Hadúr jelentkezése globális moderátornak

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Warlord22

Pötyögtető
Támogató
2019. 01. 10.
532
1 915
28
V4 karakter
Fabio Luchese
LV karakter
Brandon Artmenson
V2 karakter
Táplis Béla

SeeMTA_2023._06._17._0_55_39.png

Játékbeli, és fórum neved:

Brandon Artmenson néven játszok immáron 2018 óta, a fórumon pedig Warlord22 néven vagyok jelen.

Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?

2013 szeptemberében kezdtem, azaz lassan 10 éve játszom. A fórumot pedig azóta is rendszeresen használom.

Miért szeretnél globális moderátor lenni?

Szeretném magam kipróbálni mint fórum moderátor. Tekintve hogy sokat vagyok aktív a fórumon, ezért az erre szánt időmet hasznosítani is tudnám mint moderátor.

Miért pont téged válasszunk?

Sokat vagyok a fórumon, sok tapasztalatom van és jól átlátom a dolgokat bármilyen dologgal kapcsolatban. Illetve egy régi veterán, tapasztalt játékossal gyarapodna a csapat.

Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?

Ez változó, ez függ attól is hogy mennyit vagyok otthon. Egy átlagos “hétköznapon” van hogy 4-5 órát is fórumozással töltök.

Mutasd be a referenciáidat.

Elsődlegesen a honvédségnél és a többi rendvédelemnél korábban betöltött leaderi feladataimat hoznám fel. Ezek közül a honvédség az a frakció amit főleaderként többször volt lehetőségem vezetni. Vezetésem alatt mindig sikeres volt a frakció, ezt bizonyítja az is hogy rengeteg olyan dolog jelen van ma is a szervezet életében amiknek az alapjait annak idején én helyeztem le. Adminisztrátor és SGH is voltam korábban, de ezek régen voltak és elég kevés ideig. A közelmúltban pár hónapig a teamspeak moderátorok csapatát is erősítettem, 4-es moderátorig vittem el és kilátásban volt az 5-ös megszerzése is viszont pont akkor adtam le amikor megkaptam volna. Mindezen túl rengeteg tapasztalatom van a szerver életéből mivel szinte a kezdetek óta itt vagyok.

Rendelkezel TeamSpeak3-al?

Igen rendelkezem és azt napi szinten használom is.

Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?

Elsősorban mindenképp a fórum és szerver szabályzatot ismertetném az illetővel. Ezen kívül a leírások topicot mutatnám meg, mivel ott nagyon sok hasznos információ elérhető. Végezetül ismertetném a különböző “helpdesk” felületeket mint a panaszkönyv, SGH topic, segítségkérő topicok és elmagyaráznám neki azok helyes használatát.

Ismeretséged a csapaton belül?

Több moderátort ismerek és beszéltem is velük de két embert emelnék ki. Az egyik Zane akit nagyon régóta ismerek, mivel annak idején az NNI vezetésében dolgoztunk együtt. A másik pedig Zoli, aki hasonlóan régi veterán a Honvédségben mint én.

Mesélj magadról, minimum 10 mondatban.

Bálintnak hívnak, Somogy megyében lakom azon belül is Siófokon. Könyvelőként dolgozom és ugyanezen szakmához szükséges ismereteket tanulom egyetemen. Tervem hogy a diploma megszerzése után egy nagyobb könyvelő cégnél helyezkedjek el és sok pénzt keressek. SeeMTA-n közel 10 éve jelen vagyok és rengeteg embert ismertem meg akikkel RL is nagyon jó barátságot alakítottam ki. Bár a hozzászólásaim nem ezt sugallják, rengeteget vagyok aktív a fórumon, mondhatni mániákusan azt nézegetem egész nap, még akkor is ha sokszor vonaton vagy buszon vagyok. Olyan szinten napi tevékenység ez számomra mint ahogy minden reggel megnézem az időjárás jelentést vagy a legfrissebb híreket a telexen. A szerveren a legtöbb időt a honvédség frakcióban töltöttem, mondhatni a szerveren eltött időm 80%-a ide sorolható. Voltak persze kikacsintások, pár hónapig a TEK és az NNI köreit is gyarapítottam. A honvédségből adódó hosszú tagságom a hobbimra is vissza vezethető, mivel rengeteget foglalkozok katonai témában dolgokkal. Legyen az hadtörténelem, modern háborúk, haditechnika. Ezeken belül is a katonai repülés az ami a nagy szerelmem mondhatni. A SeeMTA mellett rendszeresen szoktam Arma 3-azni, itt Ivanoval csináltunk anno egy kisebb csapatot és azóta is aktívan tevékenykedünk ott. A szerveren adminisztrátor pozíciót is töltöttem be két alkalommal, ezek egyike 2014-ben volt viszont ott egy hiba miatt ki kerültem a teamből. A második alkalom 2015-ben volt, itt nagyjából 1 hónapig voltam admin viszont az érettségi miatt le kellett adnom. SGH is voltam valamelyik évben 1-2 hónapig de arra hogy mikor volt már sajnos nem emlékszem, talán valamikor 2016/17 környékén volt.

Utoljára szerkesztve:

Körte

Fórum betyár
Modeller
v4
LV
2019. 01. 10.
1 061
6 605
21
Budapest
twitch.tv
V4 karakter
donny cline
LV karakter
avery campbell
V2 karakter
bruce iacocca
Hajrá bari, ha valakinek, akkor neked biztos jól áll a lila! Sok sikert! 🫡🫡

• Imádom
Reactions: Warlord22

Ivano

Fórum Császár
Támogató
2019. 01. 10.
1 933
4 427
25
Mogyoród
V4 karakter
Ivano Luchese
LV karakter
Ivano Luchese
Nem is Siófokon laksz he, hanem attól 10 km-re északnyugatra egy faluban ami a térképen sincs! Ilyen Románia szitu, beszélnek róla, de nem létezik.
A lap meg fasza lett, fórumomba is nyomtad, itt is fogod. hajrá!

Skull

V3 ExGA
2019. 03. 24.
95
176
Várpalota
V4 karakter
Stefano Luchese
LV karakter
Davis Butler
Sziasztok mindenki, jó srác meg minden csak ne lenne fradista, természetesen jól csinálná a dolgot ez nem kérdés. 💪😎

• Tetszik
Reactions: Jerry

Gyufaa

No winner believes in chance...🌌🙄
Támogató
2019. 01. 16.
394
260
V4 karakter
Vincent M Everett
LV karakter
Vincent M Everett
V2 karakter
❌
Üdvözletem minden kedves olvasónak! Lassan de biztosan elég rég óta ismerlek. Az itt töltött időd alatt rengeteg szerepkört töltöttél be, admin, modi, leader, és sosem volt rád panasz, mindig is jól végezted a dolgod. Hatalmas szíved van és nagyon pacek ember vagy. ÁVE és sok sikert! Minden ami káros Zete - Ferencváros!💙🤍💚🤍

• Imádom
Reactions: Warlord22

Ölembé

Ailurus fulgens
Fő Globális Moderátor
v4
2019. 04. 01.
3 365
16 068
Kaposvár
V4 karakter
Adam Cortez
LV karakter
Adam Cortez
b29e2f655014f42083dcf56ab051b09b.png

Kedves Jelentkező!

Köszönjük, hogy megtiszteltél pályázatoddal bennünket.
Sajnálattal tájékoztatunk, hogy jelentkezésed nem jutott tovább a második körös meghallgatásra.
Ne csüggedj, lesz még alkalom ahol bizonyíthatod rátermettséged.
Üdvözlettel:
SeeMTA V4 Fő Globális Moderátorok

• Dühítő
Reactions: Chloe
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.