Elutasítva Hasan Mehmet Emin --> PUPORKA

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

keWovsdawrld

Újonc
2019. 03. 13.
33
15
21
V4 karakter
Udo Schwarz
LV karakter
Dwyer Oakwood
zoldlogo.png

Neved:
< HASAN MEHMET EMIN (névváltással) előtte Dwyer Williamson>

A ban időpontja:
< 2020-04-26 21:32:50 >

A ban időtartama:
< 10 év (örök?) >

Neve, aki bannolt:
< Puporka >

A ban oka:
< OOC szidás
[2020-04-26 21:21:52] [Output] : Dwyer Williamson mondja (járműben): ((ITT ÍROK MÁR OOC-T MERT KURVARA NEM VALASZOLTOK BASSZÁTOK MEG MAGATOKAT))

>

Amiért szeretnéd az unbant:

< Miközben ezen soraim írom már a 2. unban kérelmi témámban, sokminden átfutott az agyamon. Mind az amit tettem mind pedig a végtelen megbánás. Mert azon a napon csak az járt akkor a fejemben ,hogy a bizonyos két személy miért nem hajlandó válaszolni ooc chaten. Teljesen ideges voltam. Gondoltam magamban biztos ki sincs téve nekik az ooc chat... így leírtam nekik ezt a mondatot amire már válaszolni tudtak. De mivel kifagytam nem tudtuk letárgyalni a szituációt. Ezért megkaptam büntetésem így utólag nézve teljesen jogosan. Egyrész a forrófejűségem bánt és zavar másodszor pedig az , hogy mire esetlegesen lejárna ez az egész addigra már ott tartanék ,hogy nem tudnám folytatni a játékot... Többek között azért is bánom mert ilyenkor felvillan a közösség, a barátok és egyéb rp szituációk amik egyre és egyre színesebbé tették eme szervert. Szóval ha ezt látod Puporka, sajnálom neked, sőt még a 2 rendőrt rpző játékosnak is, de kérlek gondold át...hadd szinesíthessem tovább az ic részleget. >

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.