Elutasítva Han Lue Unbann kérelme

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

BoriUr

Barangoló
2019. 06. 26.
92
54
Miskolc
V2 karakter
Han Lue
SModer_tor.png

TeamSpeak 3 neved:
< Han Lue//BoriUr >

UID-d:
< 95DbG4Ysz9fWCOmRq1DicV9Nl0Q= >

Bann pontos időpontja:
< 2020.12.21 >

Bann pontos indoka:
< Stílus moderátorral szemben#Alax(Angelo) >

Aki bannolt:
< #Alex utána #Angelo >

Amiért unbant szeretnél kapni:
< Jogtalan-nak tartom a bann-t! Tegnapi nap folyamán #Papó-val beszélgettem egész sokáig egy darabig "ts ügyfélszolgálat-ban" szabályzat alapján ugy tudtam hogy 1 modinal 2 ember lehet bent beszélgetni,mai nap bementem hozzá mivel friends-nek van rakva nálam papó,mikor beléptem hozzá köszöntem hogy hali mi a helyzet stb... azthittem hülyéskednek majd szolt egy "moderátor" hogy ez ügyfélszolgálat.Ekkor kaptam egy 3napos kitiltás-t olyan okkol hogy ok nélkül mentem be ügyfélszolgálat szobába.Utána beletörödtem hogy én hibáztam és beláttam összekvertem sajnos ugyhittem hogy #Papó moderátor a tegnapi beszélgetés okábol.Majd ezután várva a bannom lejáratát megnéztem nemrégiben milyen okkal is lettem bannolva. Ekkor láttam a következő indokot. "Stílus moderátorral szemben#Alax(Angelo)" belátom az ügyfélszoba belépését én rontottam el az én hibám volt amiért megis kaptam a 3 napos szankciómat.A következőt nemértem milyen stílust-om volt moderátorral szemben? Nemvolt semmilyen flegma stílusom.A 3 napos bann után kaptam a perma bann-t! Amit angelo osztott ki aki nemis volt akkor bent a szobában. >

Megjegyzés:
< Nemértem a "perma" bann okát ezért szeretnék unbann-t igényelni,illetve szerintem sokkal civilizáltabban megoldhatta volna #Alax hogy elnézést de ha nemszorulsz segitségre légyszives menj ki a szobá-bol.Számomra a seemta v2 team speak 3 szervere fontossága nagy,frakció ügy miatt illetve minden egyes közeli/távoli ismerősömmel itt kommunikálok sosem volt team speak 3 bannom még. >

Alax

Az év Globális Moderátora 2021-ben.
Veterán Globális Moderátor
v2
2019. 01. 10.
1 007
1 374
Borsod
V4 karakter
Bob Wallenberg
LV karakter
Nil Valery
V2 karakter
Alax D Xavier
Hali, a dolgokat nem kéne ferdíteni.. 40 másodpercet voltál a szobában, az alatt több káromkodás hagyta el a szádat, mint amennyi levegőt én vettem összesen ez alatt az idő alatt. Alapvetően meg kéne nézni, hogy hova lépsz be, milyen módon, és hogy ki kicsoda. A felvétel alapján operátor véleményét kértem ki az esetről, és a stílusod ebben a formában elfogadhatatlan. UB-ról leghamarabb részemről csak 1 év múlva lehet szó alsó hangon. Illetve még ha a Dwayne moderátor is lett volna, akkor is kitettelek volna, mert így nem hogy ügyfélbe, de egy FK szobába sem lépsz be. És amikor közöltem, hogy ez TS ügyfélszolgálat a helyett, hogy bármi számottevőt tettél volna, vagy kicsit utána jársz mi a helyzet rávágtad flegmán. "Ott lehetnek ketten mellette." Kicsit a dolgok súlyán, a stíluson, és a tájékozódottságon kéne javítani, és átgondolni mi a helyzet. Attól hogy valaki a haverod, nem csak neki kéne megadni a tiszteletet, hanem a vele egy szobában tartózkodó másik személynek is, jelen esetben jómagam.

Ui.: A bírálattal egyet nem értést panaszkönyv formájában tudod kifejezni.

• Tetszik
Reactions: BoriUr

Angelo

I will I can End of the story!
Támogató
2019. 01. 09.
1 133
808
22
Szombathely
V2 karakter
Angelo D Reynolds
Hali bant hosszabbítottam @Alax kérésére és indokot adtam stílus alapból perma ban jár és a moderátor dönti el mikor add ubt, bírálatot @Alax ra bízom.

Edit.: Panaszkodtak rád ts-n már nem első dobásod volt, és ez miatt kaptál már kicket.

Utoljára szerkesztve:

Alax

Az év Globális Moderátora 2021-ben.
Veterán Globális Moderátor
v2
2019. 01. 10.
1 007
1 374
Borsod
V4 karakter
Bob Wallenberg
LV karakter
Nil Valery
V2 karakter
Alax D Xavier
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.