg lehet ott is oldani nem kell egy ilyen. Ha nagyon akarsz ilyet csinálj garázsvásárt, mint én is csináltam. 1 hét alatt eladtam 45 kocsit. Nem nagy dolog az egész.

Isaacos

Fórum Császár
Támogató
2021. 03. 27.
1 713
2 141
25
Erdély
LV karakter
Roel Selman
Nem tudom miért zavarna titeket ennyire. Én egy lehetőséget adok neki, egy szimpla ötlet volt.

bazsixkzz

Pötyögtető
2022. 05. 28.
510
322
V4 karakter
carlos.benjamin
LV karakter
jacob.marshall
Szerintem nem jó ötlet, van elég hírdető felület. A szerver nem kereskedő szimulátor.

• Tetszik
Reactions: Kolozs

Kingbtw

Barangoló
2019. 08. 21.
148
111
19
LV karakter
Jack Qwanter
Na ja azt tudom mondani mint a többiek, semmi értelme nincs az egésznek így is tudsz kereskedni bőven a szerveren. Az ottani "rp" szituációkról meg ne is beszéljünk kicsit ilyen zaci és AKK lenne összekeverve.

• Tetszik
Reactions: Kolozs

hdhunx

Pötyögtető
Támogató
2020. 09. 25.
405
251
20
LV karakter
Howard McKenzie
Első hallásra nem tűnt rossz ötletnek de jobban belegondolva nem igazán érzem szükségesnek .

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.