Harold Blye - Royal [FA/SA]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Krisztof

Pötyögtető
2019. 01. 10.
411
711
LV karakter
samson_roth
zoldlogo.png

Neved:
< Harold Blye >

A ban időpontja:
< 2018/09/02 >

A ban időtartama:
< Örök >

Neve, aki bannolt:
< Royal >

A ban oka:
< Utolsó esély eljátszva. Kibeszélés mások háta mögött. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Teljesen félre értett az adminisztrátor úr nem ez volt egyáltalán a szándékom, próbáltam vele megbeszélni de nem adott rá lehetőséget. Bocsánatot kértem tőle ettől függetlenül többször is írásban teamspeaken, de reakciót nem kaptam tőle. Ha lehetséges szeretnék újra játszani, mivel egy korábbi ub kérelmem alá az a válasz jött, hogy próbáljam meg később (Még a régi fórumon) illetve, szeretnék újra rpzni és hiányzik is már. (Még a régi fórumon) >

Krisztof

Pötyögtető
2019. 01. 10.
411
711
LV karakter
samson_roth
Jujj látom már itt is kezdődik a hsz hunt.. jujci. :'D Egyébként indokba még bele raktad a képet tehát nem értem mit is szeretnél. A képet meg a bíráló admin megtudja nézni. :'D Egyébként soha nem kötöttem bele egy adminisztárotrba sem nem szokásom, se magába a személybe se abba ahogy intézkedett és pk-t se nyitottam egyre se soha.. viszont az ahogy te akkor eljártál az ügyben ami ennek a bannak az előzménye, az nem adminisztártorhoz főleg nem egy hármas gameadminhoz méltó. Tudtommal az adminisztrátorok dolga az, hogy ügyeljenek a rendre és elő segítsék a megfelelő játékélményt a játékosok számára jah meg persze az ő érdeküket nézzék. Hát ezt nem éppen érzékeltem nálad akkor, sőt még utána fk meetingen én kaptam volna a hátsómra a te eljárásod miatt az ügyel kapcsolatban. Láthattad nem hergeltem magam fel azon, hogy bejaileztél akkor mivel nyithattam volna simán pk-t, az eljárásod miatt inkább nem is a jail miatt, de nem tettem. Írtam pm-et neked akkor, amire egy számomra nem megfelelő stílusban érkezett válasz, lekezelő flegma voltál. Mintha a tehén seggéből húztál volna ki és te lennél az istencsászár, meg god státuszban lennél a GameAdminod miatt. Akkor azt mondtad, hogy a placedo ami miatt adtad a két óra jailt helytelen és nem lehet így használni. Amit tudomásúl vettem, de egyben nem értettem miért mivel a helyzet amiben használtam teljesen megfelelően volt levezetve és teljesen ic eseményen alapuló Rp-s helyzet volt. Azt viszont hogy "szánalom mesterfokon" nem rád mondtam (ez miatt bocsánatot kértem tőled, de te nem voltál képes felfogni a szavakat) hanem arra, hogy amit te leírtál nekem pm-ben tehát hogy miért nem lehet használni így a parancsot. Mivel teljesen rp-s volt a dolog ezért nem értettem, és ezen idegesítettem fel magamat. Tudom akkor is hogy ezért nem írunk ilyet akármilyen dologról is van szó, de te is utána járhattál volna a dolognak mielőtt jailezel akkoriban. Másrészről

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Nincsen UnBan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.