- 2019. 01. 10.
- 90
- 139
- V4 karakter
- Harry Moore
- V2 karakter
- -
Teljes név, rendfokozat
Harry Moore
Állományban eltöltött idő
113 napja vagyok az állomány tagja.
Jelenlegi elsődleges alosztálya
Nincs.
Jelenlegi másodlagos alosztálya
Közlekedés rendészeti osztály. (KRO)
Eltöltött idő a jelenlegi elsődleges és másodlagos alosztályban
Elsődleges: -
Másodlagos: 80 nap.
Alosztály ahová az áthelyezését kéri
Készenléti rendőrség [KR].
Áthelyezés indoklása
Úgy érzem, hogy a KR-en belűl is el tudnám a feladatom végezni úgy mint a jelenlegi alosztályomban a KRO-ban és ugyan itt is a 100%-ot tudnám kihozni magamból. Indoklásom még arra térne ki, mivel közrendészként egy műveleti terület biztositásában mindig részt kell vennem, ezért rengetegszer már kintről figyelhettem meg azt ahogyan lebonyolitódik ez az oldala a Készenléti rendőrségnek ahol szükség esetén ők is bevonúlnak és helyt állnak az akció során. Sokszor ilyen esetekben ahol parancs után a KR is bemehet mindig megfordúl a fejemben illetve meg is fordúlt egy párszor, hogy mi lenne HA én is hozzá tennék valamit a készenléti helyezetekben illetve az ehhez hasonló műveleti területeknél a behatolásokhoz. Úgy érzem hogy egy új alosztályba csatlakozás az nem csak egy új feladatkört von maga alá, hanem egy új részét mutatná meg a rendőrségnek illetve egy újjabb részt mutathanák be a rendőrségnek illetve legfőképpen magamnak is. Tehát ebben az alosztályban már még jobban szükségét látom a fizikai stabilitásnak illetve kétszeres odafigyelés sőt még több szükséges minden olyan tevékenységhez amiben a Készenléti rendőrség részt vehet, hisz életek múlhatnak minden egyes lépés után. És az akár a saját életen is múlhat. Rövidre zárva mindig is egy adrenalinnal tele feladatkörbe is akartam résztvenni és úgy érzem itt tovább fejleszthetem állóképességem és gondolkodásom. Ami indokot adhat arra hogy engem válasszanak az pedig az, hogy a jelenlegi alosztályomban a munka beosztásom illetve az alosztályom belűli tevékenységeket illetve elvárásokat mindig elvégeztem és nem a kiemelve csak a pénzért, hanem azért is csinálom amit csinálok mert szeretem és érdekel, tehát úgyanúgy teljes odaadással végezném ennek alosztály feladatait.
Utoljára szerkesztve: