Harper kép igénylése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

kryst0f

Pötyögtető
2019. 01. 10.
520
529
20
Toponár
V4 karakter
Oscar Hood
LV karakter
Quinn Holland
V2 karakter
Teodoro Peres Hamada

K-pszerkeszt-log.gif

< Neved >

Harper

< Kép mérete(lehetőleg pixelben, vagy centiméterben) >

YouTube videó indexképéhez nem tudom pontosan, hogy mekkora méret kell, de a lényeg hogy ne legyen nagyobb annál, mert akkor kitakarná a lényeget, hanem pont akkora, mint amekkora egy YouTube videónál az indexképek szoktak lenni. Mint fentebb írtam, hogy a második kép amire ráteszitek a kimásolt dolgot az első képről, azt a homályosítás előtte meg kéne nyújtani index kép méretűvé és utána homályosítani, és rátenni középre a kimásolt dolgokat.

<
Elképzelésed a képről részletesen kifejtve >

Maga a karakter, ahogy idomítja a vízet, a karakter meg a víz "csóva" is legyen körbevágva a képről...
dfBnOUE.png
Aztán miután ki lett "másolva" szépen, amit írtam fentebb, azt erre a képre tegyétek középre rá:
zy75cYq.png
Illetve ezt a képet kicsit homályosítsátok el, olyannyira, hogy azért a logó látszódjon valamennyire, de azért mégis legyen homályos.
Karakterrel együtt beillesztett víz "csóvát" pedig fekete körvonallal emeljétek ki, hogy jól mutasson.

Fentebb írt példa szerint még küldök 3 alanyt, amivel teljesen ugyanezt meg kéne csinálni. (mindegyiknél az adott elem/csóva, legyen az víz, tűz vagy levegő A KARAKTERREL legyen szépen kimásolva, de úgy hogy az eredeti háttér(az első képekről) NE látszódjon, amikor ráillesztitek a másik képre (de persze ez alap gondolom).

biVr6An.png
CdXbrTj.png

uE5BjDU.png
dUrWmZ3.png

zIChLgW.png
CdXbrTj.png

MÁSODIK KÉPEKET mindegyiknél, amire rákerülnek a kimásolt elemek, azt homályosítás előtt meg kéne nyújtani YouTube indexkép méretűvé.

< Színek(színkóddal mellékelve), betűtípusok >

Nincs.

< Megjegyzés >

Előre is köszönöm szépen, ha ezeket megcsináljátok! Persze ha van hozzá még "plusz"/"bónusz" ötletetek, akkor azt rátehetitek aztán, majd egyeztetünk, jöhet több megoldás is!

aDylan

Top of the League
2019. 05. 17.
228
721
V4 karakter
ryan_ykem
Csőcső.
Megcsináltam az elsőt, amivel a példát is mutattad. Nem nagyon jöttem rá, hogy hogyan is gondoltad/szeretted volna,
megcsináltam egy módon remélem így gondoltad, ha nem, akkor írj rám, és a szerint megcsinálom őket. :D
Kép: https://postimg.cc/V5C057g8/7ffff4da

• Tetszik
Reactions: Matus

kryst0f

Pötyögtető
2019. 01. 10.
520
529
20
Toponár
V4 karakter
Oscar Hood
LV karakter
Quinn Holland
V2 karakter
Teodoro Peres Hamada
Hali. Maga a logo képét kéne megnyújtani YouTube indexkép méretévű, és utána az első képről amin rajta van a karakter azt a víz csóvával együtt szépen körbevágni, aztán kimásolni, és át tenni a logos képre, miután az már megvan nyújtva, illetve kicsit homályosítva. :)

Ja és ha rajta van már a karakter a vízcsóvával együtt, akkor azt fekete körvonallal szépen kiemelni.

kryst0f

Pötyögtető
2019. 01. 10.
520
529
20
Toponár
V4 karakter
Oscar Hood
LV karakter
Quinn Holland
V2 karakter
Teodoro Peres Hamada
Cső, a "water" felirat nélkül menő lenne.
Illetve amit még kérek, hogy így megcsinálj: https://forum.see-game.com/threads/harper-kep-igenylese.208240/#post-1020343
Azt itt találod. Az egyik az igénylésbe van benne, a másik pedig az alatta lévő kommentben, amit nemrég írtam. Illetve, amit most küldtél, még azon kívül, ami ebbe az igénylésbe is van azokat is ha megcsinálnád sorba, azt nagyon megköszönném!!

kryst0f

Pötyögtető
2019. 01. 10.
520
529
20
Toponár
V4 karakter
Oscar Hood
LV karakter
Quinn Holland
V2 karakter
Teodoro Peres Hamada
Köszönöm! Igényes, jó munka lett!
bocsi a késői válaszért.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.