- 2019. 01. 10.
- 77
- 129
- V4 karakter
- Harry Moore
- V2 karakter
- -
Panasztevő InGame neve:
► Harry Moore ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Josh Barthen ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Indokolatlan menekülés,FUN,OOC stilus, Adminügy közbeni kilépés. ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► - Itt látható amig Brownie kifagyott és nem volt ott. Ki is lépett, több fénykép van görgess lefele majd. ◄
►
► https://armin.kim/seepaste/index.php - FUN-olás ( magyar falvi). ◄
► [2024-11-27 17:25:47] [Output] : *Hol található a jogositvány? ((Harry Moore)) ◄
► [2024-11-27 17:26:08] [Output] : *Az alsógatyájában a nemi szerve mellett ((Josh Barthen)) ◄
Megjegyzés:
► Az illetővel ütköztünk ahol ő volt a hibás. Az ütközés közben amikor vágtam a videót ahol bizonyitani akartam '' fedélzeti kamera'' videó felvétellel hogy a rendőrautóval indexeltem és igenis ő volt a hibás ekkor ő úgygondolta beül a kocsiba a rendőri intézkedés alatt és elhajt. Mind eközben már leirta hogy ő '' magyar falvi''. Azonnal utána mentünk és 4 felszólitásra SEM állt félre, tovább menekűlt.Az autója irányithatatlan lett és a vizbe repűlt ahol tovább kezdett úszni és a többi egységtagok elkapták őt. Az elkapása során is többször ismételte hogy ő magyar falvi illetve a rendőrség útja közben és a kihallgatóban is, fent csatoltam a logokat. A kihallgatóban pedig érdekes helyre RPzve tartotta magánál a jogositványt. Többit pedig fent csatoltam, viszont teljes mértékben FUN viselkedést tapasztaltam nála. Hozzá teszem 1 órát elvett az időnkből és ez után úgy dönöttt ő kilép az admin ügy közben. ◄