Harold Montgomery - Romsics Bence, Kovats Ferdinand, Turo Donat, Belanyi Frigyes [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

szilikee1998

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2022. 10. 03.
389
82
V4 karakter
Harold Montgomery
LV karakter
Linda Montgomery
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Harold Montgomery

Panaszra tett személy InGame neve:
Romsics Bence, Kovats Ferdinand, Turo Donat, Belanyi Frigyes

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Forgalmas helyen 2 személy animba verése kb ok nélkül, majd csomagtartó kipakolása, hanyag RP-vel karon öltve

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

!!!!LOGBAN 1 óra eltérés észlelhető magyarországhoz képest!!!!!!!!
Az eset ott kezdődött, hogy oda jött Romsics Bence hozzám, és Dominik Richards-hoz miközben üzleteltünk, és megkértem hogy hagyjon békén, beszélgetünk.

[2023-09-27 22:03:26] [Output] : Romsics Bence mondja: Csók!
[2023-09-27 22:03:27] [Output] : *** Harold Montgomery elrakott egy telefont.
[2023-09-27 22:03:31] [Output] : Harold Montgomery mondja: Beszélgetünk Szia
[2023-09-27 22:03:42] [Output] : Romsics Bence mondja: Ja, hogy itt nagy kereskedések mennek.
[2023-09-27 22:03:44] [Output] : Harold Montgomery ordítja: MONDOM HOGY SZIA
[2023-09-27 22:03:53] [Output] : Romsics Bence mondja: Dik már, mit ordibálsz.
[2023-09-27 22:03:56] [Output] : Romsics Bence mondja: Félsz?
[2023-09-27 22:04:09] [Output] : Dominik Richards mondja: Nem értesz hópihe?
[2023-09-27 22:04:17] [Output] : Harold Montgomery mondja: Nyugi
[2023-09-27 22:04:23] [Output] : Harold Montgomery mondja: Gyere menjünk ink
[2023-09-27 22:04:30] [Output] : Harold Montgomery mondja: Inkább kocsikázni
[2023-09-27 22:04:32] [Output] : *** Harold Montgomery kinyitotta egy Nissan 240SX SE zárját.
[2023-09-27 22:04:38] [Output] : *** Harold Montgomery beindította egy Nissan 240SX SE motorját.
[2023-09-27 22:04:39] [Output] : *** Romsics Bence egyből az arcához kap amint kapta az ütést.
[2023-09-27 22:04:41] [Output] : *** Harold Montgomery becsatolta a biztonsági övét.
[2023-09-27 22:04:42] [Output] : Romsics Bence mondja: Kurva anyád.

Majd konkrétan az ipse nekünk esett és szét vert. Az ok nélküli szét verést arra értem, hogyha az lett volna az oka hogy elküldtem akkor nem DOMINIK-ot verte volna szét. Miután nekiem ált, egy kissebb balhé után engem is szét vert, majd következett a csomagtartózás, amiben a fent említett másik 3 személy is részt vett, az én nézőpontom szerint elég gamaty RP-vel:

[2023-09-27 22:07:02] [Output] : *** Kovats Ferdinand felnyitja a csomagtartót és átnézi a tartalmát.
[2023-09-27 22:07:18] [Output] : *** Kovats Ferdinand elkezdi kipakolni a szajrét.
[2023-09-27 22:07:35] [Output] : *** Turo Donat is pakolja a szajrét.
[2023-09-27 22:07:53] [Output] : *** Turo Donat hozza amit bír.
[2023-09-27 22:08:03] [Output] : *** Turo Donat két kézzel cipeli a cuccokat.

Írtam jelentést is, majd Scotti vette át az ügyet és az ő kérésére nyitottam meg a topicot. Videóm is van az esetről, sajnos nem a teljesről, de nagyrészt megvan.

Az egészben a legpoénosabb rész az, hogy ezt mind egy olyan helyen rendezték le a fent említettek, amely a nap 24 órájában forgalmas, majd mind aki jól végezte dolgát, elsétáltak, szó szerint sétáltak a tett színhelyéről:
[2023-09-27 22:08:09] [Output] : Romsics Bence mondja: Szerintem lépés van skacok, kb úgy most.
[2023-09-27 22:08:09] [Output] : Turo Donat mondja: Húzzunk.

Megjegyzés:
Szeretném vissza kapni a cuccaimat amit a csomagtartómból kiszedtek.
[2023-09-27 22:07:20] [Output] : *** Kovats Ferdinand kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Antik törzsi maszk)
[2023-09-27 22:07:21] [Output] : *** Kovats Ferdinand kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Antik törzsi maszk)
[2023-09-27 22:07:22] [Output] : *** Kovats Ferdinand kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Antik törzsi maszk)
[2023-09-27 22:07:23] [Output] : *** Kovats Ferdinand kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Antik törzsi maszk)
[2023-09-27 22:07:24] [Output] : *** Kovats Ferdinand kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Antik szobor)
[2023-09-27 22:07:25] [Output] : *** Kovats Ferdinand kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Antik törzsi maszk)
[2023-09-27 22:07:41] [Output] : *** Turo Donat kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Antik törzsi maszk)
[2023-09-27 22:07:42] [Output] : *** Turo Donat kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Antik törzsi maszk)
[2023-09-27 22:07:44] [Output] : *** Turo Donat kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Antik törzsi maszk)
[2023-09-27 22:07:45] [Output] : *** Turo Donat kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Antik törzsi maszk)
[2023-09-27 22:07:46] [Output] : *** Turo Donat kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Antik törzsi maszk)
[2023-09-27 22:07:47] [Output] : *** Turo Donat kivett egy tárgyat a jármű csomagtartójából. (Antik törzsi maszk)

Ha bármiben kérdés fogalmazódik meg, szívesen megválaszolok bármilyen kérdést!
Köszönöm hogy elolvastad!

tigusz.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 12.
399
2 259
23
Budapest
V4 karakter
dragomir.brdanin
LV karakter
iker fraga 🇲🇽
V2 karakter
Octavius Bourton
Csá! Nem tudom, hogy pontosan neked mi a problémád az üggyel de, ok reflektálok a dolgokra, illetve amennyiben szükséges majd a bíráló adminisztrátornak elküldöm én is a videó felvételemet és a logomat, ha szükséges.

[2023-09-27 21:05:45] [Output] : Harold Montgomery: (( stop most írok adminnak ))
[2023-09-27 21:05:55] [Output] : Harold Montgomery: (( mi a faszt képzelsz ? ))

Azt meg nem értem, hogy miért kell alapjáratban így írni az ooc chaten egy másik játékosnak, szerintem mi végig teljesen normálisan álltunk hozzátok.
Mondjuk emiatt nem is értem, hogy Belányi Frigyes barátunk miért van megemlítve a történetben, mert igazából állt és telefonozott, de ok.
Majd konkrétan az ipse nekünk esett és szét vert. Az ok nélküli szét verést arra értem, hogyha az lett volna az oka hogy elküldtem akkor nem DOMINIK-ot verte volna szét. Miután nekiem ált, egy kissebb balhé után engem is szét vert, majd következett a csomagtartózás, amiben a fent említett másik 3 személy is részt vett, az én nézőpontom szerint elég gamaty RP-vel:
Szerintem ez nem teljesen így történt, ugyanis már az elött, hogy mi (Kováts Ferdinánd, Túró Donát, Belányi Frigyes) oda értünk már ti eldurrantották az első pofont, természetesen 2v1-ben Bence tekintve, hogy egy kisebb és aránylag gyengébb karakter szerepét játsza el, így természetesen ha nincsen a háta mögött három másik ember, nem fog nektek esni, de amint oda értünk már természetesen, hogy nektek fog menni és revansot fog venni azért a pofonért/ütésért.

majd csomagtartó kipakolása, hanyag RP-vel karon öltve
Nem tudom, hogy mióta tiltja a szerver szabályzat, hogy nem csomizhatok ki antikot valakitől, de ha van ilyen akkor légy oly szíves és küld el nekem, kösz.
Az, hogy meg én, illetve társam (Túró Donát) milyen roleplay sorokat írt itt az adott szituációba az szerintem teljesen mindegy, bár ha valami probléma lenne vele, akkor az adminisztrátor majd azt eldönti.

Illetve Dominik barátod sajnos egy kis hősködést is elkövetett bár, mi nem szerettünk volna ügyet csinálni, mert nem akartuk húzni sem te sem társad idejét, mert még is csak mindenki szerepjátékozni jár fel a szerverre.
[2023-09-27 21:05:53] [Output] : Dominik Richards mondja: A kurva anyadat kis csicska ennyit birsz?

szilikee1998

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2022. 10. 03.
389
82
V4 karakter
Harold Montgomery
LV karakter
Linda Montgomery
Dominik barátom, nem a barátom, nem is ismerem csupán üzletlgettünk. Ezt csak így zárójelben jegyetem meg. A PK-t mint olvasod teljesen normális hangnemben írtam meg, ugyan ezt várom részedről is válaszaidban! Köszönöm.

Frigyessel meg a helyzet az hogy mivel csokorban jöttetek ezért az ő nevér is bele írtam a címbe, de mint látod, nem idéztem tőle semmit, és meg se említettem.

Plusz nekem már az is fura volt, hogy hogyan jelentetek meg ti 3 miután ő már egy ideje ott volt nálunk, ugyanis se rádiót se telefont nem használj. (De ez már a szőrszálhasogatás kategória, úgyhogy felejtsük el)

Utoljára szerkesztve:

tigusz.

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 12.
399
2 259
23
Budapest
V4 karakter
dragomir.brdanin
LV karakter
iker fraga 🇲🇽
V2 karakter
Octavius Bourton
Plusz nekem már az is fura volt, hogy hogyan jelentetek meg ti 3 miután ő már egy ideje ott volt nálunk, ugyanis se rádiót se telefont nem használj. (De ez már a szőrszálhasogatás kategória, úgyhogy felejtsük el)
Tekintve, hogy 1 autóval mentünk oda és az aranyóra leadása, illetve egy kis körbenézés után már távozni készültünk, de őt nem találtuk sehol elkezdtük őt keresni és, hát pont ott interaktált veletek.
Frigyessel meg a helyzet az hogy mivel csokorban jöttetek ezért az ő nevér is bele írtam a címbe, de mint látod, nem idéztem tőle semmit, és meg se említettem.
Tekintve, hogy Belányi Frigyes bajtársunk is meglett említve, mint panaszra tett játkos, de így megemlítetted. Az meg a másik, hogy nem csokorban mentünk, hanem csoportban maximum.

Dominik barátom, nem a barátom, nem is ismerem csupán üzletlgettünk. Ezt csak így zárójelben jegyetem meg. A PK-t mint olvasod teljesen normális hangnemben írtam meg, ugyan ezt várom részedről is válaszaidban! Köszönöm.
Igen a panaszkönyvet tényleg aránylag normális hangvételben írtad, de amilyen stílust ott képviseltél a szituáció alatt az nem volt túlságosan az.

szilikee1998

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2022. 10. 03.
389
82
V4 karakter
Harold Montgomery
LV karakter
Linda Montgomery
Ez már lassan kezd átmenni 2 óvodás közötti harcba, úgyhogy én azt mondom várjuk meg az eljáró admin válaszát türelmesen!
Annyit még hozzá fűznék, hogy örülnék ha Bence is mint fő kolompos leírná a véleményét ide, és nem rajtad keresztül üzengetne. Bencének is szóltam, hogy meg említetted az első hozzászlólásodban, elméletileg ő is le fogja írni a véleményét. Innentől én egy eljáró admin válaszát várom! Köszönöm!

Virág Dominik

Barangoló
2020. 09. 22.
134
894
40
V4 karakter
Virág Dominik
LV karakter
Dominic Flowers
Cső, igazából én amit írtam rpt összeségében nem gondolnám hanyagnak, azért is írtam több sort, hogy ne legyen panasz a hanyagrpre mivel nem volt túl sok ötletem, hogy hogyan is kéne ezt egy szép hosszú sorral lerpzni. Illetve irl is nagyjából úgy tudnál cipelni több cuccot ahogy leírtam az rp sorokba, úgyhogy tényleg nem értem miért lenne hanyagrp részemről. Plusz azt sem értem, hogyha nem a haverod volt a másik srác akkor miért kellett neked is beszállni a verekedésbe, tehát saját magadnak köszönheted a dolgot.

szilikee1998

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2022. 10. 03.
389
82
V4 karakter
Harold Montgomery
LV karakter
Linda Montgomery
Egyébként kétszer visszaolvasva a részeteket, nem volt semmiféle "első ütés" részünkről(Bence felé), legalábbis én nem tudok róla, hogy lett volna ilyen. Szóban volt róla szó, hogy zavar a jelenléte és ez tudtára is lett adva, de ez még nem jogosít fel senkit arra szerintem, hogy egy Zálogház mellett ami jelenleg az egyik, ha nem a legforgalmasabb helyszín a szerveren valakit gyakorlatilag agyonverjetek. Ráadásul az incidens mellett van 2 ATM is, ami 100%, hogy IRL erősen kamerázott helyszín. Valószínű, hogy IRL sem mész oda egy központban lévő zálogház mellé ahol van két OTP automata valakit félholtra verni, mert elküldött melegebb éghajlatra. Az előRPtekre pedig kíváncsi lennék, hogy hogyan kerültetek oda és mit beszéltetek meg előtte.

• Vicces
Reactions: tigusz.

Lacc

Újonc
2022. 08. 18.
24
104
Nyíregyháza
V4 karakter
Romsics Bence
LV karakter
Ethan Quince
Dominik Richards személye ütött meg engem elsőnek, még a saját logomba az rp is látható amit az ütés miatt toltam.
[2023-09-27 21:04:40] [Output] : *** Romsics Bence egyből az arcához kap amint kapta az ütést.
De ahogy érzékelem még ez a csodás részlet is lemaradt a videóról amit készítettél mi véletlenek vannak.

szilikee1998

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2022. 10. 03.
389
82
V4 karakter
Harold Montgomery
LV karakter
Linda Montgomery
Akkor ezt vele beszéljétek meg, mert én nem ütöttem senkit és nem is láttam az ütést. Viszont az előbbi mondandóm többi részével kapcsolatban is kíváncsi lennék magyarázatra, hogy ez hogyan is lehetne elfogadható. Már tegnap értesítettem(találkoztam vele zacisnál), hogy tudjon a PK-ról, remélhetőleg hamarosan válaszolni fog ő is!

• Vicces

Lacc

Újonc
2022. 08. 18.
24
104
Nyíregyháza
V4 karakter
Romsics Bence
LV karakter
Ethan Quince
Nem tudom, hogy vagy vele, de, hogy én egy atm-et nem láttam az is biztos, ha még is volt ott akkor is ic ügy lenne az egész, ki jönne a rendvédelem feljelentést tennétek stb.. Meg lehetett volna oldani a dolgot okosba az ügyet, ehelyett ooc adminnal való fenyegetés és társai lett.

• Tetszik

szilikee1998

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2022. 10. 03.
389
82
V4 karakter
Harold Montgomery
LV karakter
Linda Montgomery
Zacis oldalán 2 ATM virít, sajnos játékmechanika miatt nem oldható meg minden egyes ATM kamerázása szerintem, de ez nem azt jelenti, hogy az nem egy forgalmas hely. Az előRPről még mindig nem esett szó.

• Vicces

Virág Dominik

Barangoló
2020. 09. 22.
134
894
40
V4 karakter
Virág Dominik
LV karakter
Dominic Flowers
Egy spontán szituációnál mióta kell előrp? Nem értem, hogy most hirtelen honnan jött ez az atmes szöveg amikor ebből sose volt gond. Az jön le nekem az egészből, hogy próbálsz valamibe belekötni csak, hogy visszakaphasd a cuccaidat amikor igazából magadnak köszönheted részben az egészet mert te neked okod nem volt verekedni velünk de te azért is elkezdtél verekedni.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

Lacc

Újonc
2022. 08. 18.
24
104
Nyíregyháza
V4 karakter
Romsics Bence
LV karakter
Ethan Quince
ElőRp? Megkérdezhetem, hogy miről beszélsz? Minek kéne előrp, nem az Automated Teller Machine akartam kirabolni, miért kéne egy hírtelen jövő összeszólalkozásra előrp, ezt te sem gondoltad komolyan szerintem.
És még mellé animba esve bezárod a kocsit.
[2023-09-27 21:08:14] [Output] : *** Harold Montgomery benyúl a zsebébe kiveszi a kulcsát és bezárja az autót.
[2023-09-27 21:08:14] [Output] : *** Harold Montgomery bezárta egy Nissan 240SX SE zárját.
Ezt így mind animba, T-1000 feelinget érzek.

Utoljára szerkesztve:

Virág Dominik

Barangoló
2020. 09. 22.
134
894
40
V4 karakter
Virág Dominik
LV karakter
Dominic Flowers
Szerintem te nem igazán tudod, hogy milyen szituáckióba kell előrp és milyenekbe nem.

• Tetszik
Reactions: lorii

szilikee1998

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2022. 10. 03.
389
82
V4 karakter
Harold Montgomery
LV karakter
Linda Montgomery
Animba esés már nem egyezik meg az eszméletvesztéssel, ezért semmi akadályát nem látom az autó bezárásának, főleg RPvel.
Akkor leírom teljesen hétköznapi nyelven. Van logotok arról, hogy megbeszélitek, hogy oda jösztök csoportosan megverni minket és kipakolni a csomagtartót?
De egyszerüsitsük le az esetet, el tudod küldeni az a fent említett videót, megkönyítenéd mindenki dolgát!

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Én fogom a panaszt kezelni, IG már felkerestem őket, valószínűleg TS-en átbeszéljük a dolgot.

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
TeamSpeak-en megbeszéltük a dolgot.

Mivel a panaszolt felek részéről volt némi hiányosság arról, hogy honnan tudták, hogy Földrajzilag hol helyezkednek el a társaik, illetve a szituáció kialakulta után a panaszosnak is voltak fiaskói, ezért a vagyontárgyak értékének visszaszolgáltatása után mindkét fél következmény nélkül folytathatja a karrierjét a szerveren.

A panaszt lezárom, köszönöm az illetékes Fórum Moderátornak a panasz áthelyezését.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.