Handling fix

jory

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
353
753
Dubai
V4 karakter
tayyib.karasu
LV karakter
eliseo.arias
Sziasztok!

Ezt a topicot azért hozom létre, hogy listázzuk melyik autók szorulnak nagyon erős handling cserére/javításra.

Az én felsorolásom a kanyarokra tér ki, nem a végsebességre.
(az autók amiket tesztelek Diffivel, murva beállítással, 50-es fordulóval, és öszkerékkel szereltek 7 venommal a súlycsökkentés GYÁRI!
egyszerítés képpen = ( D,M,50,Ö,7V )

Saját észrevételem szerint a következők:

BMW M8 Competition
( olyan mintha egy nagy vajon csúszna az egész autó, nem lehet kanyarodni Space nélkül) ( D,M,50,Ö,7v )

BMW M3 E92
( ugyan az mint az M8nál, kicsivel jobb, viszont még mindig kell használni a Space-t az irányításhoz) ( D,M,50,Ö,7v )

BMW M4 2021
( igaz hogy végsebességet írtam hogy nem említem, viszont egy kicsit kevésnek tartom a többi BMW-hez képest, irányítás okés. ) ( D,M,50,Ö,7v )

BMW M5 e60
( 6+ venommal is igen könnyen tud borulni kanyaroknál, 8 venomnál pedig majdnem mindig felborul) ( D,M,50,Ö,7v )

Ariel Nomad
( nagyon borulékony, túlkormányozható )

Dodge Charger SRT8 '14
( nagyon borulékony)

Mercedes-Benz E420
(8 venommal nagyon borulékony)

Quadbike
( eltöri a karod ha mellé vagy rá állsz )

Mercedes-Benz A45 AMG
( ha le van ültetve megpattan mindenen )

Ford F-150 Raptor '17
(alig bír kanyarodni, hasonló eset mint a BMWknél a felsorolásban, viszont természetesen számbavéve hogy Pickup elnézhető ugyan, de attól szerintem ráférne egy csere, ha a hátuljára /glue-znak megvadul az autó, súlypontja pedig a tetején van.)

Bandito
( nagyon nehezen lehet vele kanyarodni )

Ti is írjátok meg hogy szerintetek melyik jármű(vek) szorul(nak) javításra a ti észrevételetekkel.

Topicot bővítem majd Giffel/videóval.

köszi hogy elolvastad!

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 171
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
Hali! Teljes mértékben igazad van, még annyival kiegészíteném, hogy az e420 az mindig borul összkerékkel, nem csak 8 venommal, illetve az A45 handlingje talán a legrosszabb, amivel a szerveren találkoztam, nem csak a pattogással van baj.

encsibrancs

Újonc
2019. 06. 17.
42
803
22
V4 karakter
Tomy J Sayer
LV karakter
Tom Jonas
V2 karakter
Tom Jonas
Heló-heló. Én még ide tudnám sorolni az alábbi autókat:

-Audi R8: csúszik;
-Chevrolet Camaro: "orrtúrós", túl nagy az első kerek tapadása;
-Honda NSX: nem lehet leültetni semennyire sem, igaz ez nem handling, hanem collison hiba, de gondoltam megemlítem;
-Mercedes AMG GT: kicsit pattog, feszes a futómű;
-Mercedes Sprinter: ha rajta állsz akkor eltörheti a kezed;
-Mitsubishi EVO X: ugyan az a helyzet, mint az NSX-nél, rossz a collision-je;
-Nissan 240SX: szintén collision bajok;
-Subaru BRZ: collision...;
-Volkswagen Scirocco: a Quadhoz hasonlóan, ha be van kézizve akkor néha töri a kezet ha mellette állsz.

(Ha esetleg valamit rosszul mondtam, akkor javítsatok ki légyszi.)

ZsombiiLV

Pletykafészek
2020. 01. 12.
880
3 560
18
LV karakter
Kendrick Simmons

A Dodge Ramnál ugyan az a helyzet mint a Raptornál, illetve a Glue sem működik rajta.

-Ferrari Pista: Nincs fék, nagyon csúszik.

-Mclaren 720s: nehezen kanyarodik, nagyon pattog.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik
Reactions: lorooolv

KwEiN

Klaviatúra gyilkos
Támogató
2019. 01. 31.
813
2 171
V4 karakter
Osian Kidd
LV karakter
Sean Collins
V2 karakter
Daniel Frewen
r8 jo ha tudod vezetni
Eddig akármilyet vezettem egy katasztrófa volt mind.

-Ferrari Pista: Nincs fék, nagyon csúszik.
A fék az olyan amilyen, legalább nem dobja oldalra magát, a csúszkálást annyira vészesen nem tapasztaltam mint a többi autónál.

Amúgy szeretném én is bővíteni a listát még egy autóval:
- Dodge Charger R/T '69: Nagyon feszes a futóműve, pattogós.

• Tetszik
Reactions: ZsombiiLV

jory

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
353
753
Dubai
V4 karakter
tayyib.karasu
LV karakter
eliseo.arias
szuper hogy megosztottad velünk, viszont nem írtad hogy mire mi lehet a megoldás!
ez olyan mintha azt írnám: az űrbejutás rendkívül egyszerű ha jó űrrakétával próbálsz feljutni.
Attól több jármű menet tulajdonsága nem fog nagy mértékben megváltozni ha kiveszel 1-2 venomot verseny, vagy gyári tuningra, hisz olyanok mint egy szobor, mindig lehet fényezni, díszíteni, de nem kapsz hozzá eszközöket amivel vésheted.

ese korsi

The Fearsome
2019. 01. 11.
1 913
19 285
21
V4 karakter
Martin Chambley
LV karakter
Monyet Chopper
( igaz hogy végsebességet írtam hogy nem említem, viszont egy kicsit kevésnek tartom a többi BMW-hez képest, irányítás okés. ) ( D,M,50,Ö,7v )
Jól van, hogy egy játékban vagyunk, de ha a realitást nézzük, akkor a többit kéne csökkenteni, nem pedig ezt növelni

aFülöp

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 19.
355
313
Louisville
V4 karakter
vanessa_mclaren
LV karakter
carly_benz
Tiszta komolyak a handlingek ahogy vannak csak nem top speedel kell bevenni a hajtűkanyart.

trappnarmi

Modern Verne
2019. 05. 25.
1 208
7 357
V4 karakter
thiago_cueva
LV karakter
johnny_whitfield
A leírt problémáid 90%-a arra épül hogy nem tudsz 8 venommal, perfekt tapadással száguldozni a városban.
Egyszerű megoldás(amihez nem kell handling csere?): Ne akarj need for speedezni a szerveren.

• Vicces
Reactions: Lucy

jory

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
353
753
Dubai
V4 karakter
tayyib.karasu
LV karakter
eliseo.arias
Az én felsorolásom a kanyarokra tér ki, nem a végsebességre.

kérlek olvasd végig amit írtam! :)
nem topspeedel száguldozásra írtam, nem mintha gondolom te nem úgy vezetnél, ez csak szálka keresés másban.
nem lehet persze minden autó egy Evo X vagy F10, nem is erről van szó, a felsorolt autók mind valamilyen szinten hibásak/hiányosak, erre mutat rá a topic, ha egyébként szerinted nem hibás(ak) akkor mutass rá 1-1 videót hogy valóban nem hibás(ak), és kihúzzuk a listából!

jory

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
353
753
Dubai
V4 karakter
tayyib.karasu
LV karakter
eliseo.arias
játékról beszélünk, gondolom itt lehet nagyot álmodni nemigaz? itt nem rohad egyiknek se az alja, és a katit se lehet kilopkodni, meg a felfüggesztés se szakad ki, nem ázik be(nem is esik), és ablaklemosót sem lehet cserélni. Ne térjünk el a topic témájától.

jory

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
353
753
Dubai
V4 karakter
tayyib.karasu
LV karakter
eliseo.arias
Persze hogy nem az a lényege, viszont ha egy csúcskategóriás autóról beszélünk ami "különleges" számban megy pl m8, e92 akkor az legyen már a legkevesebb hogy jól irányítható legyen (persze senki se kötelez arra hogy megvedd IRL, vagy IC pénzért)
természetesen ugyan ez igaz a többi autóra is kategória szerint.
Egy középkategóriásnak legyen is olyan az irányítása.

no offense, viszont nem találkozik a gondolkodásunk.
nem azt várom el hogy 250-el tökéletesen tűélesen bevegyen egy 70 fokos kanyart, hanem hogy ne csússzon úgy mintha vajon menne/ irányítható lenne
természetesen értem azt is amit írsz, mivel igazad van, IRL dolgokra referálva teljesen érthető a válaszod, és az is hogy nem kellene minden autónak 300km/h+-al mennie, viszont erre van igény, és ezt várják el az emberek.

"new meta" egyébként teljesen érthető lenne ha 250 / 300 km/h lenne a felső határ az autóvilágban, 70%-ban úgysem használod ki a végsebességét az autónak. De ez egy teljesen más kérdés, és megoldás, amit egyébként én támogatnék, de ezzel együtt a "venom" tény is teljesen feleslegessé válna, hisz szerveren az autó végülis nem sokat tesz hozzá az RP-dhez azon túl hogy A-ból B-be vigyen el, lehet színezni, ennyit tud, gyárin vagy venomosan is ugyan azt tudja.

Ha a mostani "meta"-t nézzük tartom a topic tartalmát abban hogy módosításra kerüljön a handling.

viszont az általam elmített "new meta" koncepció is teljesen működhetne.

mit gondolsz/gondoltok róla?