No, az volt az indok. Mivel nem találtunk olyan embert aki egyedül mászkált volna a városban, illetve csak úgy random oda futott volna hozzánk, megragadtuk az alkalmat, mi egyáltalán nem Pirut szerettük volna darálni, szimplán egy emberrablást akartunk volna véghez vinni. Illetve egyszer megöltük a pirut, tanultunk belőle. Szerinted akarunk még több jail-t? -Nem szeretnénk elrontani az UCP-t. Illetve okkal egyébként is lehet szerintem még forgalmas helyen is rabolni, mert valamelyik el is veszti annak forgalmas helyét. Meg volt normálisan az egész RP előzmény, nem értem miért nem lehet belemenni egy 5 perces RP szituációba.
"bemegy egy bandaterületre ahol akár 15 néger is előszaladhat (még éjszaka IS) a házak közül, és onnan akar elvinni egy embert.
-No ha nem vagy frakció tag, s te írsz arról hogy előszaladhat akár 15 fekete ember is. Akkor te miért futottál ki a házak közül? Ezt viszont sehogy sem értem.
Ha állandóan oda járkálnánk darálni, még az indokkal lenne. Viszont mi már oda sem mehetünk ha eget rengető indokunk is van rá.
Nekem több hozzáfűzni valóm nincs, várom a bírálást Justin részéről.