Hangrendszer avagy okos rádió

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

KOZKA

Fórum Mester
2019. 06. 30.
1 573
993
Taktaharkány
V4 karakter
Denis_Twain [banned]
LV karakter
Theodore_D_Xavier
V2 karakter
❌
Szép napot ! Sziasztok .

Az lenne az ötletem , hogy lehetne egy olyasféle rendszert be tenni mint a tv-s rendszer , hogy lehet youtube-s linkeket be tenni és ezt kocsiknál is megcsinálni , nem alap tuning ként hanem prémium tuning ként .
Most merülhet fel sok emberben minek ez link-es téma , felesleges ...
De igazából nem , mert sok rp szituban jól jöhet az ha tudsz be tenni pl egy olyan zenét ami oda illik . Banda RP-k színvonalát meg lehetne vele emelni .
Különböző RP szituációkat lehetne vele élvezetesebbé tenni Pl : Autós talikat , box rendezvényeket , és még sok versenyt .

Annyit kellene küszöbölni ezen , hogy rengeteg linket nem enged be tenni a tv-be amit igazából nem értek ... hogy pl. egy Micheal Jackson Billie Jean-t miért nem enged be tenni vagy hasonlókat .

De szerintem egy fasza kis frissítés lenne és sok ember örülne ennek . Köszönöm ha elolvastátok ötleteket , kifogásolható dolgokat várom ! :) Pacsi mindenkinek

vigar

pressure is a privilege
2020. 01. 10.
650
7 561
18
LV karakter
Klaus Tomlinson
alapból nem lenne rossz, de sok fun lenne belőle, és kiszűrni meg nem lehet, hogy mit engedjen lejátszani, vagy mit ne

• Tetszik
Reactions: kyshuka és WP

Hedi

Barangoló
2019. 05. 08.
115
114
otamoon.hu
V4 karakter
Jessica Morten
LV karakter
Jessica Morten
alapból nem lenne rossz, de sok fun lenne belőle, és kiszűrni meg nem lehet, hogy mit engedjen lejátszani, vagy mit ne
be lehet állítani hogy például csak a zene kategóriában lévő youtube videót játssza le

OctaneLV

Zöldfülű
2019. 01. 12.
212
205
Szlovákia
LV karakter
Aleena Octane
Jó ötlet, még annyit hozzátennék hogy ingame beállításokba ki lehessen kapcsolni a hangrendszert/okos rádiót, így ha valakit nagyon zavar vagy nagyon ellene van ennek, az kitudná kapcsolni. Így akik funolnának is (mulatósokat raknának be, stb.) azok így nem tudnák elrontani a másik játékos játékélményét.

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Ha yt-s lenne azt nem támogatnám, mivel onnan bármit be lehet rakni.
VISZONT!
Spotifyon csak értelmes tartalom található. Ez úgy történne hogy pp-ből megveszed/berakatod a "spotify csatornát", majd a belinkelsz az általad összerakott/talált playlistet, ezt egy hármas vagy hármasnál nagyobb admin ellenőrizné, ha nem talál rajta kifogásolható elemet akkor jóváhagyja és mehet a lejátszás, továbbá a szám átugrás is lehetséges lenne. Én adnám ha ez ebben a formában megvalósítható lenne :D

Hedi

Barangoló
2019. 05. 08.
115
114
otamoon.hu
V4 karakter
Jessica Morten
LV karakter
Jessica Morten
Ha yt-s lenne azt nem támogatnám, mivel onnan bármit be lehet rakni.
VISZONT!
Spotifyon csak értelmes tartalom található. Ez úgy történne hogy pp-ből megveszed/berakatod a "spotify csatornát", majd a belinkelsz az általad összerakott/talált playlistet, ezt egy hármas vagy hármasnál nagyobb admin ellenőrizné, ha nem talál rajta kifogásolható elemet akkor jóváhagyja és mehet a lejátszás, továbbá a szám átugrás is lehetséges lenne. Én adnám ha ez ebben a formában megvalósítható lenne :D
A spotify apijával nagyon jól el lehet szenvedni én csak ennyit mondok és idézem magamta hogy a youtube apinál megoldható hogy csak is zene kategóriában lehesen berakni (FFS) példa kedvéért

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
A spotify apijával nagyon jól el lehet szenvedni én csak ennyit mondok és idézem magamta hogy a youtube apinál megoldható hogy csak is zene kategóriában lehesen berakni (FFS) példa kedvéért
Nem értem mit lehet az appal szenvedni, ha nincs előfizetésed akkor persze hogy dobálja a reklámokat. Egy playlistet lehet előfizetés nélkül is csinálni, és megosztani.?‍♂️

• Vicces
Reactions: lajarel

12virtues

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
363
497
V4 karakter
-
LV karakter
ernesto cadaval.
Ha zenét szeretnél hallgatni , akkor nyugodtan tudsz a háttérben rakni magadnak zenét , nem lenne sok értelme , csak a fun lenne belőle.
Kiszűrni ugyan úgy értelmetlen lenne, mert akkor minek , ha megvan adva hogy mit szabad, és mit nem.
( Inkább hallgasd te a saját zenédet, minthogy a kaszinó elött Tokyo Ghoul , meg Aranyszemeket kelljen minden nap hallgatnod , fogadni mernék hogy sokan üldözés közben Bekének egyik számát hallgatnák.)
Jó ötlet, csak nem a szerverre való.

• Tetszik
Reactions: bubbi

Hedi

Barangoló
2019. 05. 08.
115
114
otamoon.hu
V4 karakter
Jessica Morten
LV karakter
Jessica Morten
Nem értem mit lehet az appal szenvedni, ha nincs előfizetésed akkor persze hogy dobálja a reklámokat. Egy playlistet lehet előfizetés nélkül is csinálni, és megosztani.?‍♂️
nem app hanem api system

DenielLV

~ Diplomás érdekfeszítő ~
2020. 08. 23.
108
256
20
LV karakter
Deniel Walker
Imádom, hatalmas ötlet, remélem bekerül hamarosan vagy majd esetleg V4-re!

• Imádom
Reactions: KOZKA

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Bejön az ötlet! Menne egész nap a Gooba ??
Viszont.... autót lehet egy berendezhetős házba rakni. Így sokan kihasználnák azt, hogy nem egy több százezres tv-re költenének (legyen pp vagy ig pénzért), hanem egy 1.000$-os AMC-re. ??

• Tetszik
Reactions: Muurayi

KOZKA

Fórum Mester
2019. 06. 30.
1 573
993
Taktaharkány
V4 karakter
Denis_Twain [banned]
LV karakter
Theodore_D_Xavier
V2 karakter
❌
Nagyon tettszenek a hozzá szólások , sok okosság van mindenhol , viszont egyre kitérnék . Sőt kettőre .

1. Írtam én hogy pp-s dolog (tunig) ként képzelném el ezt . Majd érveltek azzal , hogy nőne a kocsik ára , szerintem ez relatív . Ugyan annyi lenne max rátennék még IG annak a kuponnak az árát .

2. Lucy kis asszonynak megcáfolnám ezt az AMC-s felvetését . PP-s tuning ként kéne be jöjjön szerintem , nem sima update , azért mindenkinek és mindenbe ne legyen !

Szép estét mindenkinek !

Ui: Aki azon van ki akadva , hogy Lakatos Brendon és Rugós Beke szólna meg társai , mi van abból ? Mindenki azt hallgat amit akart , IG és real life is . Ha mész és nálad szól egy Killakikitt , de aki melléd megy be (piros lámpa) és szól nála egy Coronita vagy Techno , szó szerint üvölt a zene , nem szólsz át . Hogy hééé bazdmeg vedd már lejjebb a szarod . Szerveren is elviselnéd mint real life is . Nyilván ebbe is van kikötni való mert biztos van olyan aki megteszi , de azok meg is érdemlik azt , hogy ilyenek .

• Tetszik
Reactions: Custer

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
795
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Sziasztok!
Véleményem szerint nem lenne rossz ötlet, sőt én támogatnám is. Én aktívan olvasom a V3-as ötleteket is többször is nyitottak ilyesmi, vagy ehhez hasonló témákat, hogy legyen az autóban "hangrendszer", "lejátszható youtube list", de mindig az lett belőle, hogy lehurrogták vagy szét beefelték az adott témát. Örömmel látom, hogy ezt a témát nem annyira beefelik ami egy jó dolog. Én úgy ítélem, ha normális keretek közt ezt meglehetne oldani, akkor nem látok akadályt előtte. Tartózkodom.

Bradley.

2019. 01. 10.
116
582
26
V4 karakter
Benjamin Pashenko
LV karakter
Clyde Wallace
Nagyon tettszenek a hozzá szólások , sok okosság van mindenhol , viszont egyre kitérnék . Sőt kettőre .

1. Írtam én hogy pp-s dolog (tunig) ként képzelném el ezt . Majd érveltek azzal , hogy nőne a kocsik ára , szerintem ez relatív . Ugyan annyi lenne max rátennék még IG annak a kuponnak az árát .

2. Lucy kis asszonynak megcáfolnám ezt az AMC-s felvetését . PP-s tuning ként kéne be jöjjön szerintem , nem sima update , azért mindenkinek és mindenbe ne legyen !

Szép estét mindenkinek !

Ui: Aki azon van ki akadva , hogy Lakatos Brendon és Rugós Beke szólna meg társai , mi van abból ? Mindenki azt hallgat amit akart , IG és real life is . Ha mész és nálad szól egy Killakikitt , de aki melléd megy be (piros lámpa) és szól nála egy Coronita vagy Techno , szó szerint üvölt a zene , nem szólsz át . Hogy hééé bazdmeg vedd már lejjebb a szarod . Szerveren is elviselnéd mint real life is . Nyilván ebbe is van kikötni való mert biztos van olyan aki megteszi , de azok meg is érdemlik azt , hogy ilyenek .
Nem hiszem, hogy bárki gurult már melléd úgy a pirosnál, hogy Lakatos Brendon üvöltött az autójából ?
Sima zenéből nincs fun, ha meg csak zene kategóriából lehetne lejátszani, akkor letöltöm, ahogy börtönkaját rendel telefonon és feltöltöm zene kategóriában.

parkin lot pimpin

Modern Verne
2019. 01. 10.
1 419
5 794
LV karakter
bro kicked out
Őszintén az elképzelés fasza, de nem 12-13 évesek kezébe. (tisztelet a kivételnek)
De azért nem megvalósítani valamit, mert "fun" lenne belőle, badarság. Aki nem tudja megfelelő komolysággal kezelni a dolgot, az nem való ide.

• Tetszik
Reactions: Morozno

KOZKA

Fórum Mester
2019. 06. 30.
1 573
993
Taktaharkány
V4 karakter
Denis_Twain [banned]
LV karakter
Theodore_D_Xavier
V2 karakter
❌
Őszintén az elképzelés fasza, de nem 12-13 évesek kezébe. (tisztelet a kivételnek)
De azért nem megvalósítani valamit, mert "fun" lenne belőle, badarság. Aki nem tudja megfelelő komolysággal kezelni a dolgot, az nem való ide.
Nyilván különböző korosztályok játszanak a szerveren , én sem vagyok a legidősebb , de a legfiatalabb sem . Ez , hogy ki hogy kezel egy dolgot ez meg megint felfogás kérdése . Találkoztam már olyan 28évessel aki rosszabb volt mint egy 12 éves kisgyerek . De egy próbát akkor is megérne és hatalmasakat lehetne vele tolni szerintem .

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
véleményem szerint fölösleges, a kocsik árai még jobban az egekbe lennének, amúgy meg tök hangulatos lenne minden autóból rugós bekét és társait hallani

Bizony-bizony.

Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.