=== IC ===
Teljes név:
[Jeffrey Jensen]
Születési helye,ideje:
[San Fierro, 2000,09.13]
Anyja leánykori neve:
[Maria Alprite]
Jelentkező telefonszáma:
[+38-76-166-9396]
Melyik szolgáltatásunkra szeretne jelentkezni:
[ Járműértékesítő ]
Rendelkezik-e érvényes "B" kategóriás jogosítvánnyal?
[ Igen ]
Van-e bármilyen tapasztalata a Járműértékesítési piac terén?
[ Nem ]
Dolgozott már hasonló vállalatoknál? Ha igen, hol:
[Nem dolgoztam.]
Tud-e önállóan dolgozni?
[ Igen ]
Rendelkezik-e elegendő tőkével a sajátcélú értékkategóriás befektetésre ?
[ Igen]
Kérem jellemezze magát 10 mondatban:
[Egy rendkívül barátságos és kedves személyiség vagyok, mindig mosolygok és kedves szavakkal köszöntöm az embereket. Nagyon fontos számomra a közösség és mindig készen állok segíteni másoknak. A csapatmunka számomra valódi szenvedély, mindig örömmel veszek részt együttműködő projektekben. Képes vagyok összehangolni a különböző személyiségeket és inspirálni másokat a közös cél felé való haladásban. Mindig meghallgatom mások véleményét, és fontosnak tartom, hogy mindenki hangját figyelembe vegyék. Kedves és megértő vagyok, sosem ítélkezek mások felett, mindig támogatást nyújtok, amikor szükség van rá. A munkában is kitartó és lelkes vagyok, és nagy örömmel teszem meg a szükséges lépéseket a siker érdekében. Az együttműködés során mindig konstruktív megoldásokat keresek, és hajlandó vagyok kompromisszumokra, ha az szükséges. Kiváló kommunikációs képességeim segítenek abban, hogy hatékonyan együtt tudjak működni másokkal. Örömmel osztom meg másokkal a sikereket és mindig elismerem a társak erőfeszítéseit és teljesítményét.]
=== OOC ===
Hány éves vagy?
[17]
UCP Előéletről a kép:
[ ]
Mennyi játszott perced van a SeeMTA V4 szerverén?
[23 603]
Használsz-e Discord alkalmazást?
[Igen]