Hailey Kyllyngworth - Xavion Parks[Justin]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

7. Robba

Újonc
2019. 01. 10.
47
77
Miskolc
V4 karakter
DeShawn Maynard
LV karakter
Jamarion Greene
V2 karakter
-.-
logo.png

Panasztevő InGame neve:
Hailey Kyllyngworth

Panaszra tett személy InGame neve:
Xavion Parks

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Ráfogtuk a fegyvert, megpróbáltuk minél hamarabb véghez vinni a szituációt, mivel túszt szerettünk volna ejteni, viszont mikor kiszálltunk rá a srácra, nem volt hajlandó belemenni az RP-be. így kiért az NNI és meg is haltam. A panaszom oka : PG

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://imgur.com/umgZs4Z

Megjegyzés:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Pacsi!
A panaszt én fogom bírálni. Várom az érintett válaszát 24 órán belül.

Gezuka001

Újonc
2019. 03. 01.
37
9
V4 karakter
Xavier_Velazquez
Sziasztok.
Véleményem szerint nem kóser, hogy a Kyllyngworth family állandóan a piru bandaterületére jár embereket rabolni, lövöldözni. Nemhinném, hogy 4-5 ember (köztük egy lány) bemegy egy bandaterületre ahol akár 15 néger is előszaladhat (még éjszaka IS) a házak közül, és onnan akar elvinni egy embert. A frakcióba nem vagyok bent, de ez akkoris egy olyan hely ahova nem járkálnak be az emberek csak úgy rabolni. A panaszt jogtalannak látom. Várom Justin bírálását.

• Tetszik
Reactions: kupak

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Mi volt az a hatalmas indok, hogy ti a Piru HQ-ról akartatok embert rabolni? Szerintem elmondtam nektek, hogy nem mentek oda darálni. Ezért jailt is osztottam pár embernek ha jól tudom te is ott voltál. Akkor szerintetek az oké, hogy a hqról embert akartok rabolni? Kiváncsi vagyok mi volt az indokotok rá.

7. Robba

Újonc
2019. 01. 10.
47
77
Miskolc
V4 karakter
DeShawn Maynard
LV karakter
Jamarion Greene
V2 karakter
-.-
No, az volt az indok. Mivel nem találtunk olyan embert aki egyedül mászkált volna a városban, illetve csak úgy random oda futott volna hozzánk, megragadtuk az alkalmat, mi egyáltalán nem Pirut szerettük volna darálni, szimplán egy emberrablást akartunk volna véghez vinni. Illetve egyszer megöltük a pirut, tanultunk belőle. Szerinted akarunk még több jail-t? -Nem szeretnénk elrontani az UCP-t. Illetve okkal egyébként is lehet szerintem még forgalmas helyen is rabolni, mert valamelyik el is veszti annak forgalmas helyét. Meg volt normálisan az egész RP előzmény, nem értem miért nem lehet belemenni egy 5 perces RP szituációba.

"bemegy egy bandaterületre ahol akár 15 néger is előszaladhat (még éjszaka IS) a házak közül, és onnan akar elvinni egy embert.
-No ha nem vagy frakció tag, s te írsz arról hogy előszaladhat akár 15 fekete ember is. Akkor te miért futottál ki a házak közül? Ezt viszont sehogy sem értem.

Ha állandóan oda járkálnánk darálni, még az indokkal lenne. Viszont mi már oda sem mehetünk ha eget rengető indokunk is van rá.

Nekem több hozzáfűzni valóm nincs, várom a bírálást Justin részéről.

Utoljára szerkesztve:

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 382
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Az, hogy ti embert akartok rabolni az nem indok arra, hogy egy banda hqról raboljaotk el valakit. Az pedig, hogy nincs bent az F3-ba nem jelenti azt, hogy nem is rpzik velük. Teljesen irreális az, hogy ti egy illegál fraki hqról raboljatok el valakit. Legközelebb próbálkozzatok máshol. Gézut minden esetben figyelmeztetésben részesítem. Nem így kellett volna reagálni rá. OOC kellett volna ezt elintézni, hogy halo a hqról el ne raboljatok már. A panasz PG része jogos volt nem történt volna meg ez ha ti nem mentek be egy banda hqra. Szankciót nem osztok.
Zárom, helyezhető a lezártakhoz.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.