Harry Moore nyomozó heti jelentése. [ 02.17 - 02.23

Er1kk

Barangoló
2019. 01. 10.
102
164
V4 karakter
Harry Moore
V2 karakter
-
nni4.png

Jelentés

Név:

~ Harry Moore ~

Rendfokozat:
~ Törzsőrmester ~

Nyomozásban résztvevő személyek:
~ Mia Santos , Rosewood Matthew ~

Előállított személy neve:
~ Enzo Adonis ~

Vádak:
~ IFBK,IFBE,IKBK,ITBK,ITBE,GYKH ~

Előállított személy által használt gépjármű:
~ - ~

Nyomozás részletes leírása:
~ Éppen készenléti nyomozati tevékenységet illetve az erdőkben való megfigyelést hajtottunk végre én és Matthew nyomozó illetve Jonathan nyomozó aki sajnos a közbelépés alatt elhunyt. Éppen Angel Pine feletti erdőben köröztünk és a faháznál megláttunk több járművet illetve egy helikoptert és mindezköben folyamatos lövések hallatszódtak a helyszinen. A földön volt pár földön fekvő ember akik utólag kiderűlt hogy már halottak voltak. Azonnal megközelitettük a helyszint és erősitést hivtunk. Ahogy a helyszint jobban megközelitettük láttuk hogy van egy elkövető Shotgun fegyverrel és golyóálló mellényben és a földön egy éppen sérűlt-mászó női személy volt szintén fegyveres.Ahogy megközelitettük a faházat a mellényes fickó azonnal ránklőtt. Körbe kerűltük a házat és felmásztunk a háztetőre és onnan lőttük az illető fegyverest ahol sajnos az egyik nyomozó életét vesztette. Sikerűlt az elkövetőt mozgásképteleniteni és ezt követően az erősités is megérkezett. Az erősités megérkezése után az illetőt és a női személy ellátta egy szanitéc és a kihallgatóba vittük őket. A férfi kihallgatását én és Santos nyomozó kisasszony hajtottuk végre ahol a férfi egyetlen egy jogával élt a hallgatásával, tehát nem volt hajlandó beszélni illetve válaszolni a kérdésekre viszont az ellátás során már többször is örömét fejezte ki hogy a nyomozót lelőtte. Az illetővel szemben a BTK szerint jártam el és a nála található lőfegyvereket,lőszereket és kábitószereket a megfelelő helyre leadtam. ~

Képi bizonyíték:
~ ~

((Kép/log a bebörtönzésről)):
~ ~

((Kép a lefoglalt tárgyak megsemmisítéséről)):

~ ~