Panasztevő InGame neve:
► Hakeem Qadir ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Finley Payton/ismeretlen rendvédelmis?! ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Tudom tudom... Nem leszek népszerű ezzel a panasszal, viszont ez van. Eljöttem a rendőrségre, hogy betudjam jelenteni a fegyveremet, viszont míg ott várakoztam, 10 perc alatt elég sok dolog történt, ami számomra kimeríti a NONRP fogalmát, ezt kell csinálni egy rendőrségen? Hiába bent, ami nem látszódik,(egy része persze, lám az ütlegelést) de ott várakozok, erre ezt látom/hallom, hogy lövés van bent, villanógránát van dobálva, illetve egyik üti a másikat. Majd amikor ezt ooc megmondom, akkor azt kapom, hogy sírok. Ez nálam teljesen kimeríti a NONRP fogalmát, arról ne is beszéljünk, hogy kedves ooc stílus leírni azt, hogy "sírsz". Szerintem már volt erre precedens, hogy ilyenért kapott valaki ooc stílus gyanánt Jailt, viszont engem ez hidegen hagy, inkább a többi ami miatt most íródik ez. Nemtudom, hogy ez hol fér bele egy rendőrségen. (Persze ha ez éppen valami RP végett volt, illetve kötelezően kellett ezeket végezni, akkor visszavonok mindent!) ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► ◄
Megjegyzés:
► A panaszt azért itt teszem, mivel nem biztosan az a személy követte el ezeket, aki a téma címében is megvan említve, ez a része rejtély még. (Bár akkor nem értem, hogy miért reagált volna így OOC.)
A bizonyítékok között ott van minden, nincs mit hozzáfűznöm. ◄