Elutasítva Hamid Khuzaymah ---> Edward

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Petya1939

Újonc
Támogató
2019. 09. 08.
18
7
LV karakter
Hamid Khuzaymah
zoldlogo.png

Neved:
< Hamid Khuzaymah >

A ban időpontja:
< 2021.03.22 >

A ban időtartama:
< örök >

Neve, aki bannolt:
< Edward >

A ban oka:
< OOC kereskedelem >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Ez az egész a tudatlanságomnak köszönhető, aminek köszönhetően kaptam a szankciót. Az eset röviden: Egy *barátom* (aki elsőként lett bannolva) megkért miután vissza tudtam igényelni a vagyonom, hogy ad egy fiókot amiről jelentkezzek be (mivel volt még egy gépem, ezért is kért meg erre) és az ott lévő *vagyont* adjam magamnak, utánna pedig neki,mivel ő saját magának valamiért egy új fiókot csinált a szerverrel történtek után, ezért is gondoltam,hogy a fiókon amit megadott, a saját meglévő dolgai és, hogy adjam vissza neki a friss új fiókjára, mintha mindig is az lett volna. Gondoltam ez rendben van, hisz vissza kéri a dolgait amikkel valóban rendelkezett annó, csak egy bénázásnak köszönhetően csinált egy új fiókot. Tehát a vagyon (mint KP, mint autó) rajtam csak keresztül ment, és nem nyertem rajta semmi hasznot. Ezért is gondoltam, hogy esetleg lenne valami esélyem majd egyszer megkapni az UB-mat. Ő nem próbál már írni lapot, ami érthető is, csak én próbálom meg hátha a történtek alapján lenne még egy kis esélyem talán, aminek örülnék mivel tényleg sokat tevékenykedtem a szerveren, és sosem húztam hasznot ilyen módon saját magamnak, bár így is tudom, hogy hibáztam. Köszi ha végig olvastad, bármi döntést is hozol, elfogadom és rendben van!✨ >

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.