Harry Whitehill jelentkezése S.G.H-pozícióra.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Damnn

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 16.
300
97
19
LV karakter
Harry Whitehill
V2 karakter
Harry Whitehill
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Hidi Roland vagyok, jelenleg 15.életévemet töltöm. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenlegi játszott perceim száma:
16.700 >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata elakadt játékosoknak való segítségnyújtás, játékostársaknak való kérdéseire választ nyújtani, ezzel segíteni a játékélményt. Adminisztrátoroknak segítségnyújtás esetleges "kezdő" játékosoknak betanításával, szabályok, RP-fogalmak elmagyarázásával. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretnék a játékostársaimnak segítséget nyújtani, valamint egy összetartó csapat méltó tagja lenni. Hatalmas bennem a bizonyítási vágy, hogy megmutassam a helytállásomat, valamint hogy mire is vagyok képes, mert hiszem hogy ha valaki nagyon akar valamit azt el is tudja érni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<<
Alkalmasnak gondolom magam a feladatra. Mindig is segítőkész voltam bármiben, és itt is szeretnék segíteni a kezdő, vagy esetleg elakadó játékostáraimnak. Nagy az aktívságom. Rendelkezem elegendő ismerettel, tudással, hogy mindenképpen tudjak segíteni. Valamit érettnek gondolom magam a feladatra. Legjobb tudásom szerint végzem el a rám szabott munkát, teendőt. Szorgalmas, minden esetben átgondolt, megfontolt, szabálykövető vagyok.
>>

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Reggel 11-órától este 1-2 órák között vagyok a legaktívabb, a napi 8 órát tudok garantálni fixen, de az átlagosan 10 óra lenne. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<<
Kép. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen voltam egyszer, de mint mindenből sokat tanultam belőle.
Kép. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<<
Pozitív.
Negatív.
Komoly.
Lusta.
Szabálykövető.
Türelmes.
Szorgalmas
Hiszékeny.
>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<<
Jelen állás szerint szeretnék a későbbiekben adminisztratív munkát betölteni a szerveren. Szeretném megtartani, élvezetesebbé tenni az RP színvonalát. Úgy gondolom remekül kezelem a konfliktus, és ezt szeretném a játékosok, szerver javára fordítani. Szeretném képviselni a szerver. Valamint egy szorgos csapatba tevékenykedni. >>

Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Első szorban elmagyaráznám a Roleplay fogalmát, érdekét jelentségét. Folytatnám az alap dolgokkal: Mi is az a NonRP, mi az a IC, mire jó az OOC stb. Valamint az alap Roleplay fogalmakkal, az az a DM,RK és társai. Segítenék neki megtanulni a Roleplay alapjait, /me,/do használatát, jelentőségét. Alap szituációk lekezelését, hogyan is kell helyesen lekezeli egy adott helyeztet, mint IC mint OOC, ez alatt értem: Ütközés le RP-zését, egy nem látható cselekedet megvalósítását, OOC rész alatt érem: esetleges DM lekezelését. Hogyan is lehet szólni egy adminnak, hogyan hozza elő a Dashboard felületet, és mire is jó. Valamint a szerver szabályzatot elküldeném neki, mondván hogy mindenképp olvassa el, memorizálja azt. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< [Napszaknak megfelelő köszönés]! Milyen okból kifolyólag lenne szükséged a fix re ? amennyiben jogosnak tarom átirányítom egy adminisztrátorhoz, amennyiben nem tarom jogosnak, megindoklom neki [Napszaknak megfelelő elköszönés]. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?

<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): [Nap. megfelelő köszönés]! Valószínű hogy a karaktered szükségletei elhanyagolása végett haltál meg. Amennyiben ez nem így történt írj egy legalább 1.szintű adminisztrátornak az ügyed végett[Nap. megfelelő elköszönés]. >>

• Tetszik
  • Vicces
Reactions: Osian és Geriii

Zeus

?Ex V2 GMOD, Ex Yakuza Alleader ?
2019. 01. 10.
226
128
V4 karakter
Kazuo Adachi
Szia, tartalmas és szép lap lett szóval tőlem megérdemelsz egy Támogatást. Sok sikert és remélem hamarosan együtt dolgozhatunk.

• Imádom
Reactions: Damnn

Kemeron.

get cake, die young ?
2019. 01. 10.
382
740
22
New York
V4 karakter
prevan.girard🥀
LV karakter
raad_dequan
V2 karakter
raad dequan
Szép lap lett ez tény, viszont elég kevés a perceid száma, ennek ellenére sok sikert! ?

Kispali

Klaviatúra gyilkos
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
699
2 466
24
Sopron
V4 karakter
Scott Shelton
LV karakter
Scott Shelton
V2 karakter
Scott Shelton
OOC kereskedelem miatt kitiltást kapott a szerverről, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.