Hakan SGH jelentkezése.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

aHakan

simán Hakan
2023. 07. 19.
150
458
Salgótarján
V4 karakter
🇮🇹 Giuseppe Caruso 🇮🇹
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Sziasztok! Levente vagyok, IG nevem: Hakan Brynjar. Jelenleg 17 éves vagyok.
Hány játszott perccel rendelkezel?
71 545 perccel rendelkezem jelenleg.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
Feladatait több kategóriába sorolnám, 1. kategória a kezdő játékosok fejlődésének megsegítése akár mechanikailag akár RolePlayben, itt azt értem, hogy ha valakit meglátok RolePlay vagy játékmechanikai szinten hibázni kijavítom őt, vagy esetleg megtanítom neki az adott hiányosságot. 2. kategória a játékosok figyelése, szabályszegés esetén ezt jelentem az adminchaten vagy olyan személynek aki tud intézkedni.

Az Adminsegéd legfontosabb feladata összefoglalva mindenképpen az hogy a játék menetét és élményét figyelje és fenntartsa magas színvonalon.

Miért szeretnél SGH tag lenni?
Régóta játszok a szerveren, megszerettem a közösséget és az embereket, mindig is szerettem volna tenni a közös ügyért és fejlődést hozni a szerverre azzal hogy kiszűröm a szabályszegőket és tanítom a játékosokat, úgy gondolom alkalmas lennék erre.
Miért pont téged válasszunk?
Magabiztos vagyok, mindig hozok egy erős fix döntést amihez tartom magama, határozott vagyok. Szeretek segíteni az embereken valamint igazságos és elég függetlenül tudok gondolkodni különböző témákban, ügyekben. Emellett vezérel az is hogy még több embert megismerjek a szerveren, ezáltal barátokat és kapcsolatokat szeretnék még szerezni.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Természetesen minden időt amit a szerveren eltöltök, hétköznapokon 3-4 óra, hétvégenként akár 5-6 óra.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Nem voltam még, nem is szeretnék kitiltva lenni.
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Voltam sajnos kétszer NONRP miatt, az utolsót azért kaptam mert eventen bementem a plázába motorral, az előzőre nem emlékszem. Valamint volt egy FK jump ami semmis lett.
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Kezdeném a pozitívakkal. Van önkritikám, belátom ha hibázok és magamba nézek. Igazságos vagyok és függetlenül tudok gondolkodni, mindig megnézem az érme két oldalát. Jó a problémamegoldó képességem. Negatív tulajdonságaim: Kissé pesszimista gondolkodásom van, de próbálok rajta változtatni, Félek az elutasítástól és nem kezelem jól bármilyen helyzetben, makacs vagyok, ha eldöntök valamit nehez tágítok tőle.
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Szeretnék igen, azért hogy hatékonyabban tudjak segíteni a játékosokon és tudjak szerepet játszani a szabályszegések visszaszorításában, valamint a szerver fejlődését ilyen tekintetben szeretném segíteni. Viszont tovább szeretnék lenni Adminsegéd "mint az átlag", sajnos el kellene hagynom a jelenleg frakciómat ha erre az útra lépek, szeretnék még majd az NNI köreiben rpzni.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Először is felmérem a tudását, ha tényleg semmilyen szinten nem sajátította még el a szerver alapjait akkor elkezdem megtanítani neki az alapvető RP szabályokat és az alapvető játékmechanikákat, ezalatt az irányítást, a munkákat, értem. Megkérdezem mi a célja a szerveren és mi motiválja, több eshetőség is szóba jöhet és ezek alapján próbálok neki segíteni. Elmagyarázom neki a játék és a Roleplay lényegét valamint trükköket és technikákat mutatnék neki amivel színesebbé teheti a játékot. Tudatnám vele hogy a játékban ő egy szerepet játszik és mindig ehhez kell tartania magát, valamint úgy kell gondolkodnia és cselekednie ahogy azt a való életbe tenné a karaktere, rávezetném őt a játék menetére, itt a pénzkeresést és az alap parancsokat magyaráznám el neki. Ezután bemutatnám neki az alap rendszereket, pl.: a kiegészítők HELYES használatát.

Utoljára szerkesztve:

FreaK.

zangara crime family
FőAdmin
v4
2020. 12. 21.
2 815
13 934
20
Nagykanizsa
V4 karakter
Nathan Frease
Szia!
Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.