Hallás Rendszer az autóknál.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

lounz.

‎‎‎‎‎‎‎‎ㅤthis time is the last.
SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 435
4 331
V4 karakter
Mesias Varela
Nos Elősször is szép napot mindenkinek.

Az imént azon gondolkodtam, hogy mi is az a dolog a szerveren ami bent van, viszont fordított esetben is jó lenne.
Na most ugyebár ha az autóban felhúzzuk az ablakot, és autón belül ülünk kívülről nem képesek mások látni amit bent folytatnak beszélgetést.
Aki kitudta már következtetni, fordított esetben arra célzok, hogy ha te kint állsz, akkor a bent ülő emberek felhúzott ablaknál ne legyenek képesek hallani amit odakint folytatnak beszélgetést, kivéve /me illetve /do parancsot láthassák.
Természetesen a /me illetve /do parancs meglenne hagyva, hiszen ha valaki írna egy olyan RP sort, hogy */me bekopogtat Kis Pista autójának az ablakán* akkor azt lehessen látni, így tud az adott személy reagálni rá, aki az autóban ül, és persze ugyan az az ötlet a /do-val is. Igazából RP Szituációkhoz megfelelően lehetne használni.
Ennyit szerettem volna, az olyan kommentekkel, hogy "Ez miben segítené a szervert?* megszeretném kérni, hogy ne nagyon legyenek, egy kevéske tiszteletet szeretnék kérni, nem bunkó módon odakommentelni.

• Tetszik
Reactions: LeRoy és Beniii

Termi

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 20.
374
542
19
LV karakter
Siegfried Feuerstein
Ha jól tudom lehet látni azt hogy mit beszélnek az emberek az autóba felhúzott ablak esetén is, csak odairja a chat hogy "(járműben)".

Zacrow

Ride it like you stole it...
2019. 03. 17.
667
1 833
LV karakter
❌ Adam S Blackwood
Támogatom az ötletet. Tényleg így sokkal realisztikusabb lenne ez.

Ha jól tudom lehet látni azt hogy mit beszélnek az emberek az autóba felhúzott ablak esetén is, csak odaírja a chat hogy "(járműben)".
Sok olyan szokott lenni, hogy fent felejtik az ablakot, és ezért kintről nem látni, hogy mégis mit mond. Ilyenkor szoktak szólni a másik játékosnak ooc chaten, hogy feleslegesen beszélsz hozzám IC, mert nem látom, mert fent felejtetted az ablakot.

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 435
4 331
V4 karakter
Mesias Varela
Félreejtés ne essék, amikor látni-t írtam, azt a chat-re értettem, hogy ne lehessen úgymond a chatet látni. ??

• Tetszik
Reactions: Zacrow

lounz.

SzerverAdmin
v4
2019. 01. 10.
1 435
4 331
V4 karakter
Mesias Varela
Egy szóval nem írtam le, hogy teljesen új rendszer legyen. Annyit írtam, hogyha valaki az autóban ül felhúzott ablakokkal, akkor a kint történő beszélgetést ne hallják. Semmiféle új hallás rendszert nem írtam, csak ha már ha az ember nem képes hallani az autóban történő beszélgetést, akkor a bent lévő miért hallaná a kintit?

• Tetszik
Reactions: Termi

Scrim

MVP
Támogató
2019. 01. 26.
354
417
24
V4 karakter
Oscar P Delgado
Teljesen jó ötlet, már eleinte is így kellett volna hogy ez bekerüljön anno..

• Tetszik
Reactions: lounz.

AAdam

Barangoló
2019. 01. 28.
81
121
Miskolc
V4 karakter
Martin Korlentino
LV karakter
Ayten Eris
Jó kis ötlet lenne, mert ha már egy irányba sikerült megoldani a dolgot, és eddig kiválóan működik, akkor a másik irányba is meg lehetne oldani azt, így ezt az egyes játékosok számára problémát okozó "hibát" ki lehetne küszöbölni, ezzel akár az esetleges MG-t is bizonyos szituációkban. Az ötletet támogatom, és szívesen fogadnám egy elkövetkező frissítés során!

• Tetszik

Brooy

Újonc
2019. 01. 10.
51
67
V4 karakter
Ruy Correa
LV karakter
Tychkin Yazov
Az ötletet támogatom, esetleg annyival kiegészíteném, hogy ha kintről kiabálnak azt lehessen hallani bentről felhúzott ablakkal is.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

Paki

Ex- Fórum Moderátor
2019. 01. 10.
2 557
2 753
V4 karakter
Robert Duckers
LV karakter
Luke Duckers
Elég ötletnek tűnik, bár a mostani rendszer se rossz. Igen a kiabálással én is kiegészíteném az ötletet. Reméljük bekerül.

• Tetszik
Reactions: Predi
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.