Elutasítva Harry Lincooln - Kon

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Norbikadar

Újonc
2022. 12. 28.
37
15
24
Marosvásarhely
V4 karakter
Igor Kozakov
LV karakter
Murphy Marshall
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Neved:
< Harry Lincooln >

Kitiltás időpontja:
<
2023. 06. 16. 03:27 >

Kitiltás időtartama:
<
2023. 06. 23. 03:27 >

Admin neve, aki kitiltott:
<
Kon >

A kitiltás indoka:

< Indokolatlan negatív reprót értékelések >

Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Azért szeretnlm az unbant hisz nekem ez volt a véleményem , vagy lassú volt az admin. Az egyik azt monta hogy van kanna ( benzines) a másik azt monta hogy nincs .és nekem is lehet véleményem ( nem azt akarom hogy rontsam az admin éertékelését de akkor legyen egy konkrét válasza) .Másrészt pedig ha nem értek valamit arra rá kérdek higy az Adminsegés azért van hogy ilyen témába ő segítsen .Persze lehet volt amikor én is túloztam de akkor tényleg el cseszték a játék élményem . Szóval igen szerintem van jogunk ki fejteni hogy mit gondoltunk egy admin munkájérol . Én nagyon szeretem ezt a szervert hisz itt érzem magam igazán boldognak (persze ujj a szerver ugye én se értek sok mindent de azért szeretném folytatni a játékot . Most kezdtem el úgy tényleg rp-zni igazán pár baráttal . (köszönőm a megértést) >

Kon

Kritikus
SzuperAdmin
LV
2019. 01. 10.
4 251
5 341
LV karakter
Edward Paul
24821: Nem kaptál fixet az admintól a kocsidra - 1 csillag
24891: Benzines kanna már nincsen a szerveren, ennyiben valóban hibázott az admin, de a másik opció amit leírt neked, hogy hívj egy vontatóst az helytálló válasz volt, mivel a szerelőtelepen tudnak üzemanyagot rakni az autódba - 1 csillag
24908: Itt teljesen korrekt válaszokat kaptál az admintól, az alábbi kérdés/válasz kombó játszódott le - 1 csillag
Kérdés: "Hol tudok venni benzines kannát?"
Válasz: "Sehol, nincsen. Hívj vontatót vagy toljátok be haveroddal a verdát benzinkútra."
25041: Szintén nem kaptál fixet egy állítólagos "bug"-ra amit sehogy sem tudtál bizonyítani - 1 csillag
25171: Korrekt, egyértelmű válaszokat kaptál a kérdéseidre mégis - 1 csillag

Nem azért lett kitalálva a reportok utáni visszajelzés, admin értékelés lehetőség, hogy a fenti estekben lepontozd az adott admint. Ha az adott adminisztrátor stílusával voltak valós problémák, esetleg hibázott (lásd: 24891-es report) akkor van lehetőség ezt jelezni értékelés útján.
Ez a néhány napos kitiltás a következménye annak, hogy indokolatlan negatív értékeléseket tettél.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.