Hakan Dahlstrom - Nestor Nazareth, Astor Nazareth [Kroos]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Lyall

Újonc
2023. 11. 27.
24
135
V4 karakter
Annika Lindstrom
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Hakan Dahlstrom

Panaszra tett személy InGame neve:
Nestor Nazareth, Astor Nazareth

Panasz oka, leírása, kifejtése:
PG. Épp indultam volna szigetre, mentem fel tetőre helikopterhez. Amint kiértem, hallottam, hogy egy heli ott van felettem, felnéztem, és láttam, hogy TEK-es helikopter. Gondolkoztam, hogy mit tegyek, lőjjek, vagy ne, nem tudtam, hogy mi a céljuk. Amikor láttam, hogy jönnek felém, akkor elővettem az mp5-öt, fogtam rájuk, lőttem őket. Ők ezek ellenére úgy, hogy elég nagy hátrányban voltak, rámszálltak, Nestor ki is szállt. A videón tisztán látszik, hogy ketten voltak ott. Miután őt megöltem, Astor ott volt a levegőben nem messze, gondolom rádiózott, hisz pár percre rá a rendvédelem lezárta az utat, és átkutatták a HQ-t. Számomra nonszensz az, hogy nem menekülnek, vagy távolabb szállnak le, hanem rámszállnak, Nestor kiugrik a helikopterből, és elkezd ugrálni, miközben én lövöm őket/tartom rájuk a fegyvert.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
A videón minden látszik, leírtam fentebb mindent.

Kriszu

Újonc
2019. 05. 01.
45
205
23
V4 karakter
Nestor Nazareth
Szia.
Mielőtt "rád" szálltunk, több másodpercig figyeltük, hogy mit fogsz kezdeni a helyzettel, de te csak álltál egy helyben.
Csak akkor kezdtél cselekedni, amikor már kezdtünk leszállni.
Látszik a videón az is, hogy ugrásból vetted elő a fegyvert, ami egy animációs bugot eredményezett – ilyenkor nem kell felhúzni a fegyvert, hanem azonnal töltve van.

Amikor láttuk, hogy előveszed a fegyvert, Onyx azonnal lereagálta a helyzetet és szállt fel, hogy távolodjunk.
Az, hogy én közben kiszálltam, az animáció miatt történt, mert a helikopter mozgása és az anim időzítése nem tökéletes.
Fontos megjegyezni, hogy ebből neked semmilyen hátrányod nem származott, még a behatolást követően sem.
Onyx akár azonosítani is tudott volna téged, hiszen ott tartózkodtál a helyszínen, csak már fegyvertelenül.

Ráadásul, ha úgy érezted, hogy szabálytalanság történt, akkor helyben is hívhattál volna admint, hogy azonnal tisztázzuk a helyzetet. Ehelyett közel 24 órával később írtad meg a panaszt

Kroos.

Zöldfülű
2020. 09. 30.
207
518
V4 karakter
Dean West
Nem tudom, hogy mit gondolsz ezen a videón PG-nek. Én nem látok semmi olyat, ami szabálysértés lett volna a részükről. Látták, hogy fegyveres vagy, ezt gondolom le is infózták. Te pedig ott állsz tétlenül pár másodpercig, és csodálkozol ha rádmennek? Egyből elkezdted túrni a koptert, itt miért kellett volna megadnia magát bárkinek is? Ha lövöd őket, akkor nem az-az egyetlen túlélési opció ha megpróbálnak elmenekülni vagy esetleg lelőni?
A panasz jogtalan, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.