- 2020. 04. 05.
- 37
- 19
- 22
- V4 karakter
- Lucas Myweather
- LV karakter
- Paulo Savaria
- V2 karakter
‹ InGame neved ›
Lucas Myweather
‹ Felhasználóneved ›
MateGamer0329
‹ Miben kell a segítségem? ›
Az ügy elbírálásába.
‹ Bizonyíték [kép / log] ›
‹ Megjegyzés ›
Na, ez az egész úgy történt szerettünk volna rabolni embert. Mentünk és az egyik pillanatban ki fagyott egyik barátom így meg szerettük volna várni. Megjegyzem nem volt körözés az autón mivel nem üldöztek vele se semmi ilyen. Egyik pillanatról a másikra ahogy vártuk meg állt mellettünk egy NAV-os és el kezdett szirénázni. Így mi úgy gondoltuk el kezdünk menekülni ami ebben az esetben minden szituáció RP-sen alakult. Sajnos ahogy a videón is látszik be néztem az ugratást és meghaltunk. Úgy gondoltuk folytathatjuk az RP-t anélkül, hogy bármiféle dolog lenne. Itt már azért gyanakodtunk MG-re, hogy meg fog történni de nem gondoltuk azért komolyan, hogy tényleg. El mentem haveromért és folytattuk kalandunkat. Ugyan ott ahol el kezdtek minket üldözni láttunk pár embert így gondoltuk el raboljuk őket de végül le fordultunk az út szélére és meg álltunk. Aztán arra eszméltünk, hogy hirtelen elölről és hátulról be kerít minket 2 vagy 3 rendőrautó. (Valószínűleg ami ott van trafi jelzett be nekik, hogy van körözés az autón amit azért nem értek mert eddig nem volt rajta és ahogy a videón is van meghaltunk abban a szituációban ahol ezt kaphattuk. Onnan gondolom, hogy nem volt rajta mert addigra simán el kaptak volna minket és nem bírtam volna bizonyítani..) Nyilván jogosan nem kellett volna el menekülnünk de ahogy én ismerem a rendőrséget nagyon türelmetlenek. Mire össze vágom a videót el magyarázzuk nekik mi volt már rég a börtönben csücsülnénk. Viszont úgy gondolom ezeket utólag is meg lehet oldani normális módon összeszedett bizonyítékokkal úgy, hogy ez senkinek se fájjon. Esetleg ha az merül fel, hogy biztos később a körözést kaptam és csak sírok akkor nézzétek meg az időt a két videón. Összesen 15-20 perc telt ahogy újra éledtünk, mellesleg volt egy 5-10 perces futás kórháztól az autóig.
Egy szó mint száz nagyon szeretném ha ez meg lenne oldva mivel ez számomra nagy mínuszt jelent. Köszönöm ha végig olvastad és ha egyet értesz velem.