Harry Steve Jelentkezése a NAV-hoz

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jimm-y

Zöldfülű
Támogató
2020. 02. 06.
179
87
Vas Vármegye
V4 karakter
Jimmy Jefferson
LV karakter
Jimmy Jefferson
V2 karakter
Harry Steve
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Jelentkezési formanyomtatvány

hr_-_forum.png

OOC rész

[#1] Neved?

<Németh Gergő >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad?(minimum 7 összeszedett mondat!!)

< Németh Gergő vagyok 14 éves Sárváron lakok. Nádasdy Tamás ált. iskolába járok 8-as vagyok átlagos tanuló. A kertvárosba élek utca ,végén van 1 pit bull kutyám. Szeretek horgászni és van egy motorom azt szoktam hajtani. V3-ra már régóta regisztráltam és nagyon tetszett is ezért most jöttem v2 kipróbálni és tetszik néhol még jobb is mint a V3. A frakcióra naponta 3-4 órát szánnék ha felvesznek. >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?

< 620 perc de v3-on már voltam rendvédelemben a honvédségben és ott van már 25 000 percem.>

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!

< Nincs https://imgur.com/ZQoela6 >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad ?

< A frakcióba azért szeretnék be kerülni mert kiakarom próbálni magamat NAV-os ként mer azt mondják jókat lehet RP-zni ebben a frakcióban. A frakcióban egyenlőre nem tudom mennyi időt szeretnék tölteni de min 3 hónapra gondoltam de ha tetszik maradok tovább. >

[#6] Miért téged válasszunk?

< Mert egy megbízható ember vagyok , a csapta munkában is jó vagyok. Rendvédelemben már dolgoztam.>

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?

< Nem a szerveren nem voltam de V3 már Voltam honvéd és azért távoztam mert nem volt akkoriban időm a frakcióra. >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó, és Vámhivatal feladata?

< A határok ellenőrzése járőrözés meg védeni a civileket és a rend fenn tartása a városban és a határokon túl. >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? ( hétköznap - hétvégén )

< 3-4 óra hétközben hétvégén 5-6 óra. >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed?

< kedves okos néha ha rossz kedvem van hamar felhúzom magam de összesítve jófej vagyok. >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?

< Jól tudok a csapatmunka fontos mert akkor egy adott feladatott/helyzetet sokkal könnyeb megoldani. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?

< Hát nem az értelem sokkal fontosabb mer lehet ,hogy egy fiatalabb ember sokkal értelmesebb mint egy idősseb. >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1] Jelentkező teljes neve:

< Harry Steve >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:

< 1992 02 02>

[#3] Anyja neve:

< Elizabeth B Kennedy >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!

< https://imgur.com/v0brYTy https://imgur.com/Lg17ODg >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:

< Kukás nincs távozás >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?

< Mert egy erős izmos fiatal ember vagyok aki szeret csapatban dolgozni és értelmes vagyok. >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó-és Vámhivatal feladatát!

< A határok ellenőrzése járőrözés meg védeni a civileket és a rend fenn tartása a városban és a határokon túl >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?

< Hát ezeket még annyira nem ismerem de egy bevetési osztályba szeretnék eljutni vagy pénzügy őr. >

[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!!)

< Harry Steve vagyok Los Santosban élek. Házam még nincs egy barátommal lakok együtt. Eddig kukás ként dolgozom persze ha felvesznek nem de ez maguktól függ. Az az élet célom hogy veszek egy házat egy garázzsal és a Trabantomat ki verseny tunningozom. Eddig voltam bányász fém feldolgozom benzin szállító. Az egyik barátom is NAV-os volt ezért gondoltam , hogy én is meg próbálkozom a frakcióval mivel a haveromat is felvették. volt egy láb műtétem is az óta jobban tudok futni. Van egy Trabantom ami az én szeretet kincsem senkinek nem adnám oda. Nem rég neki álltam farmozni is és répát termesztek és ezzel szeretnék pénzt keresni >

4.) A fórumon kötelező feltüntetni az IG nevedet. Legalább egy szerveren lévő karaktered nevét kell feltüntenti a profilodon. A megfelelő részlegbe csak akkor írhatsz, ha az ahhoz tartozó karaktered neve meg van adva. Pl.: ha V2 részlegre akarsz írni akkor köteles vagy a V2 karaktered megadni
Büntetés: Örökös kitiltás míg nincs feltüntetve a neved, keress fel egy Globális Moderátort! @Carter

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

AspectV2

Újonc
2021. 08. 29.
54
41
V4 karakter
Tao Tobei
V2 karakter
Jordan L Mendelson
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Harry Steve!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2022.02.02 20:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
Jordan L Mendelson
Dandártábornok

Jimm-y

Zöldfülű
Támogató
2020. 02. 06.
179
87
Vas Vármegye
V4 karakter
Jimmy Jefferson
LV karakter
Jimmy Jefferson
V2 karakter
Harry Steve
Hello tegnap nem néztem a forumot máma 8 kor megfelel?

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.