Sziasztok!
Ezt a topicot azért hozom létre, hogy listázzuk melyik autók szorulnak nagyon erős handling cserére/javításra.
Az én felsorolásom a kanyarokra tér ki, nem a végsebességre.
(az autók amiket tesztelek Diffivel, murva beállítással, 50-es fordulóval, és öszkerékkel szereltek 7 venommal a súlycsökkentés GYÁRI!
egyszerítés képpen = ( D,M,50,Ö,7V )
Saját észrevételem szerint a következők:
BMW M8 Competition
( olyan mintha egy nagy vajon csúszna az egész autó, nem lehet kanyarodni Space nélkül) ( D,M,50,Ö,7v )
BMW M3 E92
( ugyan az mint az M8nál, kicsivel jobb, viszont még mindig kell használni a Space-t az irányításhoz) ( D,M,50,Ö,7v )
BMW M4 2021
( igaz hogy végsebességet írtam hogy nem említem, viszont egy kicsit kevésnek tartom a többi BMW-hez képest, irányítás okés. ) ( D,M,50,Ö,7v )
BMW M5 e60
( 6+ venommal is igen könnyen tud borulni kanyaroknál, 8 venomnál pedig majdnem mindig felborul) ( D,M,50,Ö,7v )
Ariel Nomad
( nagyon borulékony, túlkormányozható )
Dodge Charger SRT8 '14
( nagyon borulékony)
Mercedes-Benz E420
(8 venommal nagyon borulékony)
Quadbike
( eltöri a karod ha mellé vagy rá állsz )
Mercedes-Benz A45 AMG
( ha le van ültetve megpattan mindenen )
Ford F-150 Raptor '17
(alig bír kanyarodni, hasonló eset mint a BMWknél a felsorolásban, viszont természetesen számbavéve hogy Pickup elnézhető ugyan, de attól szerintem ráférne egy csere, ha a hátuljára /glue-znak megvadul az autó, súlypontja pedig a tetején van.)
Bandito
( nagyon nehezen lehet vele kanyarodni )
Ti is írjátok meg hogy szerintetek melyik jármű(vek) szorul(nak) javításra a ti észrevételetekkel.
Topicot bővítem majd Giffel/videóval.
köszi hogy elolvastad!
Ezt a topicot azért hozom létre, hogy listázzuk melyik autók szorulnak nagyon erős handling cserére/javításra.
Az én felsorolásom a kanyarokra tér ki, nem a végsebességre.
(az autók amiket tesztelek Diffivel, murva beállítással, 50-es fordulóval, és öszkerékkel szereltek 7 venommal a súlycsökkentés GYÁRI!
egyszerítés képpen = ( D,M,50,Ö,7V )
Saját észrevételem szerint a következők:
BMW M8 Competition
( olyan mintha egy nagy vajon csúszna az egész autó, nem lehet kanyarodni Space nélkül) ( D,M,50,Ö,7v )
BMW M3 E92
( ugyan az mint az M8nál, kicsivel jobb, viszont még mindig kell használni a Space-t az irányításhoz) ( D,M,50,Ö,7v )
BMW M4 2021
( igaz hogy végsebességet írtam hogy nem említem, viszont egy kicsit kevésnek tartom a többi BMW-hez képest, irányítás okés. ) ( D,M,50,Ö,7v )
BMW M5 e60
( 6+ venommal is igen könnyen tud borulni kanyaroknál, 8 venomnál pedig majdnem mindig felborul) ( D,M,50,Ö,7v )
Ariel Nomad
( nagyon borulékony, túlkormányozható )
Dodge Charger SRT8 '14
( nagyon borulékony)
Mercedes-Benz E420
(8 venommal nagyon borulékony)
Quadbike
( eltöri a karod ha mellé vagy rá állsz )
Mercedes-Benz A45 AMG
( ha le van ültetve megpattan mindenen )
Ford F-150 Raptor '17
(alig bír kanyarodni, hasonló eset mint a BMWknél a felsorolásban, viszont természetesen számbavéve hogy Pickup elnézhető ugyan, de attól szerintem ráférne egy csere, ha a hátuljára /glue-znak megvadul az autó, súlypontja pedig a tetején van.)
Bandito
( nagyon nehezen lehet vele kanyarodni )
Ti is írjátok meg hogy szerintetek melyik jármű(vek) szorul(nak) javításra a ti észrevételetekkel.
Topicot bővítem majd Giffel/videóval.
köszi hogy elolvastad!