Hangár igénylés

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

charlee

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 03. 25.
338
512
21
Szombathely
LV karakter
Frederik Durmishi
Sziasztok!
Szerintem nem csak nekem jönne jól a hangár, amit IG meg lehetne venni, lásd seeV3.
Rp-s helyre, ahogy a frakcióknak is, ugyan úgy civiliknek, több pénzért lehessen igényelni.

Tudom, hogy sok embernek ez felesleges, de többen örülnének neki ha lehetne igényelni.

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
A szerveren most is csak 2-3 ilyen található civil kézbe, nem lenne rossz ha ezt lehetne emelni egy picit. Bár igaz arany árban, de biztos meg lenne rá az a réteg aki ki is használná. Tekintve hogy most is van már bent ebből egy pár, nem hiszem hogy olyan nagy dolog lenne igényelhetővé tenni. Tehát minden féle képpen támogatom az ötletet.

Bernát

🎩🎸
2019. 01. 10.
1 075
4 993
20
LV karakter
Patrick Osbourne
Ha lehetne is igényelni, még akkor is a ház előtt tartanák az emberek a kocsikat, mert az akkora felvágás.
Továbbá, tudomásom szerint ezeket a hangárokat komplikáltabb letenni, mint egy sima nagy garazsat.

Picsu

Lelkes fórumhasználó
2020. 02. 14.
301
443
20
Szombathely
V4 karakter
⚠️
LV karakter
Jeremy Martinez🦄🌴💜
V2 karakter
⚠️
Ha lehetne is igényelni, még akkor is a ház előtt tartanák az emberek a kocsikat, mert az akkora felvágás.
Továbbá, tudomásom szerint ezeket a hangárokat komplikáltabb letenni, mint egy sima nagy garazsat.

Hangár alapból nem házakhoz lenne lerakva,hanem rp szempontjából elfogadható helyre.

Lucy

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 13.
682
1 452
Dubai
V4 karakter
Bella Valerio
LV karakter
Lucy Reed
V2 karakter
Ceria Pietrina
Jó kis ötletnek gondolom! :)
A helyet, hogy hová kerüljön a hangár, azt úgy is az admin fogja eldönteni, hogy jó e, vagy sem.
Támogatom

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Egy fejlesztési ötlet legyen már olyan, hogy az mindenki számára elérhető legyen, illetve ne pár ember igényét, szükségletét elégítse ki, röviden rendelkezzen egy bizonyos szintű hasznossággal.

Bár igaz arany árban, de biztos meg lenne rá az a réteg aki ki is használná.

Emiatt nem támogatom.

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Egy fejlesztési ötlet legyen már olyan, hogy az mindenki számára elérhető legyen, illetve ne pár ember igényét, szükségletét elégítse ki, röviden rendelkezzen egy bizonyos szintű hasznossággal.
A hangárak már most is találhatóak a szerveren. :D Van is egy-kettő már másnál, csak ezek nem igényelhetőek. Tehát nem kellene hozzá semmi féle fejlesztés, csak az hogy engedélyezett legyen az hogy garázs igénylések esetén ne a nagy garázs legyen a legnagyobb, hanem a hangár. Így is 900.000$ megigényelni egy nagy garázst. Egy hangárat nyilván jóval ez fölött lehetne.. Ami bőven vinne ki a szerverről pénzt.

Zolcsi

Fórum betyár
2019. 01. 10.
1 029
702
21
Szombathely
V4 karakter
Kyle Martinez
LV karakter
Kyle Martinez
V2 karakter
Joey Wayne
Szerintem elég sok ember igénybe venné ezt. Támogatni tudom csak.

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
@Zacrow Nem tudtad értelmezni ezek szerint azt amit írtam, de leírom még egyszer: nem az a baj, hogy nem kivitelezhető, hanem hogy pár embernek az igényét felesleges kielégíteni, azért mert most +5 embernek lenne hangára azzal mivel vagyunk előrébb? Akinek meg jelenleg van az meg nyilván letett valamit az asztalra, hogy van olyanja. Amit meg @Souljapufika írt abban meg van ráció, bár a 10 ezer dolláros kamattal óránként hamar visszatornázná azt az összeget, amit elvert a hangárra + csak jobban ösztönözné, hogy kereskedjen, még több pénzt szerezzen.

Ha mondjuk van egy vállalkozásod a szerveren, és a vállalkozásod mondjuk autókereskedéssel, vontatással foglalkozik akkor azt mondom oké, annak a 10-15 vontatónak kell egy hangár, hogy ne lagoltasson más játékosokat (egyébként ha jól tudom ez meg is lett oldva). De azért, hogy egy magánszemélynek akinek van 20-30 autója - mert ugyebár csak az élteti a szerveren, hogy minél több autója legyen -, annak én nem szívesen adnék egy hangárt, mert úgyis csak egy gyűjtőhely lenne, és mindennap az lenne, hogy "ecc, pecc, kimehetsz" verssel kiválasztaná, hogy melyik autóval menjen el farmozni.

Egyébként aki meg is teheti, hogy mondjuk 2 millió $/db-ért megvehetné a hangárat, annak semmibe sem telik, hogy azt az összeget visszatermelje (az előbb említett kamat AFK + kereskedéssel ugyebár).

Több hozzáfűznivalóm nincs ehhez az ötlethez, a fejlesztők majd eldöntik hogy kell ez a szerverre vagy sem.

DNL

Pletykafészek
2019. 01. 10.
948
2 414
20
Dunaharaszti city
V4 karakter
Lola Caro👻
ha nincs hely a 20-30 kocsidnak egy nagy garázsban,akkor vegyél 2-t! ?
UI: v3on azért vannak hangárak mert 1.rengeteg autója van az emberek nagy részének és ott jobb ha tárolja szerintem, 2. mert a v3 garázs interiorok modoltak és nagyon bugosak pl kiesel belőle ha kifagysz/kilépsz,leveszi az fps-d megöli az mta-dat stb..

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
Amíg a szerver jelentős része nem rendelkezik 30-40+ autóval, ami miatt elgondolkodtató lenne a hangár igényelhetővé tétele, addig teljesen felesleges. Az a pár ember aki már most összehozta ezt az /érdemre méltó csúcsteljesítményt/ az pedig pár kamatot félretéve tud venni magának +1, +2 garázst, a kocsik tárolására.

• Tetszik
Reactions: boti és dzsoi

Mateh

Klaviatúra gyilkos
2019. 07. 10.
717
5 409
V4 karakter
Gyorgy Sztojka
LV karakter
Kadyr Nuradilov
Amíg a szerver jelentős része nem rendelkezik 30-40+ autóval, ami miatt elgondolkodtató lenne a hangár igényelhetővé tétele, addig teljesen felesleges. Az a pár ember aki már most összehozta ezt az /érdemre méltó csúcsteljesítményt/ az pedig pár kamatot félretéve tud venni magának +1, +2 garázst, a kocsik tárolására.
te most mit irigykedsz hmm?

• Vicces
  • Imádom
Reactions: Butch és Picsu

charlee

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 03. 25.
338
512
21
Szombathely
LV karakter
Frederik Durmishi
Erről az egész dologról úgy beszéltek, mintha olyan nagy dolog lenne azt megcsinálni, hogy lerakható legyen egy hangár.(Ugyan annyi mint a többi másik gari, csak az árat kéne belőni neki.)

Másrészt, pedig látom hozzászólásokban hogy páran megemlítiték, azt hogy "ha van 20-30 autód", milyen érdekes, mikor valaki egy új autómodot akar a szerverre, azt mindenki egyből isteníti.
Miért olyan nagy gond az ha valakinek van annyi autója?
Miért baj ha valaki megteheti akkor vegyen egy hangárt?
Meg ne már hogy ne dönthessem el, hogy inkább veszek 2-3 nagy garit, 3 millióért, vagy veszek egy hangárt 5 millióért?

Mellesleg abba is bele kéne gondolni, hogy pl. 5 millió dollárt a szerveren, a legjobb helyzetben is 500 órába tellene kikamatozni. Aki pedig eltölt a szerveren 500órát vagy többet, hogy legyen egy hangára attól meg igazán nem sajnálom.

Harmadik dolog, amit fel szerettem volna hozni, a lehetőség hogy adott legyen a megvétele semmibe nem fáj, se nektek akik leghurrogják a dolgot, sem a szerver vezetőségének. Itt szimplán, egyedül az zavarhat pár játékost, hogy aki megveheti/szüksége van rá megveszi, az ellenpárt pedig irigykedik.

Szerintem pedig fejezzük be azt, hogy kinek mennyi és milyen formában van, felesleges, nagy energia veszteséggel jár más dolgával foglalkozni.

Butch

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 050
7 413
V4 karakter
Kano_Bokinni
akik leghurrogják a dolgot, sem a szerver vezetőségének. Itt szimplán, egyedül az zavarhat pár játékost, hogy aki megveheti/szüksége van rá megveszi, az ellenpárt pedig irigykedik.

ez egy butaság.
ha értelmetlennek találom, és nem pártolom az ötlet bekerülését, esetlegesen egy negatív véleményt is formálok az adott témáról, akkor az lehurrogásnak illetve irigykedésnek vehető? Nemhinném.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.