Elutasítva Haqween Smith unban kérelme Burak felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jakab

Újonc
2020. 12. 09.
64
47
V4 karakter
Jerome Tripplet
LV karakter
Maximilano Quinn
V2 karakter
Su Tai
zoldlogo.png

Neved:
< Haqween Smith >

A ban időpontja:
< 2021.10.16 >

A ban időtartama:
< Végleges >

Neve, aki bannolt:
< Burak >

A ban oka:
< Súlyos UCP, Nonrp >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Szeretnék újra a barátaimmal, rp-zni illetve játszani remek közösség tagja lenni és még sorolhatnám. Az egész úgy kezdődött elkezdtem többet kaszinózni illetve több rp szituációba részt venni hozzáteszem ilyen színvonalas szerveren nem igen játszottam még és úgye belementem több rp szituációkba sok hülyeséget csináltam meggondolatlan döntést hoztam ezáltal több ajailt is kaptam az egész ott történt (amikor kibannoltak) Elkezdtem menni kaszinóba éjfél fele elbuktam körübelül 200-ezer dollárt ezután ideges lettem és nem fogok hazudni szándékosan megütöttem 2-szer nagyon sajnálom elnézést innen is akit megütöttem 2-3,szor. Burakkal azt beszéltük december elején átgondolja jobban és nagy eséllyel kapok egy utolsó esélyt. De most a főadminhoz szeretnék szólni. Nem tudom ki fogja bírálni. Nem hoztam jó döntést sajnálom, szeretnék kérni egy UTOLSÓ esélyt ígérem nem fogsz/fogtok bennem csalódni. Köszönöm hogy elolvastátok további szép Napot (Nagyon örülnék ha egy utolsó esélyt adnátok nekem. 7 ub lapom kb köszönöm ha átgondolod/átgondoljátok)-( A bann időpontok nem biztossak, nem tudok bejelentkezni az UCP-BE) >

• Tetszik
  • Imádom
Reactions: Burish és erxk

Burak

Mindenható
2019. 03. 04.
317
1 259
25
Kazincbarcika
V4 karakter
Xavier Watson
LV karakter
Derek Larson
V2 karakter
❌
Egyszer már kaptál egy utolsó esélyt, nem éltél vele. Nincs UB.

• Tetszik
Reactions: DaniLV
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.