Hakeem Qadir --> Finley Payton/Kate Ward [skeZ]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aProliFelician

Zöldfülű
Támogató
2023. 02. 21.
187
276
21
Szekszárd
V4 karakter
łł Hakeem Qadir łł
LV karakter
❌
V2 karakter
Secret.
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Hakeem Qadir

Panaszra tett személy InGame neve:
Finley Payton/ismeretlen rendvédelmis?!

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Tudom tudom... Nem leszek népszerű ezzel a panasszal, viszont ez van. Eljöttem a rendőrségre, hogy betudjam jelenteni a fegyveremet, viszont míg ott várakoztam, 10 perc alatt elég sok dolog történt, ami számomra kimeríti a NONRP fogalmát, ezt kell csinálni egy rendőrségen? Hiába bent, ami nem látszódik,(egy része persze, lám az ütlegelést) de ott várakozok, erre ezt látom/hallom, hogy lövés van bent, villanógránát van dobálva, illetve egyik üti a másikat. Majd amikor ezt ooc megmondom, akkor azt kapom, hogy sírok. Ez nálam teljesen kimeríti a NONRP fogalmát, arról ne is beszéljünk, hogy kedves ooc stílus leírni azt, hogy "sírsz". Szerintem már volt erre precedens, hogy ilyenért kapott valaki ooc stílus gyanánt Jailt, viszont engem ez hidegen hagy, inkább a többi ami miatt most íródik ez. Nemtudom, hogy ez hol fér bele egy rendőrségen. (Persze ha ez éppen valami RP végett volt, illetve kötelezően kellett ezeket végezni, akkor visszavonok mindent!)

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
A panaszt azért itt teszem, mivel nem biztosan az a személy követte el ezeket, aki a téma címében is megvan említve, ez a része rejtély még. (Bár akkor nem értem, hogy miért reagált volna így OOC.)

A bizonyítékok között ott van minden, nincs mit hozzáfűznöm.

aProliFelician

Zöldfülű
Támogató
2023. 02. 21.
187
276
21
Szekszárd
V4 karakter
łł Hakeem Qadir łł
LV karakter
❌
V2 karakter
Secret.
halihó, én voltam

örülök, hogy ennyire fontos számodra az RP, őszintén mikor megláttalak a minecraftos hátizsákoddal kicsit mást gondoltam

az ooc stílussal nem értek egyet, többibe nem mosdatom magam 🤷‍♂️
Kedves reakció, hogy a minecraftos táskámba tudsz csak belekötni az egésszel kapcsolatban, a NONRP részét alá is támasztottad ezáltal.
A reakciókat meg köszönöm, nincs további hozzáfűznivalóm.

Alan

X/0
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 17.
1 021
4 832
22
Jászberény
V4 karakter
Finley Payton
minecraftos táskámba tudsz csak belekötni az egésszel kapcsolatban
nem fogok én abba belemenni, hogy milyen dolog csendben a gép előtt befelé figyelni FPben a PDre csak azért, hogy utána egy ilyet írhass, pedig nyilván abba is beleköthetnék... :D

köszi Skez

aProliFelician

Zöldfülű
Támogató
2023. 02. 21.
187
276
21
Szekszárd
V4 karakter
łł Hakeem Qadir łł
LV karakter
❌
V2 karakter
Secret.
nem fogok én abba belemenni, hogy milyen dolog csendben a gép előtt befelé figyelni FPben a PDre csak azért, hogy utána egy ilyet írhass, pedig nyilván abba is beleköthetnék... :D

köszi Skez
Szerencsére mindez azért volt, mert egy pillanatra léptem fel, elintézni valamit. Ekkor már gondoltam beugrok, hátha tudok engedélyt intézni. Köszönöm, hogy ebbe tudsz csak belekötni. Valami ellensúlyozás arra, hogy ez miért történt? Vagy arra nincs mondandód gondolom.
A stílus mindent elárul, egyébként szerencsére te mindenbe beleköthetnél, az arcodat meg még nem láttam.😩
Várom a bírálatot.

Alan

X/0
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 17.
1 021
4 832
22
Jászberény
V4 karakter
Finley Payton

skez

zangara crime family
SzerverAdmin
v4
2023. 09. 01.
242
1 717
21
V4 karakter
Kalle Ekblad
Köszönöm a türelmet,

Sajnos semmilyen formában nem elfogadható a funolás, teljesen lényegtelen hogy ez egy zárt hq keretein belül vagy a zálogházánál történik.
Nem jó példa ezt mutatni a játékosoknak, abban az esetben sem ha nem zavartok meg vele semmilyen RP-t. Bárki besétálhat a Rendőrségre és észlelheti ezeket a dolgokat, melyre ez a panaszkönyv is egy bizonyíték.

A cselekmények végére pedig teljesen felesleges volt már az a "sírsz" is.

A fentiek függvényében a bírálat a következő:

Finley Payton számára 300 perces jail került kiosztásra FUN és OOC Stílus miatt,
Kate Ward számára pedig 200 perces jail került kiosztásra FUN miatt a szerveren.

Jogos a panaszkönyv,
zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.