Hangrendszer az autókba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

mrszetkaplak

Újonc
2022. 02. 06.
4
0
V4 karakter
Palate Dandzso
Igazából az én ötletem az lennne ha az autókba bizonyos pp öszzegért lehetne hangrendszert szereltetni.Néhány szerveren láttam már .Szerintem a see mtara is ráférne.Ugy gondolom hogy elég sokan lennének akik ezért a dologért ppznének.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Heló!
Mit kell érteni ezalatt a hangrendszer alatt, mert nem igazán értem mire gondolsz, mivel csak annyit írtál gyakorlatilag, hogy PP-ért lehessen venni, de az nem derül ki, hogy mi ez vagy mire jó, és miért legyen PP-s.

Norman.

no para és no sleep
2021. 03. 22.
463
1 001
Szentgotthárd
V4 karakter
camilla_rubino
LV karakter
lydia.posey
Heló!
Mit kell érteni ezalatt a hangrendszer alatt, mert nem igazán értem mire gondolsz, mivel csak annyit írtál gyakorlatilag, hogy PP-ért lehessen venni, de az nem derül ki, hogy mi ez vagy mire jó, és miért legyen PP-s.
Szerintem arra gondol, hogy YT linket beszúr és megy a zene.
Ez meg tök felesleges, mindenkinek a dögös robi szólna a kocsijából...
Csak a FUN lenne belőle.

Utoljára szerkesztve:

itsbubi

Aktív fórumozó
Támogató
2020. 02. 12.
245
164
Michigan
V4 karakter
Yamen Butch
LV karakter
Matteo Frandsen💎
Mindennek van jó, és rossz oldala is ahogy ennek is.
Igazából valamilyen szinten jó ötlet lenne azok számára akik komolyan tudják venni az RP-t.
De viszont sok-sok ember van, aki csak funból használná mint ahogy feljebb is írták hogy szinte csak Dögös Robi lenne.

DaniLV

Modern Verne
Támogató
2019. 01. 15.
1 340
1 368
19
forum.see-game.com
LV karakter
kay nor
Én személy szerint támogatnám, lassan kinövik az emberek ezt a dögös robi, meg cigány zenéket. Szerintem sokan használnák normálisan, mixeket, normális zenéket hallgatni.

• Tetszik
Reactions: Fr0sT és Seelöwe

z3rO//Akos

Barangoló
Támogató
2020. 11. 24.
141
299
19
LV karakter
ethan riley🤠🚓
RP keretein belül maradunk tökéletesen. Tény, hogy lenne az akinek így is Dögös ordítana az autójából.. amivel nincs baj, csak nem ide való az.

• Tetszik
Reactions: dextervoq

Szofi

így járunk, élünk, vágyunk🎵
2019. 01. 09.
218
547
27
Budapest
V4 karakter
Sophie Mitchell
LV karakter
Nina Parks
Lehet én vagyok már öreg, de ha olyan zenét akarok hallgatni ami megfelel az ízlésemnek akkor fogom és elindítom a gépen (akár yt-n, akár spotify, akár bármi máson) miközben fut az mta és akkor mást sem zavarok de én is tudom hallgatni. Sokszor jobban irritálnak még a jó zenék is mtan belül, mintha akkor hallgatnám amikor én szeretném és nyilván olyan hangerővel, mivel állandó tapasztalatom az hogy ordít a zene mtaban.😅 Rp szituációkhoz pedig bőven elég ami most elérhető.
Szóval jó, jó, de fölösleges és emlékeim szerint már utasítottak el ilyen ötletet.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
... amúgy meg tök hangulatos lenne minden autóból rugós bekét és társait hallani.
(irónia)

Lehet én vagyok már öreg, de ha olyan zenét akarok hallgatni ami megfelel az ízlésemnek akkor fogom és elindítom a gépen (akár yt-n, akár spotify, akár bármi máson) miközben fut az mta és akkor mást sem zavarok de én is tudom hallgatni. Sokszor jobban irritálnak még a jó zenék is mtan belül, mintha akkor hallgatnám amikor én szeretném és nyilván olyan hangerővel, mivel állandó tapasztalatom az hogy ordít a zene mtaban.😅 Rp szituációkhoz pedig bőven elég ami most elérhető.
Szóval jó, jó, de fölösleges és emlékeim szerint már utasítottak el ilyen ötletet.

Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.