- 2019. 01. 10.
- 532
- 1 915
- 28
- V4 karakter
- Fabio Luchese
- LV karakter
- Brandon Artmenson
- V2 karakter
- Táplis Béla
Játékbeli, és fórum neved:
Brandon Artmenson néven játszok immáron 2018 óta, a fórumon pedig Warlord22 néven vagyok jelen.
Mióta játszol a szerveren? Fórumot mikor kezdted el használni?
2013 szeptemberében kezdtem, azaz lassan 10 éve játszom. A fórumot pedig azóta is rendszeresen használom.
Miért szeretnél globális moderátor lenni?
Szeretném magam kipróbálni mint fórum moderátor. Tekintve hogy sokat vagyok aktív a fórumon, ezért az erre szánt időmet hasznosítani is tudnám mint moderátor.
Miért pont téged válasszunk?
Sokat vagyok a fórumon, sok tapasztalatom van és jól átlátom a dolgokat bármilyen dologgal kapcsolatban. Illetve egy régi veterán, tapasztalt játékossal gyarapodna a csapat.
Naponta mennyi időt töltesz a fórumon?
Ez változó, ez függ attól is hogy mennyit vagyok otthon. Egy átlagos “hétköznapon” van hogy 4-5 órát is fórumozással töltök.
Mutasd be a referenciáidat.
Elsődlegesen a honvédségnél és a többi rendvédelemnél korábban betöltött leaderi feladataimat hoznám fel. Ezek közül a honvédség az a frakció amit főleaderként többször volt lehetőségem vezetni. Vezetésem alatt mindig sikeres volt a frakció, ezt bizonyítja az is hogy rengeteg olyan dolog jelen van ma is a szervezet életében amiknek az alapjait annak idején én helyeztem le. Adminisztrátor és SGH is voltam korábban, de ezek régen voltak és elég kevés ideig. A közelmúltban pár hónapig a teamspeak moderátorok csapatát is erősítettem, 4-es moderátorig vittem el és kilátásban volt az 5-ös megszerzése is viszont pont akkor adtam le amikor megkaptam volna. Mindezen túl rengeteg tapasztalatom van a szerver életéből mivel szinte a kezdetek óta itt vagyok.
Rendelkezel TeamSpeak3-al?
Igen rendelkezem és azt napi szinten használom is.
Hogyan tudnád segíteni a kezdő fórumozók dolgát?
Elsősorban mindenképp a fórum és szerver szabályzatot ismertetném az illetővel. Ezen kívül a leírások topicot mutatnám meg, mivel ott nagyon sok hasznos információ elérhető. Végezetül ismertetném a különböző “helpdesk” felületeket mint a panaszkönyv, SGH topic, segítségkérő topicok és elmagyaráznám neki azok helyes használatát.
Ismeretséged a csapaton belül?
Több moderátort ismerek és beszéltem is velük de két embert emelnék ki. Az egyik Zane akit nagyon régóta ismerek, mivel annak idején az NNI vezetésében dolgoztunk együtt. A másik pedig Zoli, aki hasonlóan régi veterán a Honvédségben mint én.
Mesélj magadról, minimum 10 mondatban.
Bálintnak hívnak, Somogy megyében lakom azon belül is Siófokon. Könyvelőként dolgozom és ugyanezen szakmához szükséges ismereteket tanulom egyetemen. Tervem hogy a diploma megszerzése után egy nagyobb könyvelő cégnél helyezkedjek el és sok pénzt keressek. SeeMTA-n közel 10 éve jelen vagyok és rengeteg embert ismertem meg akikkel RL is nagyon jó barátságot alakítottam ki. Bár a hozzászólásaim nem ezt sugallják, rengeteget vagyok aktív a fórumon, mondhatni mániákusan azt nézegetem egész nap, még akkor is ha sokszor vonaton vagy buszon vagyok. Olyan szinten napi tevékenység ez számomra mint ahogy minden reggel megnézem az időjárás jelentést vagy a legfrissebb híreket a telexen. A szerveren a legtöbb időt a honvédség frakcióban töltöttem, mondhatni a szerveren eltött időm 80%-a ide sorolható. Voltak persze kikacsintások, pár hónapig a TEK és az NNI köreit is gyarapítottam. A honvédségből adódó hosszú tagságom a hobbimra is vissza vezethető, mivel rengeteget foglalkozok katonai témában dolgokkal. Legyen az hadtörténelem, modern háborúk, haditechnika. Ezeken belül is a katonai repülés az ami a nagy szerelmem mondhatni. A SeeMTA mellett rendszeresen szoktam Arma 3-azni, itt Ivanoval csináltunk anno egy kisebb csapatot és azóta is aktívan tevékenykedünk ott. A szerveren adminisztrátor pozíciót is töltöttem be két alkalommal, ezek egyike 2014-ben volt viszont ott egy hiba miatt ki kerültem a teamből. A második alkalom 2015-ben volt, itt nagyjából 1 hónapig voltam admin viszont az érettségi miatt le kellett adnom. SGH is voltam valamelyik évben 1-2 hónapig de arra hogy mikor volt már sajnos nem emlékszem, talán valamikor 2016/17 környékén volt.
Utoljára szerkesztve: