OOC RÉSZ
Ez a rész a jelentkezésed azon szakasza, ahol neked, mint játékosnak teszünk fel kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!
Hány éves vagy?
~ 13 ~
Mi az Account ID-d?
~ 243868 ~
Mennyi ideje RP-zel különféle MTA, illetve SAMP szervereken?
~ 2 éve ~
Mióta játszol a SeeMTA szerverein, illetve mennyi játszott perccel rendelkezel?
~ Pár hete kezdtem el v4, lvztem eddig 1770 percem van de folyamatosan növekszik. ~
Voltál-e már AdminJail-ben, netán kitiltva a szerverről? Csatolj képet az UCP-ről!
~ ~
Mennyi időt tudnál naponta a frakcióra szánni?
~ 4-6 órát, persze ha valami közbe jön jelzem egy vezetőségi tagnak ~
Tudnád teljesíteni a frakció szabályzatban leírt dolgokat?
~ Tudnám ~
Melyik frakciókban voltál ezelőtt, s mennyi időt töltöttél el ott?
~ Voltam más szerveren frakcióba (Voltam még egy szerveren szerelő frakció leader), v4 nem voltam ~
Van-e ismeretséged a frakción belül?
~ Nincs ~
Miért pont téged válasszunk? Miért szeretnél hozzánk csatlakozni?
~ Mert szeretnék új embereket megismerni, és új barátokat szerezni. Egy jót rpzni és szerelni
Tisztelettudó aktív kis fiú lennék, barátkozó típus vagyok ~
Rendelkezel-e Discord-al, TeamSpeak3-mal és mikrofonnal?
~ Természetesen ~
IC RÉSZ
A jelentkezési lap ezen részében a karakterednek fogunk feltenni kérdéseket.
Kérjük, mindenhol egész mondatokkal válaszolj! Ügyelj a megfelelő helyesírás használatára!
Neve:
~ Hans Becker ~
Születési helye, ideje:
~ 1981.04.29 Berlin ~
Édesanyja leánykori neve:
~ Sophia Becker ~
Bejelentett állandó lakcím:
~ San Fierro ~
Legmagasabb iskolai végzettség:
~ Érettségi ~
Rendelkezik-e érvényes gépjárművezetői jogosítvánnyal?
~ Természetesen ~
Miért szeretne a Fix & Drive Mechanic Shop kötelékébe tartozni?
~ Láttam a hirdetésüket és nagyon megtetszett. Megszeretnék ismerni új állampolgárokat, és új barátokat szerezni ~
Van-e tapasztalata ebben a munkakörben?
~ Van gyermek koromból nagypapám részéről ~
Miért Önt válasszuk? Miben jobb, mint a többi jelentkező? Érveljen amellett, miért is lenne alkalmas eme munkakör betöltésére!
~ Értek az autószereléshez, aktiv lennék a szerelés terén. Szeretek autót szerelni így bármikor ha városban vagyok szerelnék ~
Mellékelje szakmai önéletrajzát!
(Kerek mondatok, nem csak egy adat felsorolás!)
~ Hans Becker egy festői német kisfaluban nőtt fel, ahol a mindennapokat a mezőgazdaság és a természet közelsége határozta meg. Gyermekkorát a falusi élet egyszerű örömei tették boldoggá, mint a mezőkön való játék és a helyi ünnepségek. Felnőtté válva azonban egyre inkább vonzotta a nagyvárosi élet, ezért úgy döntött, hogy San Fierroba költözik. Az új környezet teljesen más kihívásokat és lehetőségeket kínált számára, mint a falusi élet. San Fierroban Hans gyorsan alkalmazkodik, új barátokat szerzett. ~
Utoljára szerkesztve: